Familievloggers De Bellinga's zetten pretpark op stelten in nieuwe film

 

Familievloggers De Bellinga's zetten pretpark op stelten in nieuwe film


UTRECHT - Na het enorme succes van hun eerste twee films is de vloggersfamilie Bellinga deze zomervakantie terug in de bioscoop met een nieuw avontuur vol vrolijke liedjes. De opnames zijn al gestart en naast Daniël, Fara, Luan, Lucilla, Luxy en Lucius Bellinga is ook Hetty Heyting weer te zien als hun buurvrouw Bets. Ook maken o.a. Johnny Kraaijkamp en Steven Kazan hun opwachting in de film. De Bellinga's: Pretpark op Stelten is vanaf 10 juli te zien in de bioscoop. 

 
 

OVER DE BELLINGA'S: PRETPARK OP STELTEN
Hoera, het is weer zomervakantie en de familie Bellinga heeft superleuke plannen! Ze hebben een vakantiehuisje op een supergaaf pretpark en mogen alle attracties uitproberen. Veel tijd hebben de Bellinga’s niet, want de kids moeten repeteren voor de parkshow en papa Daniël is in training voor de Zomerspelen waar hij de prijs kan winnen voor ‘coolste papa van het jaar’. Ondertussen moeten ze ook nog op de hond van de directeur passen en dat is geen eenvoudig klusje. Als twee bekende boeven ineens opduiken op het park, is de chaos compleet en belanden de Bellinga’s in een doldwaze achtervolging.

OVER DE MAKERS
De Bellinga's: Pretpark op Stelten is een film voor het hele gezin. De regie is net als bij de eerdere films in handen van Armando de Boer en het script is opnieuw geschreven door Martijn Koevoets (De Club van Sinterklaas). De film wordt geproduceerd door Jabadoo Pictures in coproductie met Dutch FilmWorks die de film deze zomervakantie ook in de bioscopen brengt. De film wordt mede mogelijk gemaakt door Attractie- & Vakantiepark Slagharen waar ook een deel van de opnames plaatsvinden.

OVER DE BELLINGA'S
Het gezin Bellinga uit Raalte is een begrip op YouTube en social media. Ze hebben een eigen kanaal met meer bijna 700.000 abonnees en ontvingen in 2018 een VEED Award voor hun dagelijkse vlogs. Sommigen van hun vlogs werden miljoenen keren bekeken. Daarnaast maken zij muziekvideo’s en treden op in het theater. De afgelopen jaren kwam er al twee bioscoopfilms uit rondom de familie De Bellinga's: Huis Op Stelten (2022) en De Bellinga's: Vakantie op Stelten (2023) werden beide een ongekend succes en eindigden in de top van best bezochte Nederlandse bioscoopfilms van hun jaar.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina