Seizoen 2 van de populaire serie The 100 is vanaf 6 juli te koop op DVD

Het tweede complete seizoen van de sci-fi dramaserie

THE 100

The 100 seizoen 2 DVD

Vanaf 6 juli verkrijgbaar op DVD

Voor de overlevenden van de Ark is de Aarde een onbekende buitenaardse planeet en een mysterieus koninkrijk – het ene moment een paradijs, maar dodelijk het volgende moment. Ga met de sterren van dit post-apocalyptische dramaverhaal op avontuur en zie hoe zij hun toekomst veilig proberen te stellen. Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 6 juli het tweede complete seizoen van de populaire sci-fi dramaserie THE 100 op DVD. De serie, die drie Teen Choice nominaties heeft ontvangen, is gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van Kass Morgan.

The 100 – synopsis:
Bijna 100 jaar nadat de mensheid zich bijna ten gronde richtte in een nucleaire Armageddon, gaan de overlevenden van het menselijke ras aan boord van het "Ark" ruimtestation en proberen zij de Aarde opnieuw te koloniseren. Dat doen zij door 100 jeugdige delinquenten terug te sturen naar Aarde om te zien of de planeet weer bewoonbaar is. In het eerste seizoen ontdekten ze dat de Aarde niet helemaal was wat ze er zich van voorgesteld hadden – en dat ze niet alleen zijn. De overlevenden van de nucleaire Apocalyps zijn gegroepeerd in gevaarlijke splintergroepen, genaamd de Grounders, Reapers en Mountain Men. In het eerste seizoen vochten de 100 voor hun leven tegen de Grounders. In het tweede seizoen krijgen de helden te maken met nieuwe uitdagingen, tegenslagen en bedrog door hun eigen mensen. Ze hebben een alliantie gevormd met de Grounders om gezamenlijk te vechten tegen de dodelijke krachten van Mount Weather, die als ogenschijnlijk geciviliseerde samenleving een vreselijk geheim met zich meedraagt.

The 100 Seizoen 2 screenshotThe 100 Seizoen 2 screenshotThe 100 Seizoen 2 screenshot

De cast van het tweede seizoen van The 100 bestaat uit Eliza Taylor, Paige Turco (Person of Interest), Thomas McDonnell (Suburgatory), Bob Morley, Marie Avgeropoulos (Cult), Devon Bostick (Diary of a Wimpy Kid), Lindsey Morgan, Ricky Whittle (Austenland), Christopher Larkin, Isaiah Washington (Grey's Anatomy) en Henry Ian Cusick (Lost). In Amerika is seizoen vier van de The 100 inmiddels bevestigd.

Bonusmaterialen:

  • Deleted scenes (13:00)
  • Gag reel (03:50)
  • Featurettes (47:02)

Releasedatum: 6 juli 2016
Speelduur: 12 afleveringen van 40 minuten, bonusmateriaal: 64 minuten
Kijkwijzer: 16

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  03-06-2016

Al lang in Engeland gekocht...
Lees meer >

tmvde  |  03-06-2016

Too little, too late. Twee weken later komt in VS de blu-ray van seizoen 3 uit :lol: Seizoen 2 telt overigens 16 afleveringen en niet 12 zoals het persbericht m...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina