Verdict Revised - het eerste seizoen is vanaf 29 maart te koop op DVD

Lumiere


Lumière Home Entertainment presenteert op DVD:

Het eerste seizoen van een nieuwe Zweedse TV-serie, waarin een charismatische en cynische professor in de rechten samen met een vierkoppig studententeam onschuldig veroordeelden helpen door de zaak opnieuw tot op het bot te onderzoeken

VERDICT REVISED - Eerste seizoen

Met de bekende Zweedse acteur Mikael Persbrandt (Gunvald in Beck) en Sofia Ledarp (Millennium Trilogie)

Vanaf 29 maart 2011 verkrijgbaar als 4 DVD-box

coversMikael Persbrandt speelt in de TV-serie VERDICT REVISED (Oskyldigt Dömd) de charismatische en cynische professor in de rechten die samen met een vierkoppig studententeam onschuldig veroordeelden helpen, door de zaak opnieuw tot op het bot te onderzoeken.
De Scandinavische TV-series worden in Nederland steeds populairder. De verhaallijnen, de personages, de locaties, de nuchtere aanpak, het sterke acteren en de melodie van de taal zorgen ervoor dat deze series enorm geliefd zijn.

Synopsis
Bij wie klop je aan voor hulp als je onterecht veroordeeld wordt? Professor in de rechten Markus Haglund (Mikael Persbrandt) en zijn team studenten helpen onschuldigen een handje door de echte dader op te sporen. De cynische en bovenal charismatische Haglund en zijn entourage spitten zaken opnieuw tot op het bot uit. De beste manier om de onschuld te bewijzen is om de echte dader te vinden, ook al is die weg gevaarlijk en bezaaid met leugens en angst. En soms moet je wetten overtreden om de waarheid boven tafel te krijgen.

Technische gegevens
Scanavo 4 DVD
Speelduur: 12 afleveringen van 50 min. (10 uur)
Genre: Misdaad
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Geluid: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 1.85:1
Kijkwijzer: 16 jaar

Consumentenadviesprijs: € 24,99

Verkrijgbaar vanaf 29 maart

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina