Bridge: Bob De Bouwer - Werk In Uitvoering: Supersnelle Bennie

BRIDGE ENTERTAINMENT GROUP presenteert

BOB DE BOUWER – WERK IN UITVOERING: SUPERSNELLE BENNIE

15 augustus 2006 brengt Bridge Entertainment Group op DVD weer zo’n fantastisch leuk avontuur uit van de ongekend populaire BOB DE BOUWER.

In het gloednieuwe avontuur BOB DE BOUWER – WERK IN UITVOERING: SUPERSNELLE BENNIE werken Bob en zijn team in de Zonnebloemvallei hard aan het huis van Meneer Spijker. Als ze nog maar weinig tijd hebben om alles uit te graven schiet Supersnelle Bennie hen te hulp. Na BOB DE BOUWER – WERK IN UITVOERING: BOB EN ROBERT is dit het derde deel van deze serie. De avontuurtjes staan los van elkaar, maar er loopt wel een mooie rode draad doorheen.

Korte inhoud
Bob en zijn team werken in de Zonnebloemvallei hard aan het nieuwe huis van Meneer Spijker. Bob en de rest kunnen alle hulp gebruiken, want er is een fotograaf onderweg om het huis te fotograferen voor een blad over bijzonder mooie woningen.
Als er meer gegraven moet worden en er zijn nog maar een paar minuten over, is er maar één machine die het team kan helpen... Supersnelle Bennie! Bennie zoeft super snel van Bobs oude dorp naar de Zonnebloemvallei om het team te helpen met het bouwen van het huis van meneer Spijker. Hoe het gaat met de bouw van Meneer Spijkers nieuwe huis en hoe het team verder bouwt aan de stad in de Zonnebloemvallei, kun je zien in deze afleveringen:

* Wendy bouwt een feestje
* Scrambler in de nesten
* Bennie’s belangrijke klus
* Machine-bouwer Spud
* Rollie’s beestenboel

Technische gegevens
Speelduur: ± 50 min – Taal: Nederlands – Beeldformaat: 16:9 – Regio code: 2 (pal) – Audio: Dolby Digital 2.0 - Consumentenadviesprijs: € 7,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Don Vito Corleone  |  10-07-2006

Die moet ik absoluut hebben!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina