Het 2e seizoen van REBOUND is vanaf 26 januari verkrijbaar op DVD, BD en VOD

De onheilspellende, met een Emmy bekroonde serie gaat verder

REBOUND – Seizoen 2

Vanaf 26 januari op DVD, Blu-Ray en VoD

Rebound Seizoen 2 DVD In de Franse serie Rebound, ook wel Les Revenants, vormen drama, fantasy en thriller een bloedstollende en ook verleidelijke combinatie. Vergeet alle clichés over mensen die uit de dood herrijzen. Rebound combineert de eigenzinnige stijl van Twin Peaks met de grimmige sfeer van Europese cinema. Seizoen 1 van Rebound werd een wereldwijd fenomeen en sleepte een Emmy Award in de wacht voor “Beste Dramaserie”. In seizoen 2 van de populaire serie wordt de draad opgepakt 6 maanden nadat de doden weer verdwenen. In dit seizoen zien we onder andere Frédéric Pierrot (Il y a longtemps que je t'aime, Haar naam was Sarah), Samir Guesmi (Spiral/Engrenages) en Guillaume Gouix (Midnight in Paris, Chez Maupassant) weer terug in grote rollen.

Synopsis
Het is een half jaar geleden dat de teruggekeerde doden weer verdwenen in de bergen. Sindsdien is er niets meer van hen vernomen. Dat geldt ook voor de politieagenten die naar het dorpshuis waren gestuurd om de mensen daar te beschermen. Inmiddels is Adèle (Clotilde Hesme) hoogzwanger en staat een deel van het stadje nog steeds onder water. De dam wordt bewaakt en het leger helpt de inwoners die hebben besloten te blijven. Er is een storm van geruchten geweest over mensen die zouden zijn teruggekeerd uit de dood, maar de overheid wilde er niets van weten. De weinige getuigen die er nog zijn, praten er maar niet meer over. Tot hen behoren ook Léna (Jenna Thiam) en haar vader Jérôme (Frédéric Pierrot). Maar zij hebben de hoop nog niet opgegeven dat ze Camille (Yara Pilartz) en Claire (Anne Consigny) ooit terugvinden. Op een dag arriveert er een onbekende man in het stadje. Zijn naam is Berg (Laurent Lucas) en hij lijkt meer van de situatie te weten dan hij doet voorkomen. En dan begint er plotseling een nieuwe golf van wederopstandingen..

Technische informatie:
Speelduur: 480 minuten (8 x 60 Minuten)
Taal: Frans gesproken, Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: DVD: 16:9, Blu-ray: 1080P 16:9
Audio: DVD: Dolby Digital 5.1, Bluray: DTS 5.1
Kijkwijzer: 16, Geweld, Angst
Adviesprijs: €24,99 (DVD & Blu-ray)

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  06-01-2016

Deze lag vorige maand al "perrongeluk" bij Media Markt. Dag nadien alweer uit de rekken gehaald. Heb seizoen 2 toen gekocht en ondertussen bekeken maar man wat ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina