Prijsvraag Warner Collectors Edition

Prijsvraag Warner Collectors Edition

Warner Home Video brengt op 1 april tien top DVD-titels uit in een luxueuze, vernieuwende en onderscheidende Collectors Edition verpakking. Elke uitgave is beschikbaar in een gelimiteerde oplage van 10.000 stuks en ze zijn allen genummerd. De Collectors Edition bestaat uit 2-discs, met op disc 1 de film en disc 2 een grote hoeveelheid extra’s. Daarnaast is aan elke editie een set exclusieve filmkaarten of een boekje over de film toegevoegd. Deze Engelstalige boekjes bevatten onder meer achtergrondinformatie en schetsen uit de film. Alle titels zijn zorgvuldig en onder streng toezicht van de filmproducent ontwikkeld en om die reden een echte ‘must-have’ voor filmliefhebbers of verzamelaars van film collectors editions.

Wij mogen één exemplaar van Batman Begins en één exemplaar van Troy uit de Warner Collectors Edition weggeven. Beantwoord onderstaande drie (eenvoudige) vragen en maak kans op één van deze twee fraaie prijzen.






De sluitingsdatum van deze prijsvraag is 17 april 2009.
De winnaars worden 20 april 2009 bekend gemaakt.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Maximaal 1 inzending per gezin/adres of e-mailadres!

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank K.  |  28-04-2009

Namens mijn vriendin: bedankt . De DVD die ik al had van Troy is nu eigenlijk overbodig geworden :) Dan kun je mooi zelf een prijsvraag opstarten :)
Lees meer >

Brlggs  |  25-04-2009

proficiat aan de gelukkigen! ps, wat ik me altijd afvraag, hoeveel deelnemers doen er gemiddeld aan de prijsvragen mee? kwestie van m'n kansen wat te kunnen i...
Lees meer >

Cosper  |  24-04-2009

Namens mijn vriendin: bedankt . De collectors edition van Troy is gisteren op de deurmat gevallen. Ziet er echt zeer mooi uit! Mooie aanvulling op de collecti...
Lees meer >

Milan  |  23-04-2009

Gefeliciteerd winnaars!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina