Disney presenteert weggooi DVD's

Planet Multimedia meldt naar aanleiding van een bericht van Reuters dat Disney proeven begint met  \'weggooi-dvd\'s\', een alternatief voor de verhuur-cd\'s. Deze gaan een paar dagen mee en zijn dan onbruikbaar. Het gaat om dvd\'s van FlexPlay die onder de invloed van licht na 48 uur onbruikbaar worden. Op proef brengt Buena Vista Home Entertainment acht DVD\'s op de markt waaronder \'The Recruit\' en \'25th Hour\'. Een weggooi DVD zou volgens het bericht 5 tot 7 dollar gaan kosten.

Klik hier voor het volledige bericht.

Recente artikelen

Laatste reacties

deeveedeeke  |  25-09-2003

Tja je ziet het, der lopen nog gekken rond. Het idee alleen al, duurder, meer afval, .... Het is fijn soms te merken dat er nog gekker mensen zijn dan ik. ...
Lees meer >

Surya  |  19-09-2003

Ach.... Een succes is het zowiezo al. Als de consument er niets mee doet, kan Disney ze altijd nog zelf weggooien... (6) :P Die is goed!
Lees meer >

Alex van den Berg  |  18-09-2003

Ach.... Een succes is het zowiezo al. Als de consument er niets mee doet, kan Disney ze altijd nog zelf weggooien... (6)
Lees meer >

Gerben van der Leun  |  18-09-2003

Weet je wat het aardige van het medium dvd is? Je bent compleet vrij om een film te kijken. Waar en waneer je maar wilt. Persoonlijk vind ik het aardig om even ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina