Seizoen 6 van Gossip Girl is vanaf 20 maart te koop op DVD


Warner Home Entertainment presenteert:

Jouw allerlaatste kans op alle roddels over de tienerelite van New York

GOSSIP GIRL - Seizoen 6

vanaf 20 maart verkrijgbaar op DVD

Gossip Girl Seizoen 6Aan alle goeds komt een eind… Zo ook aan de succesvolle dramaserie over de tienerelite van New York. Op 20 maart a.s. kunnen fans genieten van het zesde en laatste seizoen van Gossip Girl op DVD. Manhattans meest beruchte blogger, Gossip Girl, houdt alle roddels bij en weet alles over de rijkste tieners uit de Big Apple. In het laatste seizoen wordt dan wellicht eindelijk de ware identiteit van Gossip Girl onthuld. Dit, en de vele andere roddels, wil je niet missen, in de zinderende finale van de dramaserie Gossip Girl!

Seizoen zes van Gossip Girl begint met de zoektocht van de Upper East Siders naar Serena en zelfs Gossip Girl kan haar niet vinden. Haar vrienden vrezen het ergste, maar hadden nooit durven te denken haar uiteindelijk op deze plaats te vinden. Ondertussen opent Blair haar hart voor Chuck, maar is dat voldoende voor Chuck om zijn imperium terug te winnen? Lonely Boy Dan heeft een nieuw boek geschreven en dit boek belooft voor nog meer problemen te zorgen. Deze keer heeft hij besloten niet meer anoniem te publiceren. Nate is vastberaden de identiteit van Gossip Girl voor eens en altijd te onthullen om naam te maken voor The Spectator – en zichzelf. Lily en Rufus gaan tegen elkaar in de aanval, wanneer Rufus een verrassende nieuwe alliantie vormt die Lily en haar familie bedreigt.

De spetterende finale van Gossip Girl is compleet met de terugkeer van Bart Bass, Jack Bass en Georgina Sparks. Wie haalt het uiteindelijk?

Releasedatum: 20 maart 2013
Speelduur: 10 afleveringen, ca. 400 minuten
Kijkwijzer: 6

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina