Bridge: Blackbeard miniserie vanaf 18 juli op DVD

BRIDGE ENTERTAINMENT GROUP presenteert

BLACKBEARD – The Pirate of the Caribbean
Miniserie – Extra lange speelduur – 3 uur – 2 DVD Digipack

Iedereen kent de legende, maar weinigen weten de oorsprong ervan. Dit opwindende en spectaculaire avontuur laat u kennis maken met een van de beruchtste piraten die we hebben gekend. Reis mee terug naar het begin van de 18e eeuw, naar de tijd dat tal van piraten de zeeën onveilig maken. De ongekroonde koning, de grootste en meest beruchte piraat van dit zo gevreesde piratengilde is zonder twijfel Blackbeard.

In de prachtige Miniserie BLACKBEARD – The Pirate of the Caribbean zien we hoe Blackbeard, de schrik van de Caraïbische Zee wordt en vele heldhaftige gevechten levert. Met schitterend decors en adembenemende actiescènes biedt de Miniserie BLACKBEARD 3 uur lang spektakel in de stijl van Pirates of the Caribbean!

De belangrijkste rollen worden vertolkt door Angus MacFadyen (Blackbeard), Jessica Chastain (Charlotte) en Mark Umbers (Luitenant Robert Maynard). Richard Chamberlain zet op magistrale wijze Governor Charles Eden neer. De regie was in handen van Kevin Connor.

Vanaf 18 juli 2006 is de Miniserie BLACKBEARD voor iedereen verkrijgbaar op 2 DVD Digipack. Vanaf dezelfde datum te HUUR. Distributie: Bridge Entertainment Group.

Synopsis:
Blackbeard; een naam die velen deed beven en zelfs nu nog tot de verbeelding spreekt. Aan het begin van de 18e eeuw voerde de grootste piraat aller tijden een waar schrikbewind in het Caraïbische gebied. Gedurende de “gouden eeuw” van de piraterij bouwde Blackbeard een meedogenloze reputatie op en werd hij een legende.
We schrijven het jaar 1717 in de Engelse plaats Bristol. Luitenant Robert Maynard van de Britse marine (Mark Umbers, Color Me Kubrick) probeert de vaarroutes veiliger te maken. In de West-Indische wateren wordt de machtige Maynard echter gevangen genomen door een gevreesde piraat die opereert vanaf het eiland St. Vincent. Het is Edward Teach (Angus Macfadyen, Braveheart), die bepaald niet van plan is de strijdbijl te begraven. Hij gaat op zoek naar de legendarische schat van kapitein Kidd. Teach gaat zich Blackbeard noemen, en met zijn lange zwarte jas, zwarte hoed, dolken, pistolen en zwaarden doet hij er alles aan om zoveel mogelijk angst in te boezemen. Dat hij zijn grootste rivaal Maynard gevangen heeft genomen is daarbij belangrijk. Maynard kan mooi Blackbeards gruweldaden optekenen en zo zijn angstaanjagende reputatie verspreiden.

Met: Richard Chamberlain (Shogun, King Solomon’s Mines, The Thorn Birds),
Mark Umbers (Colour me Kubrick)
Angus MacFadyen (Braveheart),
Jessica Chastain
Stacy Keach (American History X)
Rachel Ward (On the Beach)
Scenario: Bryze Zabel,...
Regie: Kevin Connor

Genre: Speelduur: 3 uur - Taal: Engels - Ondertiteling: Nederlands - Beeldformaat: 16:9 – Regio Code: 2 (pal) – Audio: Dolby Digital 5.1 - Consumentenadviesprijs: € 12,95

Recente artikelen

Laatste reacties

Z-Man  |  09-07-2006

Mensen niet de hoes van het 'meesterwerk' Blackbeard beledigen :twisted:
Lees meer >

SuperDre  |  09-07-2006

och och, alsof die hoes van Pirates zo orgineel is..
Lees meer >

Z-Man  |  08-07-2006

Wat een walgelijke rip-off die hoes en ook ERRUG toevallig dat dit nu op dvd uitkomt :roll:
Lees meer >

Chris W  |  08-07-2006

Die cover is zo gejat van Pirates :roll:
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina