Warner: Overzicht belangrijkste DVD releases voor maart - mei 2008

RELEASE OVERZICHT Warner Home Video 2008
HOOFD RELEASES maart - mei

The Invasion
19 maart 2008

De mysterieuze crash van de Space Shuttle leidt tot de vreselijke ontdekking dat er een buitenaards virus in het wrak schuilt. Degenen die ermee in contact komen, veranderen op onheilspellende en onverklaarbare wijze. Al snel komen de psychiater Carol Bennell (Nicole Kidman) en haar collega (Daniel Craig) achter de schokkende waarheid van de groeiende buitenaardse epidemie. Warner Home Video brengt The Invasion uit met tal van interessante extra’s. De DVD is bovendien beschikbaar als Blu-ray versie.

DVD extra's:
• We’ve Been Snatched Before (20:36) – Explores the history of invasions, from terrorism, to war to Avian flu and how these social challenges of history are mirrored in the plot of The Invasion.
• Invasion: On the Set (3:19) – from International Theatrical
• Invasion: Snatched (3:11) – from International Theatrical


Beowulf (Directors Cut)
9 april 2008

Warner Home Video brengt van de DVD Beowulf een Directors Cut uit met diverse extra’s. De film van deze speciale uitgave bevat meer actie dan de bioscoopversie. De tweede disc is voorzien van 70 minuten extra materiaal. Beowulf is een visueel spektakel en spannend episch avontuur met een sterrencast van Oscarwinnaars Anthony Hopkins, Angelina Jolie, Ray Winstone en John Malkovich. In een legendarische tijd van helden, strijdt de heldhaftige krijgsman Beowulf (Ray Winstone) tegen de demon Grendel. Hun epische confrontatie smeedt de banden voor de tijdloze legende van Beowulf. Deze film is ook beschikbaar op Blu-ray en HD DVD, die Beowulf als kijkspektakel op HD TV een extra dimensie geven. 

DVD’s extra's (meer dan 70 min):
• A hero’s journey: The Making of Beowulf (25 min.)
• Beowulf: Mapping the journey (21 min.), een kijkje achter de schermen van onder meer de special art techniek, acteertechnieken en stunts voor deze special feature.
• Origins of Beowulf: de geschiedenis rond Beowulf, de uitdagingen en bestudering van de filmmakers, van concept tot creatie (12 min.)
• Additionele scènes (12 min.)
• Design of creatures of Beowulf and the ultimate Beowulf, hoe zijn de monsters en Beowulf vanuit de mythe tot leven gekomen (8 min.)


The Assassination of Jesse James by the coward Robert Ford
19 maart 2008

Warner Home Video brengt de film DVD The Assassination of Jesse James by the coward Robert Ford uit in een toepasselijke Wood Pack uitgave. Het verhaal vertelt hoe rond 1870 crimineel Jesse James (Brad Pitt) wordt bewonderde Robert Ford (Casey Affleck), een idealistische en ambitieuze jongeman die droomt om ooit toe te treden tot de bende van zijn idool. Hij kon niet vermoeden dat hij ooit zou worden betiteld als' de smerige lafaard' die Jesse James in de rug doodschoot. Maar wie waren Jesse James en Robert Ford nu werkelijk? Hoe raakten ze bevriend en wat  leidde tot dat fatale pistoolschot, dat de ene man doodde en de ander voor het leven zou tekenen? Het verhaal geeft vele antwoorden. The Assassination of Jesse James is ook verkrijgbaar op Blu-ray disc.

DVD extra's : alternative endings


I am Legend
23 april 2008

Will Smith portretteert in I am Legend de laatste man op aarde. Deze avontuurlijke en epische actie film combineert hartslagverhogende spanning met een onvoorstelbare visie van een uitgestorven Manhattan. Op de een of andere manier is militair viroloog Robert Neville (Smith) immuun tegen een ongeneeslijk virus dat heel Manhattanen wellicht de hele wereldbevolking heeft omgebracht.  Neville is het laatste sprankje hoop voor de mensheid in zijn zoektocht naar een tegengif voor het dodelijke virus, maar dan moet hij snel handelen.

Warner Home Video brengt I am Legend it in twee versies, als normale DVD en in een 2-disc Steelbook uitgave. Laatstgenoemde bevat een extra DVD met naast de normale extra’s vier stripverhalen.
De ook in Blu-ray versie beschikbare DVD van is een ‘must-have’ voor de bezitters van de juiste hardware. De sublieme actie in I am Legend geeft de film op dit formaat een kwaliteitsimpuls. 


HOOT
19 maart 2008

Komische familiefilm, gebaseerd op de gelijknamige roman van Carl Hiaasen. Drie scholieren beleven in Florida een avontuur wanneer ze de broedplaats van een populatie uilen proberen te beschermen tegen nieuwbouwplannen. 


THE LAST MIMZY
19 maart 2008

The Last Mimzy vertelt het verhaal van twee kinderen, Emma en Noah, die een raadselachtige kist ontdekken met vreemde spullen, die ze voor speelgoed aanzien. Naarmate de kinderen het vermeende speelgoed gebruiken, bereiken ze een almaar hoger niveau van intelligentie. Hun leraar weet de ouders te melden dat ze regelrecht op het stadium van de genialiteit lijken af te stevenen. Thuis beginnen ze ondertussen ook het vreemde van de gebeurtenissen in te zien. Emma verklapt haar verbaasde moeder dat één van de speeltjes, een knuffelkonijn, blijkbaar Mimzy heet en haar “dingen leert”.


Overige titels

Verzameling Chaplin DVD’s 19 maart 2008
CHAPLIN: The great dictator
CHAPLIN: Modern times
CHAPLIN: The gold rush
CHAPLIN: Limelight
CHAPLIN: Circus
CHAPLIN: The kid
CHAPLIN: City lights
CHAPLIN: Monsieur Verdoux
CHAPLIN: A king in New York
CHAPLIN: A woman of Paris

11TH HOUR - 22 april 2008
FLAGS OF OUR FATHERS - 23 april 2008
LETTERS FROM IWO JIMA - 23 april 2008
BONNIE & CLYDE S.E. - 23 april 2008
BLADE RUNNER (ULTIMATE COLLECTOR'S EDITION) - 23 april 2008

MOORDWIJVEN - 28 mei 2008
ZODIAC DIRECTOR'S CUT S.E. - 28 mei 2008
ONTDEK DE WERELD MET NIJNTJE- 28 mei 2008

TV-series
PERFECT STRANGERS SEASON 1 & 2 - 23 april 2008
CURB YOUR ENTHOUSIASM SERIES 6 - 23 april 2008
ALL SAINTS COMPILATIE SEIZOEN 1 T/M 4 - 28 mei 2008
ALL SAINTS SEIZOEN 5- 28 mei 2008
E.R. SEIZOEN 11- 28 mei 2008
MEN IN TREES SEIZOEN 1 - 28 mei 2008
VERONICA MARS SEIZOEN 1 - 28 mei 2008
WITHOUT A TRACE SEIZOEN 4 - 28 mei 2008
CHARLIE EN LOLA SEIZOEN 1 - 28 mei 2008

Recente artikelen

Laatste reacties

Hugo R  |  26-03-2008

Er staat 19 maart bij The Assassination...... maar op bol.nl staat 7 mei? :confused: Volgens mij is die release verschoven.
Lees meer >

Martin Stanneveld  |  25-03-2008

Er staat 19 maart bij The Assassination...... maar op bol.nl staat 7 mei? :confused:
Lees meer >

bart22  |  16-03-2008

Voor mij: - The Invasion - The Assassination .... - I Am Legend - Zodiac DC of de gewone moet ik ook nog steeds aanschaffen en misschien nog de Blade Runner U...
Lees meer >

Sneaker  |  13-03-2008

Ik heb ook bij de FRS zien liggen een hele tijd terug, zou waarschijnlijk wel een import versie zijn geweest denk ik.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina