BBC crime-drama Broadchurch is vanaf 22 april op DVD

Just Bridge Entertainment presenteert:

Een stad gehuld in geheimen

BROADCHURCH

Vanaf 22 april verkrijgbaar op DVD

Covers

Het Britse crime-drama Broadchurch zorgde in 2013 in Engeland voor hoge kijkcijfers en zeer positieve kritieken. In Nederland wordt deze internationale hitserie sinds januari 2014 op RTL4 uitgezonden en heeft ook hier een mooi kijkcijfergemiddelde. Op 22 april brengt Just Bridge Entertainment de spannende detectiveserie Broadchurch uit op DVD.

Synopsis
Terwijl men zich in het kuststadje Broadchurch opmaakt voor het zomerseizoen, wordt de elfjarige Danny Latimer als vermist opgegeven. Tot grote schrik van de hechte gemeenschap, wordt Danny´s ontzielde lichaam niet veel later op een verlaten strand in de buurt gevonden. Het politieonderzoek naar de mysterieuze dood van de elfjarige jongen wordt geleid door inspecteurs Alec Hardy en Ellie Miller, gespeeld door de Britse topacteurs David Tennant (Doctor Who) en meervoudig BAFTA-winnares Olivia Colman (Accused). Ellie kent de familie van het slachtoffer al jaren en heeft het erg moeilijk met het enorme verdriet dat Danny’s dood in Broadchurch heeft veroorzaakt. Daarbij worstelt ze ook met diverse persoonlijke dilemma’s, én met het feit dat ze het vreselijk vindt om met Hardy te moeten werken. De spanning tussen het nieuwbakken politieduo loopt op als de beginnende journalist Olly, een neefje van Ellie, zich op een hinderlijke manier met het onderzoek gaat bemoeien. Iedereen in Broadchurch probeert op zijn manier te achterhalen wat er met Danny is gebeurd. Er worden verdenkingen uitgesproken, welke leiden tot veel onrust in de kleine dorpsgemeenschap. Zelfs Ellie’s eigen zoon Tom lijkt iets te verbergen te hebben...

Regie: James Strong
Cast: Olivia Colman, David Tennant, Jodie Whittaker, Andrew Buchan, Vicky McClure en Arthur Darvill

DVD 2-pack
Speelduur: 360 minuten
Taal: Engels gesproken en Nederlands ondertiteld
Adviesprijs EUR 19,99

Releasedatum – 22 april

Bridge Entertainment

Recente artikelen

Laatste reacties

Jeroen D  |  07-04-2014

Dit vind ik heel erg goed. Mooi verhaal (ligt soms wel zwaar op de maag) en super acteerwerk. Het is zeker de moeite waard om deze serie aan te schaffen.
Lees meer >

Pieter D  |  07-04-2014

Toch even een rechtzetting: dit was in het voorjaar van 2013 het stokpaardje van de Britse zender ITV en niet BBC. ;) Los daarvan was het inderdaad een uitstek...
Lees meer >

Jordy van Buel  |  07-04-2014

Uitstekende serie. Brits drama is zo ijzersterk ten opzichte van wat de Amerikanen in het algemeen maken.
Lees meer >

WaymannDirector  |  07-04-2014

Heb de serie al een hele tijd terug gezien. Echt top! Jammer dat er geen blu-ray is want die ik had ik nog graag gehad op met ned subs.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina