Releases van Splendid Film op DVD en Blu-ray Disc in augustus

Splendid Film brengt op 25 augustus de volgende titels uit op DVD en Blu-ray Disc:

INSIDE MEN (DVD & Blu-ray Disc)

Heerlijke Koreaanse actie film gebaseerd op zeer populaire webcomic.

Inside Men DVDLee Kang-hee, redacteur bij een invloedrijke conservatieve krant, zorgt dat met de kracht van de pers congreslid Jang Pil-woo de beste papieren heeft om residentskandidaat te worden; achter deze geheime afspraak gaat de grootste zakelijk sponsor van de krant schuil. Ahn Sang-goo, een politieke handlanger die met hen samenwerkte wordt betrapt als hij campagne gelden probeert te verduisteren. De straf hiervoor is keihard; zijn hand wordt afgehakt. Woo Jang-hoon, een ambitieuze officier van justitie, wil de relatie tussen Jang en de krant die hem onvoorwaardelijk steunt onderzoeken. Dit doet hij in de overtuiging dat het zijn enige kans is om het te maken naar de top. Als Woo begint met zijn onderzoek ontmoet hij de wraakzuchtige Ahn die hem maar al te graag wil helpen met het ontmaskeren van zijn voormalig handlangers. Een machtsstrijd barst los tussen de heren waarin politiek, waarheid, wraak en macht zorgen voor een geweldige film doordrenkt politiek intrige en keiharde actie.

Cast Byung-hun Lee, Seung-woo Cho, Yun-shik Baek
Regisseur Min-ho Woo
Speelduur Circa 130 minuten
Genre Actie

 

THE FOREST (DVD & Blu ray)

Een super enge film dat zich afspeelt in een bestaand zelfmoord-bos

The Forest DVDThe Forest is een Amerikaanse horrorfilm die zich afspeelt in het Japanse Aokigahara bos, aan de voet van de Fuji berg. Sara Price is de tweelingzus van Jess, die vertrokken is naar Japan. Op een dag krijgt Sara een telefoontje dat Jess niet is teruggekomen van een bezoek aan het Aokigahara bos. Uiteraard wil ze naar haar op zoek gaan, maar dat blijkt moeilijk. Het bos in kwestie (dat echt bestaat!) is het beruchte Japanse "zelfmoordbos", waarin duizenden mensen zichzelf van het leven hebben beroofd. Het gebied is afgesloten vanwege alle kwade geesten die er zouden huizen. Sara betreedt het bos ondanks alle waarschuwingen en komt er al snel achter dat de doden weinig goeds in zin hebben met de levenden die hun bos betreden. Kan zij haar zus nog redden? En kan ze zichzelf überhaupt nog levend uit het bos krijgen?

Cast Natalie Dormer, Taylor Kinney
Regisseur Jason Zada en is (mede) geschreven door David S. Goyer (The Dark Knight, Man of Steel).
Speelduur Circa 94 minuten
Genre: Horror

 

MYTHICA III: THE NECROMANCER (DVD & Blu ray)

Hét nieuwe spannende magische deel van de epische fantasy reeks Mythica!

Mythica III DVD Als één van haar meest loyale vrienden wordt ontvoerd door Peregus Malister, de wrede leider van het Dievengilde, moet Marek in hun opdracht een duistere missie uitvoeren op hem terug te krijgen. Samen met haar team begint ze deze queeste om zo snel mogelijk dit achter hun te laten. Echter hun reis leidt hen in de machtige handen van Szorlok, hun grootste vijand. Marek moet haar dromen en misschien zelfs haar eigen ziel opofferen om te voorkomen dat Szorlok haar team dood en zo de Darkspore in handen krijgt. Met de Darkspore zal Szorlok de wereld in duisternis onderdompelen. Marek staat voor haar grootste uitdaging ooit!

Cast Melanie Stone, Adam Johnson, Jake Stormoen, Nicola Posener, Robert Jayne,
Regisseur A. Todd Smith, (ook mede verantwoordelijk voor Mythice 1 en 2.
Speelduur Circa 95 minuten
Genre: Fantasy Actie

Splendid Film Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina