Warner: release informatie oktober en november 2006

Releaseschema Warner Home Video
Oktober & November 2006

Hoofdreleases - Oktober 2006

Het Paard van Sinterklaas (release 25 oktober)
Winky Wong is zes jaar als ze met haar moeder vanuit China verhuist naar Nederland, waar haar vader een restaurantje runt. Ze sluit vriendschap met Saartje, een oude pony die in een weitje niet ver van haar huis staat.
Als Winky’s moeder onverwacht naar China gaat om voor haar zieke moeder te zorgen, wordt Saartje nog belangrijker. Wanneer Winky klaar is met helpen in het restaurant fietst ze snel naar het weitje om de pony te knuffelen en wortels te voeren. Zo komt ze in contact met tante Cor, de eigenaresse van Saartje. Zij wil Winky wel paardrijden leren, maar tot Winky’s spijt mag het niet van haar vader. Groot is de schok als Saartje plotseling overlijdt. Winky wil zo graag een paard, maar hoe komt ze daaraan? Dan hoort Winky op school over de komst van Sinterklaas, een hele lieve man die iedereen kadootjes geeft. Winky krijgt een ontzettend goed idee. Ze vraagt gewoon een paard aan Sinterklaas. Dan komt alles vanzelf goed. Of toch niet?

De Pietenbende van Sinterklaas (release 25 oktober)
“De Pietenbende van Sinterklaas” is een Vlaamse avonturenreeks. Het scenario is van de hand van Stefan Perceval en Klaus Verschuren heeft de regie voor zijn rekening genomen. De productie van “De Pietenbende van Sinterklaas” is in handen van het Nederlandse Palm Plus Producties, die ook ‘De Club van Sinterklaas\' produceert. (Jetix).


BBC Comedy Collection - Oktober 2006

Chef seizoen 1 t/m 3 (1993) (release 4 oktober)
Maak kennis met Engelands beste – en meest opvliegende – chef-kok. Gareth Blackstock (Lenny Henry), die de pollepel zwaait in het prestigieuze restaurant Le Chateau Anglais, duldt geen enkele hindernis op zijn queeste naar culinaire uitmuntendheid. Gareth werkt zich uit de naad om zijn keukenpersoneel de gouden regels van de kookkunst bij te brengen, maar om hun dankbaarheid te betuigen, buigen of breken ze zijn geboden bij de eerste de beste gelegenheid.

Not the Nine O‘clock News deel 1& 2 (1979) (release 4 oktober)
Deze legendarische Monty Python-achtige controversiële serie met Rowan Atkinson, Pamela Stephenson en Mel Smith in de hoofdrol. Rowan Atkinson kreeg voor zijn optreden een Academy Award en werd BBC Pesonlaity of the year.

Only Fools and Horses seizoen 1 t/m 3 (release 4 oktober)
Tussen 1979 en 1982, maakte het ‘Not the Nine O’Clock News’ team de scherpste komedie op de Britse televisie en lanceerde de carrières van de cast, o.a. topkomiek Rowan Atkinson (the Blackadder, Mr. Bean), het productie team en de schrijvers. Deze selectie van hun supersnelle mix van satire, pop-parodiën en grappige sketches bevat memorabele TV-momenten zoals: Gerald the Gorilla, One-Legged Raid, Cut Off Their Goolies, Punk Zips, Supa Dupa (Abba tribute), Constable Savage, The Devil - Is He All Bad? en Kinda Lingers...

Open All Hours seizoen 1& 2 (release 4 oktober)
Britse sitcom uit 1973 met Ronnie Barker, David Jason, Sheila Brennan. Gehuld in een bruine stofjas en geplaagd door een lichte stotter, houdt Arkwright, ergens in het noorden van Engeland, een buurtwinkeltje open. Voor en na de openingstijd, die hij zo lang rekt als wettelijk mag, vindt hij nog voldoende tijd om zich aan zijn grote passies te wijden: de zuurverdiende centen van zijn nietsvermoedende klanten aftroggelen, zijn dromerige neef Granville op het rechte pad houden en zijn onvermoeibare jacht op verpleegster Gladys Emmanuel voortzetten.


TV series - Oktober 2006

Dallas seizoen 5 (release 11 oktober)
Dit jaar treft het noodlot Souhfork. Jock Ewing – de onverzettelijke, meedogenloze grondlegger van het imposante Ewing Oil imperium - komt om bij een helikoptercrash. De familie is verslagen. Maar Dallas zou Dallas niet zijn als het verdriet niet uiteindelijk plaats zou maken voor manipulatie, intriges en vuile spelletjes om de Ewing miljoenen in handen te krijgen. De uitwerking van Jocks dood is slechts één van de vele dramatische gebeurtenissen in de 26 afleveringen van seizoen vijf.

Two and a Half Men seizoen 2 (release 11 oktober)
Welkom terug bij het strandhuisje van de Harpers in Malibu, waar een van de leukste Tv-komedies sinds jaren zich afspeelt. Vrijgezel Charlie, zijn nerveuze, gescheiden broer Alan en zoon Jake. Nu ze een jaar hebben samengewoond, weten de tweeënhalve man intussen hoe ze samen één gezin kunnen vormen. Min of meer. Maar ze vinden heel wat hilarische struikelblokken op hun pad.

E.R seizoen 7(release 11 oktober)
De brancards rollen weer af en aan in de 22 afleveringen van dit uitmuntende zevende seizoen, dat opnieuw enkele sterke doorlopende verhaallijnen bevat. Abby wordt herenigd met haar moeder, een turbulente vrouw die lijdt aan een bipolaire aandoening. Carter is afgekickt en keert terug, Abby’s medische opleiding begint van voren af aan, Benton werkt zich uit de naad om opnieuw in Romano’s gratie te komen, Kovac doodt een overvaller, Weaver onthult haar seksuele geaardheid en Chen weigert te zeggen wie de vader van haar kind is. Intussen stappen Greene en Corday in het huwelijksbootje, maar Greenes ziekte werpt een schaduw op hun geluk. Spanning, drama, suspens – de dokters staan paraat!

Smallville seizoen 5 (release 11 oktober)
In dit seizoen verandert alles voor Clark Kent. Eindelijk begint hij zijn lot te accepteren en maakt hij grote stappen in zijn ontwikkeling naar De Man van Staal.

The Fresh Prince of Bel Air seizoen 4 (release 25 oktober)
College Boyzzz! Will en Carlton schrijven zich in aan de Universiteit van Los Angeles, thuishaven van de Peacocks – en het studentenleventje geeft hen vleugels. Will Smith combineert andermaal hip(hop)pe grootstadhumor met spetterende sitcomtoestanden, een komische snelcursus in 26 hoofdstukken, netjes gebundeld op vier DVD’s en samen goed voor het geslaagde vierde seizoen van The Fresh Prince of Bel-Air.

Invasion seizoen 1 (release 4 oktober)
Volg alle wendingen, ontwikkelingen en schokkende onthullingen in deze spannende serie van de hand van Shaun Cassidy, waarin twee met elkaar verbonden gezinnen, de Varons en de Underlays, de waarheid ontdekken over zichzelf en hun stadje. Gezinnen zoals de onze – met liefhebbende ouders, kinderen die leiding nodig hebben en, uiteraard, één zwart schaap. In dit geval is dat Dave, een gemoedelijke werkloze weblogger die achter alles een samenzwering ziet, en achter elke samenzwering een buitenaards wezen. Alleen zou hij dit keer wel eens gelijk kunnen hebben!

West Wing seizoen 7 (release 25 oktober)
In het zevende seizoen van the West Wing zien we de transitie tussen de administratie van President Josiah ‘Jed’ Bartlet. De race voor nieuwe president wordt uitgevochten tussen congreslid Mathew Vincente Santos uit Houston, Texas en senator Arnold Vinick uit Californiē. Het seizoen bevat ook een live aflevering van “The Debate”en eindigt met de nieuwe administratie in de West Wing.

Lois& Clark seizoen 4 (release 25 oktober)
Lois Lane en Clark Kent hebben het beste voor het laatst bewaard. In hun laatste seizoen gaan ze eindelijk trouwen. Er zijn een paar hindernissen op hun weg naar huwelijksgeluk. Maar voor of na de schoenen en de rijst, alle 22 afleveringen van het vierde seizoen zinderen dankzij Lois & Clark’s combinatie van actie en comedy.

The O.C seizoen 3 (release 25 oktober)
In seizoen 3 van The O.C wordt Kristen bevriend met een mysterieuze vrouw uit het afkickcentrum. Wegens geldgebrek keert Jimmy terug naar Newport Beach en begint zelfs weer iets met Julie, maar hij zit er dit keer tot zijn nek in. Na de schokkerende evenementen aan het eind van Marissa’s eindexamenjaar op de middelbare school heeft ze definitief haar prinsessenrol verloren, wat ook meer druk geeft op haar relatie met Ryan.


Black Hill Music Library - Oktober 2006

D12- Live in Chicago (release 11 oktober)
Lou Reed – Rock and Roll at Heart (release 11 oktober)
Rolling Stones – The Rolling Stones Story (release 11 oktober)


Overig - Oktober 2006

Ajax “De 100 Mooiste Goals” (release 25 oktober).


Hoofdreleases - November 2006

The Lake House (release 15 november)
Kate (Sandra Bullock) verlaat haar huurhuis, dat gelegen is aan een meer, om in de stad te gaan wonen. Ze laat een briefje achter voor de volgende huurder, waarin ze vraagt om haar post door te sturen en meldt dat de vreemde geschilderde pootafdrukken bij de voordeur er al zaten toen zij er kwam wonen. De volgende huurder, Alex (Keanu Reeves), ziet een huis dat erg verwaarloosd is en nergens een spoor van pootafdrukken zijn te vinden. Als hij tijdens het verven van de steiger een hond ziet die een pootafdruk achterlaat op exact de plaats die Kate beschreef stuurt hij haar een briefje. Hij vraagt zich af hoe zij op de hoogte was van de hond. Kate stuurt een antwoord terug en zo begint een correspondentie via de postbus van het huis aan het meer. Beiden geloven niet dat ze twee jaar uit elkaar wonen. Zo onthullen ze hun geheimen, twijfels en dromen, totdat ze verliefd op elkaar worden. Als ze besluiten elkaar te gaan ontmoeten riskeren ze elkaar voor altijd te verliezen....

Poseidon (release 15 november)
Het is Nieuwjaar en het feest is in volle gang aan boord van het luxe cruiseschip Poseidon dat op de Atlantische oceaan vaart. Wanneer een grote golf het schip midden op zee laat kapseizen, treft een groepje overlevenden elkaar als lotgenoten in de strijd voor hun leven. John Dylan (Josh Lucas) leidt de groep, o.a. een 9 jarige jongen met z’n moeder, Robert Ramsey (Kurt Russell) en een suïcidale man (Richard Dreyfuss) omhoog door de lagen van het schip. Vastberaden om een weg te vinden naar de oppervlakte, zoekt de groep een weg door lagen van puin, terwijl het schip blijft zinken....Spannende actiefilm van regisseur Wolfgang Petersen (Troy, Perfect Storm)..


BBC Comedy Collection - November 2006

Nighty Night serie 1 (release 8 november)
Als bij Jill Tyrell’s echtgenoot een niet behandelbare kanker wordt geconstateerd ziet zij dit als haar kans om opnieuw te beginnen. Zodra ze een blik werpt op haar nieuwe buurman dokter Don Cole weet ze dat hij de nieuwe man in haar leven moet worden. Ondanks dat Don al getrouwd is – met de in een rolstoelzittende Cath, gaat Jill ervoor.

Hi De Hi serie 1 (release 8 november)
Deze Britse comedy draait om het wel en wee van een entertainment groep in een Brits vakantiekamp eind jaren 50. Het “Maplin’s” camp waar de entertainers Yellowcoats werden genoemd was een comedy gebaseerd op het eigen leven van schrijvers Jimmy Perry en David Croft.

Little Britain serie 1 en serie 2 (release 8 november)
Matt Lucas en David Williams geven een komische blik op het leven in Groot-Brittannië.

Only Fools and Horses serie 4, serie 5, serie 6 en 7 (release 8 november)
Ondanks de kleine en grote tegenslagen van het leven, blijft moderne held Del onverstoorbaar voortzwoegen aan zijn grote droom, met hilarische en hartverwarmende gevolgen…

Open All Hours serie 3 en serie 4 (release 8 november)


TV series - November 2006

The Sopranos seizoen 6a (release 29 november)

Curb your Enthousiasm seizoen 5 (release 15 november)
Hij heeft alles: een liefhebbende vrouw, een succesvolle carrière, een fantastisch huis… Wat kan er ooit misgaan voor Larry David?


Complete TV series - November 2006

Warner brengt op 8 november zeven prachtige TV serie boxen uit.

E.R box seizoen 1 t/m 7
West Wing Box seizoen 1 t/m 7
Babylon Complete Collection seizoen 1 t/m 5
Keeping up Appereances Complete Collection
Gilmore Girls box seizoen 1 t/m 5
Six Feet Under Complete Collection box seizoen 1 t/m 5
Best of Friends Complete Collection box seizoen 1 t/m 10


Animatie - November 2006

De Kleine IJsbeer : Nanoeks Redding (release 22 november)
De Kleine IJsbeer: Bezoek van de Zuidpool (release 22 november)

Nine Dog Christmas – The Movie (release 15 november)
Verteld door James Earl Jones met liedjes van Grammy Award winnaar Gary Morris. Nine Dog Christmas is een animatie tekenfilm over 9 dakloze honden die de plaats van de zieke rendieren voor de slee innemen tijdens de avond voor kerst.

Nijntje Boxset (release 22 november)
De Nijntje boxset bevat 3 eerder uitgebrachte Nijntje titels waaronder de Nijntje Special.

The Polar Express 1 disc edition (release 6 november)
Een moderne kerstklassieker die met verbluffende nieuwe animatietechnieken een lekker ouwerwetse en magische kerstsfeer weet op te roepen. Na de release van de 2 disc vorige jaar november verschijnt deze titel nu als 1 disc.

Harry Potter Box 1,2,3& 4 (release 22 november).


Superman - November 2006

Superman S.E (release 29 november)
Superman II S.E (release 29 november)
Superman III S.E (release 29 november)
Superman IV S.E (release 29 november)

Superman S.E Box (release 29 november)
De box bevat de 4 Superman Special Edition titels.

Ultimate Superman Collection (release 29 november)
Dé collectie voor de echte Superman liefhebber. Deze box bevat 13 DVD’s en een comic boek

Op 6 december verschijnt Superman Returns op DVD.


Overig - November 2006

The Maltese Flacon S.E (release 15 november)
Deze classic met Huphrey Bogart verschijnt nu als special edition. Deze derde verfilming van Dashiell Hammet\'s roman is een film van debuten: Het regisseurdebuut van John Huston, het filmdebuut van de mollige Sydney Greenstreet, de eerste film noiruit de filmgeschiedenis en de rol waarmee Bogart doorbrak na jaren contractueel aan Warner te zijn verbonden. Een cast van steracteurs (inclusief Greenstreet, Mary Astor, Peter Lorre en Elisha Cook Jr.) vergezelt Bogart in dit doordringend geschreven kassucces, die een plaats verdiend heeft bij de beste vijfentwintig in de lijst van 100 beste Amerikaanse films van het American Film Institute.

The Green Mile S.E (release 15 november)
Geweldige film met Tom Hanks in de hoofdrol. Filmmaker Frank Darabont is terug, na zijn debuut The Shawshank Redemption uit 1994, en een ander verhaal van Stephen King heeft bewerkt tot een stimulerende kaskraker. The Green Mile werd genomineerd voor 4 Oscar nominaties, waaronder die voor de Beste Film.

Body Heat (Deluxe Edition) (release 15 november)
De vonken vliegen ervan af met Williams Hurt en Kathleen Turner in Lawrence Kasdan’s Body Heat.

Roberta (Astaire& Rogers) (release 15 november)
Een sprankelende musical met Fred Asaire en Ginger Rogers. Deze derde Astaire/ Rogers film is een verfilming van de broadway hit uit 1933.

Last Days of Disco (release 15 november)
De hipste disco in Manhattan is de plek voor de vriendinnen Charlotte (Kate Beckinsale) en Alice (Chloe Sevigny). Het is plek om te zien en gezien te worden. Te dansen en te ontmoeten en misschien wel te matchen.

Beyond the Poseidon Adventure (1978) (release 22 november)
Zeven jaar na een van de beroemdste rampenfilms van de jaren zeventig, The Poseidon adventure, kwam producer/regisseur met het vervolg. Een deels nieuwe sterrencast was ingezet om de chaos en gevaren van een paar uur ná de catastrofe met het schip S.S. Poseidon uit het origineel, te trotseren.


Bovenstaande titels en data zijn onder voorbehoud.

Recente artikelen

Laatste reacties

riskykarin1981  |  27-09-2006

oeeeeeeee (ik ben een vrouw daarom mag ik deze boxen noemen ) :P Worden dure maanden: West wing box 1-7 Gilmore Girls box 1 - 5 Six feet under 1 - 5 ...
Lees meer >

Olivier vd D.  |  19-09-2006

Daar zitten weer een paar lekkere dingen tussen. De SE van The Maltese Flacon (mits het een 3-disc is) koop ik zeker en de megabox van Gilmore girls wil ik ook ...
Lees meer >

Richard B.  |  19-09-2006

Daar zitten weer een paar lekkere dingen tussen. De SE van The Maltese Flacon (mits het een 3-disc is) koop ik zeker en de megabox van Gilmore girls wil ik ook ...
Lees meer >

Don Vito Corleone  |  18-09-2006

The Maltese Falcon heel misschien. hangt vna de prijs af. Jammer genoeg staat in het animatie gedeelte Batman the Animated Series vol.3 er niet bij. Die moet...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina