Het eerste seizoen van de zombie detective serie iZombie - 7 december op DVD

Van de producenten van Veronica Mars komt
het complete eerste seizoen van de zombie detective serie

iZombie

iZombie Seizoen 1 DVD

Vanaf 7 december verkrijgbaar op DVD

De makers van Veronica Mars, DC Entertainment en Warner Bros. Home Entertainment presenteren op 7 december het complete eerste seizoen van iZombie op DVD. Deze gloednieuwe hitserie gaat over Olivia Moore (Rose McIver; Once Upon a Time, Masters of Sex), een veelbelovende arts in opleiding, die klaar is voor een glansrijke carrière… tot ze door een zombie wordt gebeten. Olivia gaat werken bij het mortuarium waar ze haar nieuwe bestaan als zombie in stand kan houden. Maar door haar nieuwe dieet is ze in staat meer te weten te komen over de dode. Al gauw wordt ze de rechterhand van de politie bij het oplossen van moordzaken. Ga er maar even lekker voor zitten en geniet van 13 bloedstollend spannende en grappige afleveringen van iZombie.

Synopsis iZombie – seizoen 1
Olivia is klaar voor het perfecte leventje: ze staat aan het begin van een mooie carrière, heeft een leuke verloofde en fijne vrienden…maar dan wordt ze op een feestje gebeten door een zombie. Hoewel haar vrienden en familie denken dat ze het heeft overleefd, moet Olivia haar weg vinden als zombie. Om haar honger te stillen, neemt ze een baantje bij het mortuarium. Maar met ieder brein dat ze eet, ervaart ze flashbacks uit het geheugen van het lijk en daarmee ook aanwijzingen wie achter de dood zit. Al snel wordt ze een betrouwbare hulp voor de politie van Seattle. Haar geniale en excentrieke baas (Rahul Kohli: Eastenders) heeft haar al snel door en stimuleert haar in haar nieuwe rol en is gefascineerd door haar aandoening die hij wil genezen. Haar ex, familie en vrienden zijn minder begripvol en snappen niets van haar nieuwe leventje.

iZombie screenshotiZombie screenshot

iZombie is losjes gebaseerd op de gelijknamige stripboekenreeks van Chris Roberson en Michael Allred. De serie werd ontwikkeld voor televisie door Thomas & Ruggiero-Wright en uitvoerend producenten Danielle Stokdyk (Veronica Mars) en Dan Etheridge (Veronica Mars).

Releasedatum: 7 december 2016
Speelduur: 13 afleveringen van 40 minuten; bonusmateriaal: 30 minuten
Kijkwijzer: 16; geweld, grof taalgebruik

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

monstermuis  |  20-01-2017

Al op netflix gezien. Wel een grappige serie
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina