De familiefilm Scooby-Doo! and the Curse of the Speed Demon | 17 augustus op DVD

Beleef een nieuw bovennatuurlijk avontuur met de
beroemdste hond ter wereld en het WWE team

SCOOBY-DOO!
and the Curse of the Speed Demon

Scooby Doo Curse of the Speed Demon DVD

vanaf 17 augustus op DVD

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 17 augustus de DVD release van Scooby-Doo! and the Curse of the Speed Demon, een gloednieuwe animatiefilm met je favoriete helden in de hoofdrol. ´s Werelds beroemdste hond en zijn vrienden staan wederom samen met het WWE team klaar voor nieuwe bovenaardse avonturen die even spannend als hilarisch zijn. Het gaat er keihard aan toe deze keer, met een mysterieuze spookracer die de off-road wedstrijd wil saboteren, maar daar steken Scooby-Doo! en zijn vrienden gelukkig een stokje voor. Scooby-Doo! and the Curse of the Speed Demon is een heerlijke animatiefilm voor de hele familie.

Synopsis Scooby-Doo! and the Curse of the Speed Demon:
Scooby-Doo en de Mystery Inc. bende zijn samen met de supersterren van het World Wrestling Entertainment terug in een gloednieuw avontuur. Ze bezoeken een off-road racewedstrijd, waar het al snel begint te spoken. Een mysterieuze spookrijder, genaamd Inferno, wil de race saboteren. Gelukkig zijn daar Scooby-Doo, Shaggy en hun nieuwe racepartner, The Undertaker, om het mysterie op te lossen en de race te redden!

In navolging op Scooby-Doo! Wrestlemania Mystery zijn de WWE supersterren ook dit keer van de partij om het mysterie op te lossen. Er zijn rollen voor The Undertaker, Triple H, Paige, Sheamus, Mr. McMahon, Stephanie McMahon, Lana, Rusev, The Miz, Kofi Kingston en Goldust.

Bonusmaterialen:
• Vintage cartoons (2x21 minuten)
• Featurette (9 minuten)

Releasedatum: 17 augustus 2016
Speelduur: 69 minuten, bonusmateriaal: 51 minuten
Kijkwijzer: 6

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina