Remain In Light releases op DVD in januari

Remain In Light presenteert in januari:

CUT BANK

Vanaf 19 januari op DVD

De NotenkraakDwayne (Liam Hemsworth) droomt al jaren om samen met zijn uitbundige vriendin (Teresa Palmer) het slaapstadje Cut Bank te verruilen voor een beter leven in de grote stad. Op het juiste moment op de verkeerde plaats, is hij getuige van een moord en dient zich een buitenkans aan: degene die informatie kan verschaffen, strijkt misschien de beloning van 100.000 dollar op.  Enkel een weerbarstige medeplichtige, de lokale sheriff (John Malkovich) en uiteindelijk het lot werken hem tegen. Alles gaat dan van kwaad tot erger in deze smalltown thriller met sterrencast in de stijl van 'Fargo'.

Regie: Matt Shakman
Cast: 
Liam Hemsworth, Teresa Palmer, John Malkovich, Billy Bob Thornton, Bruce Dern

Genre: Thriller
Land: Verenigde Staten, 2014

 

CUT SNAKE 

Vanaf 26 januari op DVD

Elephant's DreamMelbourne midden jaren '70. Sparra Farrell (Alex Russell), een ex-gevangene, probeert een nieuw leven te beginnen in de grote stad. Hij heeft eerlijk werk gevonden en ziet zijn leven weer helemaal zitten. Maar zaken nemen een ommekeer als hij plots wordt opgezocht door zijn charismatische ex-celgenoot Pommie (Sullivan Stapleton). Zonder het zelf in de gaten te hebben zit hij ineens weer in de onderwereld. Sparra is nu onderdeel van een geheimzinnig plan om een nachtclub met de grond gelijk te maken... Enkel een plottwist zorgt voor verrassende en gewelddadige ontwikkelingen met het venijn van een slang!

Regie: Tony Ayres
Cast
: Sullivan Stapleton, Alex Russell, Jessica De Gouw

Genre: Thriller
Land: Australië, 2014

 

THE RUNNER

Vanaf 26 januari op DVD

Taxi TeheranIn de nasleep van de BP olieramp, ziet New Orleans politicus Colin Price (Nicolas Cage) zijn idealistische plannen voor de heropbouw van zijn stad stuk voor stuk in duigen vallen; wanneer zijn eigen leven mysterieus verziekt wordt door corruptie, schandalen en bedrog.

Regie: Austin Stark
Cast
: Nicolas Cage, Connie Nielsen, Sarah Paulson, Peter Fonda

Genre: Thriller, Drama
Land: Verenigde Staten, 2015

Remain In Light logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina