Jude Law en Diane Keaton in THE YOUNG POPE - Vanaf 3 januari op DVD en BD

Jude Law en Diane Keaton in

THE YOUNG POPE

The Young Pope DVDThe Young Pope Blu ray

vanaf 3 januari op DVD en Blu-ray

Op dinsdag 3 januari 2017 brengt Lumière The Young Pope uit op DVD en Blu-ray. Jude Law en Diane Keaton spelen de hoofdrollen in de tiendelige dramaserie van Paolo Sorrentino (Youth, La grande bellezza) over de eerste paus uit de Verenigde Staten.

The Young Pope vertelt het controversiële verhaal over de eerste maanden van het pontificaat van Pius XII. Lenny Belardo is een gecompliceerde persoon, die als weeskind opgroeide bij zuster Mary. Hij is aartsconservatief, maar vol mededogen voor de zwakken en armen. Als Pius XII, de eerste paus uit de Verenigde Staten, heeft hij veel macht, maar komt hij voortdurend in conflict met de gevestigde orde op het Vaticaan.

Jude Law (Sherlock Holmes, The Talented Mr. Ripley) en Oscarwinnares Diane Keaton (The Godfather, Annie Hall) spelen de hoofdrollen in de tiendelige dramaserie van Paolo Sorrentino. De regisseur: “De serie gaat over de duidelijke tekenen van Gods bestaan en de even duidelijke tekenen van Zijn afwezigheid. Over hoe je naar geloof kunt zoeken en het kunt verliezen. Over de druk van heilig zijn, die bijna ondragelijk is als je tegen verleidingen vecht en er alleen maar aan toe kunt geven. Over de innerlijke strijd bij de immense verantwoordelijkheid als hoofd van de katholieke kerk en de dagelijkse problemen van een eenvoudige man die tot paus werd gekozen.”

De Volkskrant: “The Young Pope is een carrièrehoogtepunt voor Jude Law”, “Beelden die je niet snel vergeet

Cast: Jude Law, Diane Keaton, Silvio Orlando, Scott Sheperd, Cecile de France, Javier Cámaro, Ludivine Sagnier, Toni Bertorelli, James Cromwell.
Regie
: Paolo Sorrentino.

Specificaties DVD/Blu-ray:
Land: VS/UK/FR/SP/IT, 2016
Speelduur: 10 x 55 min.
Taal: Engels, Italiaans, Spaans
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9 – 1.78:1
Audio DVD: Dolby Digital 5.1, Blu-ray: DTS-HD Master Audio 5.1
Adviesprijs: 34,99 euro

Lumière Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina