Kamperen zal nooit meer hetzelfde zijn: De Poel binnenkort op DVD en Blu-ray Disc

Kamperen zal nooit meer hetzelfde zijn…

DE POEL

Vanaf 5 augustus op VOD en vanaf 19 augustus verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc

De Poel DVD & Blu ray

★★★★
“Waar het zo vaak misgaat in het horrorgenre, doet De Poel juist alles goed” - De Volkskrant

★★★★
“Verdient net zo’n groot publiek als Nederlandse romkoms” - Nu.nl

De recensies van De Volkskrant en Nu.nl zijn slechts twee voorbeelden van alle positieve reacties op de spannende, Nederlandse speelfilm De Poel van regisseur Chris W. Mitchell. De Poel is een geslaagde combinatie van een horrorfilm en een psychologische thriller met een sterrencast met onder andere Gijs Scholten van Aschat (Tirza, Doodslag), Carine Crutzen (Majesteit), Bart Klever (Skin, Hoe duur was de Suiker?) en Katja Herbers (Mannenharten, Divorce).

Vanaf 5 augustus is De Poel beschikbaar op Video On Demand. Op 19 augustus komen de DVD en Blu-ray Disc van De Poel uit. Deze bevatten diverse extra’s, waaronder vijf deleted scenes en een onthullende ‘making of’.

Verhaal
In De Poel, een spannende horror/thriller van Nederlandse bodem, slaan twee gezinnen hun tenten op aan de oevers van een schijnbaar idyllisch bosmeertje. Langzaam maar zeker raken ze in de ban van een bovennatuurlijke kracht. Na het zien van deze film zal kamperen nooit meer hetzelfde zijn…

Regie: Chris W. Mitchell.
Scenario: Chris W. Mitchell en Gijs Scholten van Aschat.
Cast
: De cast van De Poel bestaat uit gerenommeerde acteurs als Gijs Scholten van Aschat (Tirza, Doodslag), Carine Crutzen (Majesteit), Bart Klever (Skin, Hoe duur was de Suiker?) en Katja Herbers (Mannenharten, Divorce). Verder spelen mee Alex Hendrickx (De Verbouwing, Achtste-Groepers Huilen Niet), Jamie Grant (Gewoon Hans, Flikken Maastricht) en debutant Chris Peters.

Bekijk de trailer:

Bridge Entertainment

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina