Lord of the Rings - Extended Editions vanaf 28 juni op Blu-ray Disc




THE LORD OF THE RINGS MOTION PICTURE TRILOGY: EXTENDED EDITIONS

VANAF 28 JUNI 2011 OP BLU-RAY DISC

De Extended Editions van alle drie films verschijnen op 15 discs met meer dan 26 uur aan bonus materiaal, inclusief de Costa Botes documentaires. 

coverNa de succesvolle release vorig jaar van de originele bioscoopversies van de Lord of the Rings-films op Blu-ray Disc zullen nu ook de uitgebreide versies van de films verschijnen in een indrukwekkende 15-disc collectie. Hiermee is dit de meest complete The Lord of the Rings uitgave ooit. De films staan elk op 2 Blu-ray discs zodat de hoogst mogelijke beeldkwaliteit gegarandeerd kan worden.
De Extended Editions zullen worden uitgebracht met Engelse 6.1 DTS-HD MA audio. Iedere film heeft een drietal DVD’s met extra’s. Hoogtepunt van het meer dan 26 uur aan extra materiaal vormen de zeldzame achter de schermen documentaires die gemaakt werden door Costa Botes. Botes had ongeëvenaarde toegang bij het maken van de films en zijn unieke benadering resulteert in een intieme en eerlijke backstage pass. Deze lange documentaires worden vergezeld door de special features van Michael Pellerin die op de originele (DVD)release van de uitgebreide versies stonden.

De Oscar©-winnende The Lord of the Rings-trilogie wordt gevierd als een mijlpaal in de filmgeschiedenis en is één van de meest succesvolle filmseries allertijden. Met de aanstaande release worden de films aangeboden op Blu-ray Disc met meer dan twee uur uitgebreide scènes die geselecteerd werden onder supervisie van regisseur Peter Jackson.
In totaal werden de films voor 30 Oscars© genomineerd. Een recordaantal van 17 nominaties werd verzilverd.
Jackson’s film-trilogie is gebaseerd op de legendarische boeken van J.R.R. Tolkien, en verteld over een epische reis van mensen, hobbits, elven, dwergen en de andere bewoners en culturen van Middenaarde. De films tonen de strijd van goed tegen kwaad met fantastische speciale effecten en sterke emoties. De voortdurende kameraadschap en het ultieme offer worden treffend gevangen, terwijl de chaos en vernietiging van Middenaarde benadrukt worden.

THE LORD OF THE RINGS MOTION PICTURE TRILOGY: EXTENDED EDITION (Blu-ray Disc) zal in een luxe verpakking verschijnen. De totale speelduur van de films bedraagt 681 minuten.


Recente artikelen

Laatste reacties

somebody  |  02-07-2011

ok....interessant..!!! Ik zal mijn spaarpotje denk ik maar weer leeg maken...!.... (Ook al heb ik die films al zovaak, in zoveel uitvoeringen..) Van mijn lievel...
Lees meer >

somebody  |  02-07-2011

tja, ik weet het... Alleen ik weet niet of het zonde is van mijn geld om die nieuwe box te kopen, nu ik alledrie de films al heb op video en dvd + special editi...
Lees meer >

SKnapen  |  13-06-2011

-1. :lol:
Lees meer >

Franklin1975  |  12-06-2011

Ik heb besloten wel te gaan wachten, puur omdat mijn kijkachterstand nog immens is en omdat ik verwacht dat de box zeker tegen het einde van het jaar al voor ve...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina