De spin-off van The Closer is binnenkort verkrijgbaar: MAJOR CRIMES - Seizoen 1

De spin-off van de succesvolle serie THE CLOSER

Falling Skies Logo
Seizoen 1 – vanaf 16 april op DVD

Major Crimes - Seizoen 1 DVD

MAJOR CRIMES is een gloednieuwe misdaadserie, spin-off van de successerie THE CLOSER. Na het vertrek van de korpschef krijgt het rechercheursteam van de LAPD een vervanger: voormalige tegenstander Sharon Raydor (Academy Award®- genomineerde Mary McDonnell). In het eerste seizoen van Major Crimes zien we hoe Raydor probeert het vertrouwen van de groep te winnen, terwijl ze tegelijkertijd aan hun moeilijkste zaak ooit werken. Warner Bros. Home Entertainment brengt 16 april deze razend spannende serie uit op DVD.  

Synopsis Major Crimes – seizoen 1:
Successerie The Closer eindigde met het vertrek van korpschef Brenda Johnson. Het hechte LAPD rechercheteam krijgt in Major Crimes algauw een nieuwe chef, in de vorm van Sharon Raydor (Mary McDonnell). Als voormalig tegenstander van het team heeft ze heel wat goed te maken om het vertrouwen van de groep voor zich te winnen. En dat terwijl ze aan de grootste zaak van de geschiedenis moeten werken. Het zet de verhoudingen aan alle kanten op scherp en levert de nodige confrontaties op tijdens het eerste seizoen van Major Crimes.

De ijzersterke cast uit The Closer, bestaande uit G.W. Bailey (Police Academy Saga), Robert Gossett, Anthony John Denison en Michael Paul Chan (As you Like it), keert terug in Major Crimes voor een nieuwe reeks spannende afleveringen over de LAPD politie en de misdaden die zij bestrijden.

Bonusmaterialen:

•    Crossing the Tape: een gesprek met de Major Crimes Squad, actrice Mary McDonnell en andere bekende gezichten uit Major Crimes over hun leven op de set – nu en bij The Closer.
•    Major Crimes: Major Challenge gesprek met maker/schrijver en uitvoerend producent James Duff,  uitvoerend producent Michael Robin en de cast en hoe zij verder gingen na The Closer.
•    Raydor’s Rookie met Kearran Giovanni
•    A New Home: een gesprek met Graham Patrick Martin
•    Gag Reel en deleted scenes

Releasedatum: 16 april 2014
Speelduur: 10 afleveringen van 42 minuten

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina