Koch Media presenteert vier titels van het label One2See Movies in maart

Koch Media brengt op 20 maart 2013 vier films van het label “One2See Movies” uit op DVD. One2See Movies, gevestigd te Hilversum, is het nieuwe ‘all media’ filmdistributie bedrijf van Hans Kok (voormalig directeur Indies Entertainment) en Dick van Vloten (ex-Disney en voormalig directeur van MovieBank). Voor de distributie heeft One2See Movies een overeenkomst afgesloten met Koch Media en samen brengen ze iedere maand vier titels uit in uiteenlopende genres. De eerste twee titels voor maart zijn de angstaanjagende Evil Things en Grey Stone Park. Voor de komedie fans is How To Stop Being a Loser de film die je moet zien en actieliefhebbers mogen The Rise and Fall of a White Collar Hooligan niet missen!

Evil Things packshot mailing.jpgEVIL THINGS

Mirjam wordt 21 jaar en besluit haar verjaardag samen met vier vrienden te vieren in het landhuis van haar tante. Het belooft een onvergetelijk weekend te worden in het prachtige huis midden in de vrije natuur. De meiden zorgen voor het eten, de jongens voor het bier en een filmcamera. Leo wil ieder moment filmen om van het materiaal bij thuiskomst een korte film te maken. Hij had niet kunnen vermoeden dat hij in plaats van vrolijke en gezellige beelden één gruwelijke nachtmerrie zou vastleggen…

Speelduur: ca. 86 minuten
DVD: € 9,99
Kijkwijzer: 16 jaar

Grey Stone Park packshot mailing.jpgGREY STONE PARK

Alex, Sean en Antonella reizen af naar een verlaten psychiatrische inrichting om onderzoek te doen naar paranormale verschijnselen. Het gerucht gaat dat iedereen die naar binnen gaat gek wordt en de vrienden willen dit onderzoeken door in de inrichting hun ervaringen vast te leggen. Onderweg naar de inrichting vertelt Alex zijn vrienden over de behandelingen die de patiënten zijn ondergaan; elektroshocktherapie, insulinetherapie en lobotomie. Eenmaal binnen krijgen ze de schok van hun leven als blijkt dat ze niet alleen zijn. Ze verdwalen in het doolhofachtige complex en moeten niet alleen vechten voor hun leven, maar ook voor hun ziel.
De film is gemaakt door de zoon van Oliver Stone, die zelf ook een rol in de film speelt.

Speelduur: ca. 85 minuten
DVD: € 9,99
Kijkwijzer: 16 jaar

How to stop packshot mailing.jpgHOW TO STOP BEING A LOSER

Deze Britse komedie geeft een kijkje in het leven van James; een verstokte vrijgezel die nooit succes heeft gehad bij de vrouwen. Op een dag leert hij Ampersand kennen, een jongen die het versieren tot een kunst heeft verheven. Ampersand leert James alle trucjes, maar gaandeweg vraagt James zich of de verhalen van zijn nieuwe leermeester wel kloppen en wat hem echt gelukkig maakt in het leven.

Speelduur: ca. 109 minuten
DVD: € 9,99
Kijkwijzer: 12 jaar

White collar packshot mailing.jpgTHE RISE AND FALL OF A WHITE COLLAR HOOLIGAN

Deze misdaadfilm is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en neemt je mee naar het leven van hooligan Mike. Deze agressieve jongen komt tijdens een vechtpartij zijn oude vriend Eddie tegen. Eddie introduceert Mike in de wereld van de creditcardfraude, waarmee georganiseerde bendes kapitalen verdienen. Mike verliest zichzelf al snel in de wereld van geld en mooie vrouwen, totdat hij beseft dat hij geen controle meer heeft over wat er in zijn leven gebeurt. Kan Mike zichzelf redden uit deze verleidelijke wereld?

Speelduur: ca. 85 minuten
DVD: € 9,99
Kijkwijzer: 16 jaar

KOCHMedia logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Digi-gek  |  21-03-2013

One2See? Eerder One2SeeWhenThereIsAbsolutelyNothingElseYouCanWatch. Ik heb nog nooit van deze films gehoord. Maar deze films lijken mij geen blikvangers om ee...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina