24/7 Wild: Earth Live - Het jonge leven der natuur. Vanaf 26-02 op DVD & Blu-ray Disc

Dutch Filmworks


Dutch Filmworks Home Entertainment presenteert:

 

24/7 Wild: Earth live (DVD & Blu-ray Disc)

coversDe zorg voor de allerkleinsten is bij elke soort  van levensbelang. Ook bij dieren. Deze  prachtige serie, een  samenwerking van de BBC en National Geographic, laat tot in detail zien hoe de eerste kwetsbare weken  van diverse dieren eruit zien. Voor welke uitdagingen komen  pasgeboren zwarte beren te staan in de bossen van Minnesota? Met welke bedreigingen worden  jonge olifanten en  leeuwenwelpjes in Kenia geconfronteerd? Wat is het eerste dat een  Zuid-Afrikaans stokstaartje van zijn moeder leert? En hoe zien pasgeboren makaken de wereld? 24/7 Wild toont de eerste  weken van deze bijzondere dieren, gefilmd over de hele wereld door teams van experts. Intieme verhalen van dieren in weidse en adembenemende natuuropnamen.

Na het overweldigende kijkcijfersucces van Earthflight (gemiddeld 1,7 miljoen kijkers per aflevering) zendt de EO vanaf medio januari deze gloednieuwe natuurserie eveneens primetime uit.

De dvd- en blu-ray editie bevatten tevens de bonusdocumentaire Wild Mothers and babies waarin we getuige zijn van bijzondere, grappige en hartverwarmende eerste momenten uit het jonge leven van ondermeer een  leeuwtje en een pasgeboren nijlpaard.

GENRE: Documentaire
TAAL: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
SPEELDUUR: 300 minuten  
KIJKWIJZER: 6 jaar
RELEASEDATUM: 26-02-2013

ADVIESPRIJS: DVD € 24,99 Blu-ray Disc € 29,99



Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina