BBI-Films: Kabluey en The Elephant King vanaf 4 mei op DVD.

BBI Logo

 

BBI-Films presenteert:

verkrijgbaar vanaf 4 mei.

KABLUEY

coverbdBBI Films brengt vanaf 4 mei de komische film Kabluey uit op DVD. Eén van de hoofdrollen wordt vertolkt door Emmy Award®-winnares en Friends-ster Lisa Kudrow. De actrice is in deze komedie weer helemaal in haar element. Kabluey is een hilarische komedie voor het hele gezin in de traditie van Little Miss Sunshine en Napoleon Dynamite. De andere rollen worden o.a. vertolkt door Jeffrey Dean Morgan (P.S. I Love You), Scott Prendergast (The Delicious) en Christine Taylor (Zoolander).

Korte inhoud:
Leslie, de moeder van twee jongens, heeft het heel moeilijk terwijl haar man voor het leger in Irak zit. Wanhopig als ze is, laat ze de man van haar broer, Salman, voor Nanny spelen. Salman helpt het gezin op allerlei mogelijke manieren en gaat als gigantisch grote blauwe mascotte aan de slag bij een klein internetbedrijfje om zodoende wat centjes binnen te halen. Deze actie leidt tot een hele positieve wending met alle gevolgen van dien……

 

THE ELEPHANT KING

coverbdBBI Films brengt vanaf 4 mei The Elephant King uit op DVD. Deze uitdagende film is van de makers van o.a. Alexander, Creation en Man on Fire. The Elephant King is winnaar van o.a. het Sacremento International Film Festival. De hoofdrollen worden vertolkt door Academy Award®-winnares Ellen Burstyn (Red Dragon), Tate Ellington (Remember Me), Jonno Roberts (NCIS) en Florence Faivre (Kings). De film is een interessante mix tussen The Beach en The Quiet American.

Korte inhoud:
The Elephant King is een sensueel en uitdagend verhaal van twee Amerikaanse broers, Oliver and Jake Hunt, en speelt zich af in Chang Mai Thailand in een uiterst exotische wereld. The Elephant King laat zien hoe de totaal verschillende broers omgaan met de totale
vrijheid en verlossing van het hectische leven. Academy Award® -winnares Ellen Burstyn (o.a. Red Dragon) speelt als moeder een uiterst exceptionele rol in dit verhaal van moreel verval en regeneratie.

Winnaar van het Sacremento International Film Festival.

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina