Adverteren

DVD.nl is sinds de introductie in 2001 uitgegroeid tot de grootste DVD en home theater informatie website van Nederland. Op DVD.nl kan de in DVD hard- en of software geïnteresseerde internetgebruiker terecht voor filmbesprekingen, tests van apparatuur, release lijsten en nog veel meer. De grote kracht van DVD.nl is dat de site vrijwel iedere dag bijgewerkt wordt, zodat de bezoekers vaak terugkeren. Door het populaire forum en de mogelijkheid om te reageren op alle artikelen, heeft DVD.nl intussen een grote schare vaste bezoekers opgebouwd.

DVD.nl genereert op dit moment meer dan 2.500.000 pageviews per maand! In dit aantal zit een stijgende lijn door de grote mate van publiciteit.

Adverteren op DVD.nl kan heel interessant zijn omdat u een precies gedefinieerde doelgroep bereikt met uw advertenties, namelijk personen die geïnteresseerd zijn in DVD films, DVD-apparatuur, digitale televisie, HDTV en home cinema. Adverteren op DVD.nl kan door middel van de bekende 468x60 banners bovenaan iedere pagina, door middel van 300 x250 banners of door middel van tekstadvertenties in de DVD.nl nieuwsbrief met meer dan 20000 abonnees.

Voor meer informatie over adverteren op DVD.nl (prijzen, voorwaarden, etc.) kunt u contact opnemen met BVDO Media Exploitatie.

 


 

Jeroen Bloemberg
Telefoon: 070-3562210
Fax: 070 3460611

Email: jeroen@bvdo.nl