Blu-ray Disc steelt dit voorjaar de show

Blu-ray steelt dit voorjaar de show
Sony Pictures Home Entertainment presenteert plannen voor eerste kwartaal 2008

Het gaat goed met het Blu-ray schijfje! Sony Pictures Home Entertainment laat dit gegeven niet onopgemerkt voorbij gaan en presenteert dit voorjaar een aantal plannen om het in populariteit toenemende schijfje een extra boost te geven. Voordeelacties, nieuwe releases en ludieke acties: Blu-ray steelt dit voorjaar absoluut de show!

High Definition krijgt in de Nederlandse huishoudens een steeds prominentere rol. Steeds meer huiskamers zijn voorzien van een HD-televisie, gameconsole en/of thuisbioscoop. Dat de vraag naar films op High Definition toeneemt lijkt dan ook een logische ontwikkeling. Dat niet alleen de vraag, maar ook het aanbod Blu-ray films toeneemt, bewijst Sony Pictures Home Entertainment met haar assortiment: al meer dan 60 verschillende titels zijn verkrijgbaar in High Definition op Blu-ray Disc. Sony Pictures Home Entertainment zit echter niet stil en brengt de komende maanden een aantal bijzondere Blu-ray films uit en verrast de consument met opvallende voordeelacties.

Liever lui dan moe?
Bezitters van een PLAYSTATION®3 kunnen profiteren van een leuk voordeel: in de maanden februari, maart, april en mei krijgen consumenten bij aankoop van drie films op Blu-ray disc een gratis remote control, ter waarde van € 29,99, cadeau. Met deze originele remote control voor de PLAYSTATION®3 kunnen zij op eenvoudige wijze het Blu-ray (film)menu van de PLAYSTATION®3 bedienen.

Monty Python op Blu-ray
Fans van de serie hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. Op 21 februari verschijnt Monty Python voor het eerst op Blu-ray. De gelukkige is ‘Monty Python’s Life of Brian’, de derde Monty Python film, waarin het overbekende verhaal van Jezus Christus nog eens dunnetjes over wordt gedaan. Binnenkort kan iedereen genieten van John Cleese, Graham Chapman en Michael Palin in High Definition kwaliteit. En voor iedereen die het levensechte beeld en geluid net even teveel wordt, zijn er de volgende wijze woorden: ‘always look on the bright side of life’!

Line-up Blu-ray
Naast de aantrekkelijke Must Have DVD’s introduceert Sony Pictures Home Entertainment nu ook een Must Have Blu-ray lijn: kwalitatieve films op Blu-ray voor een aantrekkelijke prijs. Vanaf 21 februari zullen in deze lijn Monty Python’s Life of Brian, Hollow Man (Director’s Cut), Almost Famous, Paprika, Perfect Stranger en Pursuit of Happyness aangeboden worden als Must Have Blu-rays met een consumentenadviesprijs van € 24,95 per stuk.
Vanaf 6 maart zijn Welcome to the Jungle en Gattaca op Blu-ray verkrijgbaar evenals All The King’s Men, The Covenant, Gridiron Gang en Stranger than Fiction. De consumentenadviesprijs voor deze Blu-rays is € 19,95.

Recente artikelen

Laatste reacties

filmpie  |  12-02-2008

Maarja, voor een heeeeeeeeele grote groep mensen is de regiocodering helemaal geen bezwaar... En ook regiocodering is mogelijk bij HD-DVD.. Regiocodering bij HD...
Lees meer >

SuperDre  |  12-02-2008

Dubbele topics en dit soort discussies zijn natuurlijk twee verschillende dingen. En als er een jubelend en reclamerend nieuwsitem wordt gepost over hoe geweldi...
Lees meer >

Rob van Hout  |  12-02-2008

Dubbele topics en dit soort discussies zijn natuurlijk twee verschillende dingen. En als er een jubelend en reclamerend nieuwsitem wordt gepost over hoe geweldi...
Lees meer >

Richard B.  |  12-02-2008

Voor iemand die in ieder bericht over Blu-Ray geirriteerd laat horen dat dat bericht ook wel in een al bestaande thread had gekund, lepel je in verbazingwekkend...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina