Het 5e en laatste seizoen van FALLING SKIES komt op 7 december uit op DVD en Blu-ray

Het vijfde en laatste seizoen van de
buitenaards goede serie van Steven Spielberg

FALLING SKIES - Seizoen 5

Falling Skies S5 DVD

Vanaf 7 december verkrijgbaar op Blu-ray en DVD
Boxset met alle seizoenen verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

Voor de laatste keer kunnen fans genieten van de belevenissen van Tom Mason (Noah Wyle; ER) in de epische rampenserie FALLING SKIES op Blu-ray en DVD. In het vijfde en laatste seizoen van de door Steven Spielberg geproduceerde kwaliteitsserie maken Tom en de 2nd Mass zich na vier jaar onderdrukking op voor het eindgevecht dat het lot van de Aarde bepaalt. Weten zij de vijand voorgoed te verslaan of is de mensheid voor eeuwig verloren? Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 7 december niet alleen de Blu-ray en DVD box van seizoen vijf, maar ook een boxset met alle vijf seizoenen van Falling Skies.

Synopsis Falling Skies – seizoen 5
In het finaleseizoen van Falling Skies is de Aarde bezaaid met buitenaardse beesten en mutanten. Na vier jaar onderdrukking en marteling maakt de mensheid zich op voor een allesbeslissend eindgevecht tegen de Espheni. Tom en de 2nd Mass zitten boordevol woede en zijn klaar voor het gevecht dat hen leidt naar het Lincoln Memorial in Washington. In aanloop naar het eindgevecht komt Tom meer te weten over de gebeurtenissen die hebben geleid tot de buitenaardse invasie op Aarde. Weet Tom met alle kennis en vaardigheden de Koningin te verslaan of vernietigt zij hem met haar ongekende krachten en wordt de mensheid een uitgestorven ras? Een spectaculaire visuele finalestrijd wordt ontketend…
Falling Skies bevat naast 10 spannende afleveringen boordevol actie ook een bijzondere selectie aan bonusmaterialen, waaronder afscheidsinterviews met cast en crew. Falling Skies, van de makers Steven Spielberg en Robert Rodat (Saving Private Ryan, The Patriot) werd tweemaal genomineerd voor een Emmy Award (2012 en 2013) voor “Outstanding Special Visual Effects”.

      Falling Skies S5 1.JPEG      Falling Skies S5 1.JPEG

Bonusmaterialen
* Featurettes met cast en crew (13 min.)
* 2015 Wondercon Q&A (47 min.)

Releasedatum: 7 december 2016
Speelduur: Seizoen 5: 10 afleveringen van 40 minuten
Boxset: 52 afleveringen van 40 minuten
Kijkwijzer: 16

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina