Warner: Halo Legends onthult acht nieuwe hoofdstukken van 'Halo'


HALO LEGENDS ONTHULT ACHT NIEUWE HOOFDSTUKKEN VAN “HALO”


Halo Legends – zeven originele verhalen uit het hart van het Halo universum –binnenkort op Video on Demand, Blu-ray Disc en DVD

Het Halo universum wordt op 24 februari 2010 uitgebreid met de komst van zeven gloednieuwe geanimeerde verhalen.
 
coverHalo Legends is geproduceerd door 343 Industries en wordt gedistribueerd door Warner Bros. Halo Legends is een unieke samenwerking van de grootste talenten in de Japanse animatie en bevat zeven nieuwe verhalen (waaronder één 2-delen verhaal) in een fenomenale film die uitkomt op Video on Demand, DVD en Blu-ray Disc.

Van de Halo reeks videogames zijn meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht en ook de novels, stripboeken, verzamelboeken en meer zijn bestsellers gebleken. Het succes van Halo vindt niet alleen zijn oorsprong in de sublieme speelbaarheid: de wereld zelf is volledig ontwikkeld, met een rijke en gedetailleerde geschiedenis – en de release van Halo: Legends bevestigt dit met de zeven originele verhalen.

Iedere episode vertelt een nieuw verhaal in het Halo universum. De acht episodes zijn gemastered door een befaamde Japanse anime studio en gaan dieper in op het mysterie en de actie van het Halo universum. Een waanzinnige range van visuele stijlen werpen een nieuw licht en episch perspectief op de legende van Halo.

  • The Babysitter (Studio 4°C, geproduceerd door Eiko Tanaka en geregisseerd door Toshiyuki Kanno): Een groep van Orbital Drop Shock Troopers wordt onder het mom van een meteorietregen naar een Covenant zone gestuurd om een Profeet te elimineren.
  • The Duel (Production I.G, geproduceerd door Mitsuhisa Ishikawa en geregisseerd door Hiroshi Yamazaki, met creatieve supervisie van Mamoru Oshii) volgt een Arbiter genaamd Fal, die de religie van het Convenant niet wil volgen.
  • The Package (Casio Entertainment, met Shinji Aramaki in de rol van Creative Director en geschreven door Dai Sato): een tweedelige geheel CGI-film die plaatsvindt gedurende een SPARTAN-II plundering op een Covenant CCS-class Battlecruiser.
  • Origins (Studio 4°C, geregisseerd door Hideki Futamura), deel 1 en 2: een tweedelig kijkje in de geschiedenis van het Halo universum.
  • Homecoming (Production I.G en regie door Koichi Mashimo en Koji Sawai):  gaat in op de tragedies van de SPARTAN-II recrutering in 2517.
  • Prototype (Studio Bones, geregisseerd door Tomoki Kyoda Yasushi Muraki, met production designs van Shinji Aramaki): een Marinier wordt naar een afgelegen planeet gestuurd om een prototype pantser te vernietigen.
  • Odd One Out (Toei Animation company en regie door Daisuke Nishio): een parodieverhaal op het Halo universum.

Halo Legends wordt uitgebracht op drie formaten: Video on Demand, 2-disc Special Edition DVD en Blu-ray Disc. Halo Legends is ondermeer te bekijken via Zune op Xbox Live.

De 2-disc Special Edition bevat uren aan ongelooflijk bonusmateriaal, waaronder audiocommentaar van regisseur Frank O’Connor en producent Joseph Chou. In "The Making of Halo Legends," en "Halo: Gaming Evolved" wordt het Halo fenomeen van het begin als Xbox video game tot de huidige entertainment franchise uitgelegd. De Halo Legends Blu-ray Disc zit boordevol bonusmateriaal, waaronder alle geweldige extra’s van de 2-disc Special Edition en "Halo: The Story so Far," een overzicht van het Halo universum tot en met het einde van Halo 3.

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Claudio Santulli  |  23-02-2010

Dit bericht vandaag ontvangen Beste klant, Wij sturen je deze email naar aanleiding van je preorder voor de BD Halo Legends. Wegens problemen bij de levera...
Lees meer >

Claudio Santulli  |  17-02-2010

Heb deze al een tijd gepre-orderd, ben benieuwd.
Lees meer >

Albert Kostwinder  |  17-02-2010

Hmm. Er staat 8 afleveringen maar tel er maar 7? :)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina