Vier kinderfilm-releases op DVD en BD op 15 oktober via Universal

Team Hot Wheels, Monster High en andere populaire kindertitels 15 oktober op DVD en Blu-ray Disc

Op 15 oktober komen er diverse kinder-DVD’s uit. Van Team Hot Wheels: Het Begin van een Legende waarin de populaire race auto’s voor het eerst tot leven komen op het witte doek, tot de Teenage Mutant Ninja Turtles en Monster High voor de allerstoersten en Dora’s magischelogeerpartijtje voor de allerkleinsten. Er is voor ieder wat wils! In dit persbericht vindt u meer informatie over de oktober releases.

Team Hot Wheels: Het Begin van een Legende (DVD & Blu-ray)

Team Hot Wheels: Het begin van een legende DVDIn deze humoristische actiefilm komen je favoriete raceauto’s voor het eerst tot leven op het witte doek. Beleef dit avontuur mee en ontdek het Begin van een Legende! En bij de eerste 15.000 DVD’s zit een Hot Wheels auto, dus wees er snel bij! Gage, Wyatt, Brandon en Rhett zijn geboren racers. Los van elkaar zijn ze goede chauffeurs, maar als ze samen zijn worden ze TEAM HOT WHEELS! Hun talenten komen goed van pas als een mysterieuze zwarte auto hun stad binnen scheurt en overal een oranje racebaan achterlaat die plunderende monsters creëert.

Details:
Genre: Animatie
Speelduur: 70 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: AL
Extra’s: De making of Team Hot Wheels: het Begin van een Legende, muziek video

Monster High: Freaky Fusion (DVD)

Monster High Freaky Fusion DVDGriezel mee in het allernieuwste avontuur van de Monster High scholieren! Monster High: Freaky Fusion is alweer de vierde film van de immens populaire Monster High serie. Als de monstervriendinnen meer te weten proberen te komen over Frankie Steins verleden, reizen ze 200 jaar terug in de tijd naar de allereerste dag van Monster High. Helaas verloopt de terugweg iets minder soepel; aangekomen in het heden blijken de acht vriendinnen te zijn samengevoegd in vier lichamen! Ze zullen moeten leren om samen te leven in hun lichamen om de grootste uitdaging tot nu toe aan te gaan… Frankie redden!

Details:
Genre: Animatie: Avontuur, Amusement
Speelduur 74 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: 6
Extra’s: 3 exclusieve webisodes: Inner Monster 1.0, Inner Monster 2.0 en Boys Fright Out

 

Dora’s Magische logeerpartijtje (DVD)

Dora's Magische Logeerpartijtje DVDDe nieuwste DVD van Dora bevat de laatste avonturen van de tweetalige ontdekkingsreizigster. En zoals gewoonlijk leert deze interactieve serie spelenderwijs Engelse woordjes aan de kijkers. Met Diego en Boots gaat Dora naar een logeerpartijtje in het museum, waar ze een kunstig en koninklijk avontuur beleven.

Details:
Genre: Animatie, Educatief
Speelduur 71 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Extra’s: Bonusafleveringen Dora en Sparky samen op pad & Dora’s Thanksgiving-parade

 

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutanten Manie seizoen 2 (DVD)

TMNT: Mutanten Manie S.2De vier groene vechtmachines zijn terug in seizoen twee van Teenage Mutant Ninja Turtles, de populaire Nickelodeon serie. De schildpaddenbroers gooien alles in de strijd om hun stad New York te redden van verschillende mutanten, die zijn ontstaan nadat er ‘mutagen’ is losgelaten op verschillende locaties.

Details:
Genre: Animatie, Actie
Speelduur 173 minuten
Taal: Nederlands gesproken

Universal

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina