Warner: Overzicht DVD releases voor juni - augustus 2008

Release Overzicht Warner Home Video 2008 Hoofd Releases Juni - Augustus

TBS

Johan (Theo Maassen) zit vast in een TBS-kliniek voor de moord op zijn vader en zusje. Zijn moeder is de enige die zijn onschuld kan bewijzen, maar zij is al jaren niet te bereiken. Als hij binnen de TBS-kliniek wordt overgeplaatst naar de Long Stay afdeling is voor hem de maat vol. Hij besluit te ontsnappen om op zoek te kunnen gaan naar zijn moeder. De politie is de ontsnapte TBS-er echter al snel op het spoor en in een wanhopige poging aan hen te ontsnappen, gijzelt hij een meisje van 13 (Lisa Smit). Samen met haar begint hij de zoektocht naar zijn moeder.

Releasedatum 11 juni 2008

DVD extra's:
• Making off
• Extra scènes
• Videoclip Moke
• Audiocommentaar: Pieter Kuijpers en Theo Maassen
• TBS debat Nijmegen


Live!

Uitvoerend producent Katie Courbet (Eva Mendes) moet een kijkcijferhit bedenken vanwege de enorme concurrentie in omroepland. Ze bedenkt een TV show waarvan ze hoopt dat het de best bekeken show aller tijden wordt. De ultieme reality show “Live!” waar vijf kandidaten gegarandeerd 5 miljoen dollar winnen, maar de zesde kandidaat helaas niet meer naar huis gaat. Ze moeten live op televisie Russisch Roulette spelen met een geladen pistool.

Live biedt een spraakmakende kijk achter de schermen van de omstreden wereld van televisieproductie, waar de concurrentie moordend is. Een wereld waarin iedereen, van de crew tot de omroepbazen, wordt meegesleurd in een strijd om de kijkcijfers.
Hoe ver kun je gaan?

Releasedatum 11 juni 2008

DVD’s extra's:
Nog niet bekend


Alibi

In deze romantische komedie ontmoet de straatslimme en bijdehante Youssef (Achmed Akkabi) op een zekere dag Rick (31), handelaar in alibi’s. Wie een smoes nodig heeft, kan bij zijn kantoor een waterdicht alibi bestellen. Achterdochtige echtgenotes, vervelende schoonmoeders of veeleisende bazen worden dan vakkundig om de tuin geleid. De ideale werkplek dus voor geboren leugenaar Youssef. Maar wanneer hij verliefd wordt op serveerster Andrea (Georgina Verbaan), staat hij voor een dilemma. Andrea werd zelf vaak bedrogen en wil nooit meer iets beginnen met een man die iets te verbergen heeft of liegt. Rick overtuigt Youssef dat elke relatie af en toe gebaat is bij een leugentje om bestwil. Maar Andrea vindt dat in de ware liefde geen plaats is voor bedrog.

Releasedatum 9 juli 2008

DVD extra’s:
• Fragmenten uit de film (scènes uit de film)
• Trailer
• Bloopers/deleted scenes
• Clip Partysquad


Step Up 2

Een romantische vonk slaat over tussen twee dansstudenten van verschillende achtergronden op de Maryland School of the Arts. Andie is van oorsprong streetdancer, maar probeert haar hoofd boven water te houden op een elitaire balletschool waar ze haar draai niet goed kan vinden. Op een dag stelt de knappe danser Chase haar voor om met een groep dansers mee te gaan doen aan danswedstrijden op straat. Andie gaat op het aanbod in, maar de balletschool vindt het maar niks. Daardoor komt Andie's danscarrière op het spel te staan.

Releasedatum 9 juli 2008

DVD extra's:
Nog niet bekend


Sweeney Todd

Benjamin Barker (Johnny Depp) wordt ten onrechte door rechter Turpin (Alan Rickman) veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf, maar weet te ontsnappen en zint op wraak. Hij neemt de identiteit van Sweeney Todd aan en keert terug naar zijn oude kapperszaak in Londen boven de broodjeszaak van Mrs. Lovett (Helena Bonham Carter). Wanneer een andere kapper, de flamboyante Italiaan Pirelli (Sacha Baron Cohen), dreigt Sweeney's ware identiteit te onthullen, snijdt Todd hem zijn keel door. Ze weten niet wat ze met het lijk moeten doen, maar dan bedenkt Mrs. Lovett dat dit 'probleempje' weleens haar slechtlopende zaak zou kunnen redden...

Releasedatum 9 juli 2008

DVD extra’s:
• Commentary by Tim Burton
• Burton + Depp + Carter = Todd
{The relationship of director Tim Burton with actors Johnny Depp and Helena Bonham Carter will be featured as they meet the formidable challenge of adapting the musical saga of Sweeney Todd.}
• Musical Mayhem: Sondheim’s Sweeny Todd
{Explore the fertile mind of Stephen Sondheim and his prolific legacy in American Musical Theater through extensive interviews with the composer. Learn how he adapted a small horror play into a colossal macabre musical production.}
• Sweeney Todd is Alive: The Real History of the Demon Barber
{Examine the facts and fiction behind the legendary story of Sweeney Todd through interviews with crime historians, celebrated writers and well known personalities.}
• Sweeney’s London
{An exclusive guided tour of the location of Sweeney Todd’s hideous crimes.}
• Recreating Fleet Street
{Set Decorator Francesca Lo Schiavo along with her key collaborators, in particular costume designer Colleen Atwood, discusses the sets of early 19thcentury London created for SWEENEY TODD.}
• Grand Guinol: A Theatrical Tradition
{A retrospective that introduces us to the history of French Grand Guinol theatre (pronounced Grahn Geen-yol') which refers to any dramatic entertainment that deals with macabre subject matter and features over-the-top graphic violence.}


The Bucket List

Multimiljonair Edward Cole (Jack Nicholson) en automonteur Carter Chambers (Morgan Freeman) bevinden zich in dezelfde nare situatie: ze hebben terminale kanker en verblijven hun laatste levensdagen in een kliniek. De twee sluiten vriendschap en besluiten uit de kliniek te ontsnappen om van hun laatste levensdagen te genieten. Samen stellen ze een ‘bucket list’ op met dingen die ze nog willen doen voordat ze doodgaan). De roadtrip die volgt (o.a. bergbeklimmen, autoraces…) is hilarisch en amusant en zit doldwaze momenten.

Releasedatum 30 juli 2008

DVD extra’s:
John Mayer Music Video SAY


10,000 BC

D'Leh, een 21-jaar oude jongeman, leeft in een primitieve stam 10.000 jaren voor Christus. Zij overleven door het jagen op mammoeten die eens per jaar door hun gebied reizen. D'Leh heeft bepaald niet veel aanzien in de stam, maar droomt heimelijk van prinses Evolet die ver buiten zijn bereik is. Maar wanneer de jagers van de stam en de prinses gevangen worden, realiseert D'Leh zich dat het tijd voor hem is om in actie te komen, voordat zijn stam zal uitsterven.

Releasedatum 20 augustus 2008

DVD extra’s:
• A Wild and Wooly Ride
An in-depth look at the entire process required to re-construct the period of “10,000 B.C.” focusing on the real pyramids and the recreation of the period animals seen in the film)
• Inspiring an Epic
The real history of 10,000BC and how it influenced certain elements of the story and the design of the film)
• Alternate Ending
• Additional Scenes

Blu-ray Disc extra’s :
• A Wild and Wooly Ride
An in-depth look at the entire process required to re-construct the period of “10,000 B.C.” focusing on the real pyramids and the recreation of the period animals seen in the film)
• Inspiring an Epic
The real history of 10,000BC and how it influenced certain elements of the story and the design of the film)
• Journey to 10,000 BC (History Channel Documentary) - EXCLUSIEF VOOR Blu-ray Disc.
• Alternate Ending
• Additional Scenes


Zomerhitte

Fotograaf Bob (Waldemar Torenstra) verliest zijn vriendin, Jara (Jelka van Houten), bij een terroristische aanslag in Afghanistan. Ruim een jaar later maakt hij op Texel een fotoreportage. Op het strand ontmoet hij Kathleen (Sophie Hilbrand), een beeldschone geschiedenisstudente, die in de plaatselijke disco werkt voor een louche, oude man, met de bijnaam ‘De Mummie’ (Johan Leysen).
Een man die ook op het eiland vertoeft, een zekere Frederico Federici (Jeroen Willems), waarschuwt Bob voor de Mummie en voor Kathleen. Vanaf het eerste moment dat Bob haar ontmoet is hij in de ban van deze mysterieuze, vrijgevochten vrouw. Ze is ontwapenend en ongrijpbaar tegelijkertijd.  Onopvallend probeert Bob haar te volgen. Is zij – net als hij - ook verliefd? Of gebruikt ze hem alleen maar voor haar duistere praktijken met de ongure maffia types die op het eiland rondhangen? Is dit de ware liefde of is het een nachtmerrie?

Releasedatum 20 augustus 2008

DVD extra’s:
Nog niet bekend


Overige Titels
In The Land Of Women -11 juni 2008
Cowboy - 11 juni 2008
Martian Child -11 juni 2008
Roots: 30TH Anniversary - 18 juni 2008
Ex Machina (Appleseed Saga) - 18 juni 2008
Ontdek De Wereld Met Nijntje - 18 juni 2008

Sarah Connor Chronicles - 9 juli 2008
Raw Feed # 4: Otis Uncut - 9 juli 2008
Cats Don’t Dance - 9 juli 2008
Dirty Harry D.E. - 9 juli 2008
The Dead Pool: D.E. - 9 juli 2008
The Enforcer: D.E. - 9 juli 2008
Magnum Force: D.E. - 9 juli 2008
Sudden Impact: D.E. - 9 juli 2008
Lassie Boxset. - 30 juli 2008

Shoot ‘Em Up (Holland Only) - 20 aug 2008
Rails & Ties - 20 aug 2008
Darfur Now - 20 aug 2008
P.S. I Love You - 20 aug 2008
Gia - 13 aug 2008
Roots: The Next Generation - 3 aug 2008
Batman Gotham Knight -13 aug 2008

TV-series
All Saints - Seizoen 5 Deel 2 - 18 juni 2008
Mcleod’s Daughters - Seizoen 6 Deel 1 - 18 juni 2008
Charlie En Lola - Seizoen 1 Deel 1 -18 juni 2008
Charlie En Lola - Seizoen 1 Deel 2 - 16 juli 2008
Veronica Mars - Seizoen 1 Deel 2 - 30 juli 2008
The Closer - Seizoen 3 - 30 juli 2008
Tell Me You Love Me - Seizoen 1 - 30 juli 2008
Third Watch - Season 2 -13 aug 2008
John From Cincinatti - Season 1 - 13 aug 2008
Veronica Mars - Seizoen 2 Deel 1 - 13 aug 2008
Flight Of The Conchords - Seizoen 1 - 13 aug 2008
Mcleod’s Daughters - Seizoen 6 Deel 2 - 13 aug 2008
Charlie en Lola - Seizoen 1 Deel 3 - 13 aug 2008

NB Bovenstaande informatie is aan verandering onderhevig en er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Recente artikelen

Laatste reacties

Bettina  |  18-07-2008

The bucket list voor mij maar dan wel op blu ray!
Lees meer >

Frank  |  18-07-2008

Tevens is het jammer dat we diverse extra's moeten missen. Voor de liefhebbers van Batman: Gotham Knight is er goed nieuws. De soundtrack wordt a.s. dinsdag uit...
Lees meer >

Cor H.  |  07-06-2008

Batman Gotham Knight -13 aug 2008 Dus toch ! Goed nieuws, verder zit er niets voor me bij. Wel jammer dat deze ruim na de film in NL uitkomt.
Lees meer >

Daniël V.  |  07-06-2008

Walgelijke film, die Shoot 'Em Up... ik hoefde hem nog niet gratis. Uitgebreide releaselijst, maar voor mij alleen TBS. 8)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina