Vogel's komt met nieuwe muurbeugels speciaal voor OLED TV’s

Met een OLED TV haal je een beeldkwaliteit in huis die bij een vorige generatie TV’s ondenkbaar was. En het voordeel voor je interieur is dat je deze TV dicht tegen de wand kunt plaatsen. Daarom brengt Vogel's meer muurbeugels uit speciaal voor OLED. Tijdens IFA 2017 geeft Vogel's een sneak preview voor twee nieuwe muurbeugels in de THIN- en NEXT-serie.

Vogel's THIN 546

Een ExtraThin draaibare TV-beugel wordt geïntroduceerd tegen het einde van 2017. Deze muurbeugel profiteert van alle unieke kenmerken van de THIN-serie, en is de dunste muurbeugel van allemaal. De schermgrootte loopt uiteen van 40-65 inch (100-165cm), met een maximale belasting van 30 kg. Afhankelijk van de breedte van het scherm is de draaihoek tot aan 180 graden.

Vogel's MotionMount

Deze gemotoriseerde TV-muurbeugel, speciaal ontwikkeld voor OLED TV’s, wordt in het eerste kwartaal van 2018 verwacht. Kiezen voor een product uit de NEXT-serie betekent kiezenvoor de nieuwe standaard van de toekomst: gemotoriseerde TV-beugels. Deze muurbeugel beweegt automatisch en wordt bediend door een app. Ideaal voor OLED TV’s van 40-65 inch (100-165 cm), met een maximale belasting van 30 kg. 

Vorig jaar bracht Vogel's overigens al een speciale muurbeugel op de markt voor de populaire LG 6 en LG 7 serie.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina