Warner Home Video presenteert HBO titels op DVD: Veep, Newsroom en Game Change

Warner Home Video presenteert HBO titels op DVD: Veep, Newsroom en Game Change

VEEP

De gloednieuwe satirische comedyreeks van HBO over de nieuwe vicepresident van Amerika

VeepWarner Home Video brengt op 12 juni de met een Emmy Award bekroonde satirische comedyreeks VEEP – seizoen 1 uit op DVD. Veep volgt de baan en het persoonlijke leven van Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus; Emmy Award winnares voor Seinfeld), die in haar nieuwe rol als vicepresident er al snel achter komt dat de functie in niets lijkt op wat ze er zich van had voorgesteld en alles is waarvoor ze gewaarschuwd werd. Bedenker , (mede)schrijver en regisseur van de serie is Armando Iannucci (In the Loop).

Veep  - seizoen 1:
In Veep wordt het wereldje in Washington behoorlijk op de korrel genomen. Selina Meyer komt er al gauw achter dat haar nieuwe baan als vicepresident niet is hoe ze zich die had voorgesteld. Haar drukke baan bestaat uit het blussen van politieke brandjes, ontelbare actes de préséance geven en de belangenbehartiging van de president, met wie ze een moeizame relatie onderhoudt. Daarnaast heeft ze een veeleisend privéleven en is het vaak jongleren tussen haar verschillende rollen. Veep is een heerlijke satire op het dagelijks herkenbare kantoorwerk en politieke wereldje, waar zelfs de meest banale beslissing – van een yoghurtsmaak tot het kiezen van een huisdier – onverwachte en verstrekkende gevolgen kan hebben.

Bonusmateriaal:
* The making of Veep: een kijkje achter de schermen bij de productie van de serie, interviews met cast en crew
* Veep: Misspoke – vicepresident Selina Meyer geeft opheldering over de gouverneur van Minnesota Danny Chung
* Veep: Obesity – vicepresident Selina Meyer’s algemene verklaring over overgewicht
* Deleted scenes en outtakes
* 12 Audiocommentaren met cast en crew

Releasedatum:
12 juni 2013
Speelduur:
8 afleveringen van 30 minuten
Kijkwijzer:
12

 

GAME CHANGE

Game ChangeGame Change, de met drie Emmy Awards bekroonde film van HBO, verschijnt 12 juni op DVD. De film gunt kijkers een onthullende blik achter de schermen bij John McCains verkiezingscampagne voor de presidentsverkiezingen van 2008. Game Change laat op intrigerende wijze zien hoe de campagnestrateeg een  ‘game change’ voorstelt door vicepresident: Sarah Palin naar voren te schuiven. Een keuze die direct aanslaat. Game Change schetst het beslissende moment in het Amerikaanse politieke landschap.

Game Change:
Het is de zomer van 2008: John McCain heeft zijn nominatie veilig gesteld, maar eindigt achter Barack Obama. Campagnestrateeg Steve Schmidt stelt een ‘game change’ voor en schuift Sarah Palin, een conservatieve mediagenieke vrouw, naar voren als running mate. Deze keuze is direct een hit en het verschil tussen McCain en Obama slinkt. Game Change geeft een beeld van de intense menselijke drama’s binnen het team van McCain, de keuzes die worden gemaakt achter gesloten deuren en de uiteindelijke nederlaag die wordt geleden bij de algemene verkiezingen.
Game Change werd dit jaar bekroond met maar liefst drie Golden Globes; voor beste TV-film, beste actrice (Julianne Moore) en beste acteur (Ed Harris). Regisseur Jay Roach en schrijver Danny Strong vormen samen met uitvoerende producenten Tom Hanks en Gary Goetzman het team achter Game Change.

Bonusmaterialen:
*Creating a candidate – politieke experts analyseren de unieke combinatie van charisma, doorzettingsvermogen en aantrekkingskracht tot macht die nodig is voor hen die president willen worden
* Game change: The phenomenon – de makers van de film, de schrijvers van het boek en politieke experts discussiëren het controversiële en ongelooflijke campagnedrama en productieproces van boek tot film

Releasedatum:
12 juni 2013
Speelduur:
118 minuten
Kijkwijzer:
12

 

THE NEWSROOM - Seizoen 1

News Room - seizoen 1Warner Home Video brengt op 12 juni het eerste seizoen van de ijzersterke HBO dramaserie The Newsroom op DVD uit. The Newsroom is een intrigerende serie over nieuwslezer Will McAvoy (Jeff Daniels; Dumb & Dumber, Good Night and Good Luck), die na terugkomst van vakantie met een compleet nieuw redactieteam wordt geconfronteerd. Aaron Sorkin heeft met The Newsroom een intelligente  serie neergezet, over het hectische wereldje van een TV-redactie, op zoek naar kwaliteitsnieuws.

The Newsroom  - seizoen 1
Volg het wel en wee van de nieuwszender, presentator Will McAvoy (Jeff Daniels), de nieuwe uitvoerend producent (Emily Mortimer), de nieuwsredactie en de netwerkbazen. Gezamenlijk hebben zij tot doel om iedere dag weer kwaliteitsnieuws te brengen. Daarbij krijgen ze te maken met de commerciële doelen van de zender, de politieke druk die op de redactie wordt uitgeoefend en persoonlijke problemen van de verschillende teamleden.
The Newsroom is de nieuwe HBO-serie van bedenker en schrijver Aaron Sorkin (West Wing, The Social Network, Moneyball ) en heeft een IMDB score van 8,6 (ruim 30.000 stemmen). De serie is tweemaal genomineerd voor een Golden Globe. Seizoen 2 wordt dit jaar uitgezonden.

Bonusmaterialen:
*The Rundown: Maker en uitvoerend producent Aaron Sorkin bespreekt in een exclusief gesprek met Alan Poul (uitvoerend producent), Greg Mottola (co-uitvoerend producent), Jeff Daniels, Emily Mortimer en Sam Waterston de ervaringen tijdens de opname van de serie
* Mission control: Een kijkje achter de schermen bij de state-of-the-art sets met de casten crew
* Inside the episodes: Kom het perspectief achter de afleveringen te weten met onthullende interviews met maker en uitvoerend producent Aaron Sorkin
* Audio commentaries: vijf audiocommentaren met cast en crew, waaronder Aaron Sorkin, Jeff Daniels, Emily Mortimer en vele anderen
* Deleted scenes: bekijk de deleted scenes, die bij de uiteindelijke montage gesneuveld zijn

Cast: Jeff Daniels (Dumb & Dumber), Emily Mortimer (Shutter Island), John Gallagher Jr. (Law  & Order) en Alison Pill (To Rome with Love)

Releasedatum: 12 juni 2013
Speelduur: 10 afleveringen van 60 minuten
Kijkwijzer: 12

Warner Logo

Recente artikelen

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina