Het tweede seizoen van de Zweedse serie Thicker Than Water 2 vanaf 6 december op DVD

Tweede seizoen van de Zweedse serie

THICKER THAN WATER

Thicker Than Water Seizoen 3

vanaf 6 december op DVD

Dinsdag 6 december brengt Lumière het tweede seizoen van de Zweedse dramaserie Thicker than Water uit op DVD. Jonna, Lasse en Oskar Waldemar zijn nu gezamenlijk eigenaar van het pension en landgoed op Åland dat hun moeder hen naliet. Maar hoe sterk zijn de banden tussen de broers en zus bij nieuwe conflicten en tegenslagen? Is bloed werkelijk dikker dan water?

Het tweede seizoen begint twee maanden na het eerste. Het is winter. Jonna en Lasse zijn vertrokken, Oskar past in zijn eentje op het pension. Als Lasse terugkeert uit Stockholm ontmoet hij een eenzame en ellendige Oskar. Hij heeft niets voorbereid voor het naderende kerstseizoen en vreest dat hij Liv nooit meer terug zal zien.
Samen met Jonna, terug uit Londen, probeert Lasse het pension en zijn broer weer op orde te krijgen. De conflicten stapelen zich echter al snel weer op. Oskar is in zijn ellende een seksuele relatie begonnen met zijn beste vriendin, de priester Petra. Dat probeert hij geheim te houden, maar Jonna komt er achter. Zij neemt de leiding bij de voorbereidingen voor het kerstseizoen. Voor haar kostbare ideeën is er echter te weinig geld.
Lasse heeft een andere agenda. Hoewel hij Jonna beloofd heeft zich te verbeteren, haalt zijn criminele verleden hem weer in. Hij heeft zich over laten halen een ‘pakketje’ in ontvangst te nemen dat met een boot wordt afgeleverd. Als de boot op een stormachtige nacht arriveert, blijkt hij verlaten. In de cabine ontdekt Lasse een tas met geld en verse bloedsporen. Hij neemt de tas mee en zet de boot in brand. Ondertussen zien we hoe een gewonde man aan wal kruipt.

De Morgen: “Bloedstollend spannend zonder een echte thriller te zijn.”

Cast: Joel Spira, Björn Bengtsson, Aliette Opheim, Tobia Zilliacus, Stina Ekblad,
Regie: Erik Leijonborg & Anders Engström
Gecreëerd door Henrik Jansson-Schweizer.

Technische specificaties DVD box:
Land: Zweden, 2016
Speelduur: 10 x 45 min.
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1

Lumière Crime Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina