Video Film Express releases op DVD en Blu-ray Disc in november

 

Video Film Express


Video Film Express releases in november.

 

ME & MR. JONES - on Natalee Island (DVD & Blu-ray Disc)

coverEen undercover journalist reist af naar Aruba om een doorbraak te forceren in de zaak van de verdwenen Natalee Holloway. Hij krijgt hulp van een escortdame, die zich voordoet als zijn verloofde. Ze besluiten om in te breken in het huis van hoofdverdachte Joran van der Sloot, om eindelijk bewijs boven tafel te krijgen. De aanwijzingen die in Joran’s huis worden gevonden zijn het begin van een ijzingwekkende zoektocht, eindigend in een afschuwwekkende ontdekking.

 

- De spraakmakende film van Paul Ruven, over de jacht op Joran van der Sloot.

 

cover
Regisseur: Paul Ruven
Cast: Hanna Verboom, Robert de Hoog
   
DVD  
Audioformaat: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 2.35:1
Speelduur 88 minuten
   
Blu-ray Disc  
Audioformaat: DTS-HD MA 5.1
Beeldformaat: 2.35:1
Speelduur 88 minuten

Releasedatum: 22 november

 

MITCHELL and WEBB LOOK - Box 2 (2-DVD)

coverHet hilarische duo David Mitchell en Robert Webb is weer helemaal terug in deze topserie bekend van de BBC. That Mitchell and Webb Look werd bekroond met een BAFTA Award voor Beste Comedy Show. Deze box bevat opnieuw 6 afleveringen met de meest absurde scènes en karakters. Let op de erg oude Sherlock Holmes en Watson, de post-apocalyptische Quiz-show, en natuurlijk Late Night Dog Poker. Dit is comedy van het hoogste niveau!

- Bevat een tweede disc bomvol extra's: nooit eerder vertoonde sketches, interviews, making of en bloopers!

Regisseur: David Mitchell
Cast: Robert Webb
   
Speelduur 180 min
Audioformaat: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 1.78:1

Releasedatum: 22 november

 

BUURMAN & BUURMAN - Compleet (8-DVD)

coverIn deze DVD box maken de 2 doe-het-zelvende buurmannen hun eigen huis onveilig. Geen probleem is voor hen te groot. Samen bedenken ze overal een oplossing voor. Een kapotte kachel? Dan wordt het toch gewoon een open haard? De houten vloer boenen? Buurman en Buurman maken er gewoon een wedstrijd van... Ze blijven altijd optimistisch, dat is hun kracht… A JE TO! Deze Tsjechische poppenanimatieserie werd door de lezers van de VPRO Gids en de bezoekers van de Villa-Website gekozen tot het aller- aller- aller meest favofavo- favo- favo- favoriete Villa Achterwerk-programma aller- aller- aller- aller- ALLERTIJDEN!

- Voor het eerst alle 76 afleveringen van de populaire klussende buurmannen verzamelt in één 8-disc box!

Regisseur: Allen Wolf
Cast: Kees Prins, Simon van Leeuwen
   
Speelduur 596 min
Beeldformaat: 1.33:1
Audioformaat: Dolby Digital 2.0

Releasedatum: 8 november

 

HET PAARD VAN SINTERKLAAS (DVD)

coverWinky Wong is zes jaar als ze met haar moeder vanuit China verhuist naar Nederland, waar haar vader een restaurantje runt. Alles is hier anders en Winky moet wennen aan de mensen, de taal en de gewoontes. Ze vindt troost bij Saartje, een oude pony. Winky vindt paarden lief en wil zelf ook een paard. Dan hoort Winky op school over de komst van Sinterklaas, een hele lieve man die iedereen cadeautjes geeft. Winky krijgt een ontzettend goed idee. Ze vraagt gewoon een paard aan Sinterklaas. Dan komt alles vanzelf goed. Of niet?

Regisseur: Mischa Kamp
Cast: Jan Decleir, Betty Schuurman, Ebbie Tam
   
DVD  
Audioformaat: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 1.85:1
Speelduur: 90 minuten

Releasedatum: 8 november

 

WAAR IS HET PAARD VAN SINTERKLAAS? (DVD)

coverWinky Wong is het gelukkigste meisje van de hele wereld. Ze mag voor het paard van Sinterklaas zorgen! Thuis wordt Winky verrast met de boodschap dat haar moeder zwanger is. Winky vindt het idee dat er een baby komt leuk, maar ook lastig. Extra moeilijk wordt het als haar moeder vanwege een verhoogde bloeddruk naar het ziekenhuis moet. Winky voelt zich alleen. Er is nog maar één plek waar ze wil zijn en dat is bij het paard van Sinterklaas op de boerderij. Op een dag, als er niemand op de boerderij is, doet Winky iets stouts en stiekems. Met verschrikkelijke gevolgen. Het paard van Sinterklaas ontsnapt... Winky racet op haar fiets de duinen in, maar het paard is verdwenen. Wat nu?

Regisseur: Mischa Kamp
Cast: Jan Decleir, Pim Pimentel, Betty Schuurman, Ebbie Tam
 
DVD  
Audioformaat: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 1.85:1
Speelduur: 90 minuten

Releasedatum: 8 november

 

ANNIE M.G. SCHMIDT COLLECTIE

 

MINOES (DVD)

coverMinoes is gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt, die al generaties lang de harten van jong en oud weet te veroveren met haar hartverwarmende en humoristische verhalen. Minoes is een poes, maar ze ziet er uit als een mens. Ze komt in contact met Tibbe. Als journalist is hij mislukt, maar de redactie geeft hem nog één kans. Doordat Minoes met poezen kan praten, kan ze veel nieuwtjes doorspelen aan Tibbe. Bijvoorbeeld over de plaatselijke weldoener, meneer Ellemeet, die in werkelijkheid een boosdoener is. De "kattenpersdienst" levert via Tibbe voorpaginanieuws op. Maar als hij de waarheid schrijft over Ellemeet raakt het hele dorp Killendoorn in paniek en krijgt Tibbe zijn ontslag. Dan zet juffrouw Minoes een slim plan in elkaar om te bewijzen dat Tibbe de waarheid schrijft. Het wordt allemaal heel spannend en uiteindelijk krijgt Tibbe gelijk. En natuurlijk heeft het verhaal ook nog een romantisch staartje.

Releasedatum: 8 november

 

PUK VAN DE PETTEFLET (DVD)

coverDe succesvolle film Pluk van de Petteflet, naar het beroemde boek van Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp, nu op DVD! Op een mooie dag komt een klein rood kraanwagentje onder de poort van de Petteflet doorrijden met aan het stuur een jongetje van een jaar of acht. Het is Pluk en hij is op zoek naar een huisje om in te wonen. Als hij zijn tentje wil opzetten in de Torteltuin ontmoet hij Dollie de Duif die hem attendeert op het leegstaande torenkamertje boven op de Petteflet. Pluk vraagt zich af of hij daar wel mag wonen, maar Dollie weet het zeker. De kamer staat toch leeg. In de Petteflet maakt Pluk allerlei nieuwe vrienden, zoals Aagje, de Stampertjes en Meneer Pen, maar ook de dieren Zaza, Langhors, Karel met de houten poot en Duizeltje. Wanneer hij op een dag ontdekt dat de Torteltuin vernietigd dreigt te worden, zet Pluk alles op alles om zijn vriendjes en de Torteltuin te redden.

Releasedatum: 8 november

 

ABELTJE (DVD)

coverDe auteur Annie M.G. Schmidt (1911 -1995) heeft in de harten van vrijwel alle Nederlanders een warm plekje veroverd. Niet alleen door haar boeken, zoals Jip en Janneke en Pluk van de Petteflet, maar ook door haar musicals, liedjes en versjes en haar werk voor televisie. Abeltje, het verhaal over de liftjongen in het warenhuis Knots, is het eerst boek van Annie M.G. Schmidt dat verfilmd is. De 11-jarige Abeltje Roef wordt na talloze waarschuwingen en ruzies met de schoolmeester, door zijn moeder vroegtijdig van school gehaald. Het lukt haar om hem een baantje te bezorgen als liftboy in het warenhuis Knots. Maar op zijn eerste werkdag gaat er al iets mis. Abeltje drukt op het enige knopje waar hij niet op mag drukken: het groene knopje! Samen met meneer Tump, juffrouw Klaterhoen en Laura, vliegt hij met de lift dwars door het dak van het warenhuis. Dan begint het avontuur. Ze komen in New York en maken een revolutie mee in Perugona. Abeltje is een fantastische film met waanzinnige muziek en verbazingwekkende special effects.

- Extra: Muziekclips van Romeo, Trijntje Oosterhuis en WOW!

Releasedatum: 8 november

 

OTJE (DVD)

coverOtje is een bijzonder meisje dat met dieren kan praten. Ze woont in hotel de Koperwiek samen met haar vader, de driftige kok Tos. Omdat Tos geen papieren heeft, kan hij na een driftbui zonder pardon ontslagen worden. Otje en Tos trekken weg van hotel de Koperwiek op zoek naar werk en naar papieren. Daarbij natuurlijk geholpen door Otjes dierenvrienden.

- Geregisseerd door o.a. Joram Lürsen (Alles is Liefde, Dolfje Weerwolfje).

Releasedatum: 8 november

 

 

IBBELTJE (DVD)

coverIbbeltje is een grappig, nieuwsgierig en ondernemend meisje dat nergens bang voor is. Ze woont met haar moeder, vader en pratende katten in een slaperig stadje. Als haar moeder op een dag uit angst voor een hond een boom in klimt, ontdekt Ibbeltje dat ze vroeger een kat is geweest. Ze wil hier alles over weten, maar haar ouders ontwijken al haar vragen. Op een dag vist Ibbeltje een parapluutje met een gouden knop uit Pinkepanks vijver. Het blijkt van de heks te zijn waar moeder als kat woonde. Vader verstopt het parapluutje, want het zorgt alleen maar voor ellende. Dat blijkt wel wanneer de heks na jaren weer verschijnt en haar parapluutje terug wil.

Releasedatum: 8 november

 

JA ZUSTER, NEE ZUSTER (DVD)

coverDe legendarische TV serie uit de zestiger jaren is verfilmd, en hoe! Compleet vernieuwd, met sprankelende kleuren en geweldige acteerprestaties van o.a. Paul de Leeuw en Loes Luca. De liedjes van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink kan iedereen weer naar hartelust meezingen. In het Rusthuis van Zuster Klivia is het allesbehalve rustig. Integendeel zelfs. Buurman Boordevol ergert zich mateloos aan het lawaai van zijn buren. Zo erg, dat hij Zuster Klivia regelmatig, maar tevergeefs, voor de rechter sleept. Als inbreker Gerrit ook zijn intrek neemt in het rusthuis, denkt Boordevol na een inbraak in zijn huis, dat hij nu echt een zaak heeft. Het ziet er niet goed uit voor Rusthuis Klivia. Totdat de ingenieur met een van zijn geniale uitvindingen de redder in nood blijkt te zijn. Maar voor hoe lang?

Releasedatum: 8 november

 

Kinderfilms

KNOFJE (DVD)

coverKnofje is een meisje van vier (en een half!) Ze is veel bij mama thuis. Maar samen met haar knuffelpop Flut valt er genoeg te beleven in en om het huis. De televisieserie ‘Knofje’ is geproduceerd door Bos Bros. Film-TV Productions in opdracht van de KRO en gebaseerd op het gelijknamige boek van Burny Bos.

Regisseur: Rita Horst
Cast: Sterre Herstel, Yvon Jaspers, Hugo Konings
 
DVD  
Audioformaat: Dolby Digital 2.0
Beeldformaat: 4x3
Speelduur: 60 minuten

Releasedatum: 22 november

 

GRIEZELBUS (DVD)

coverDe elfjarige Onnoval is een buitenbeentje op school. Hij wordt gepest om zijn uiterlijk, maar vooral om zijn gedrag, omdat hij griezelverhalen en romantische gedichten schrijft. Zelfs zijn ouders laten hem aan zijn lot over. Dit kan hem allemaal niets schelen, want hij heeft verkering met Liselore! Liselore verwijt hem dat hij niet voor haar durft op te komen. Onnoval vertelt haar dat hij bang is in een weerwolf te veranderen als hij gaat vechten. De populaire Gino heeft hun gesprek afgeluisterd en daagt hem uit. Als Onnoval Liselore ook nog eens betrapt wanneer zij Gino kust, schrijft hij woedend De Griezelbus. Een angstaanjagend verhaal waarin zijn schoolreisje een nachtmerrie wordt en hij wraak neemt op Gino. De duivelse Ferluci overtuigt Onnoval het verhaal aan hem te geven en belooft te helpen. Wanneer Onnoval er achter komt dat Gino Liselore chanteerde en hem daarom kuste, krijgt hij spijt. Hij wil zijn verhaal terug, maar Ferluci luistert niet. Langzaam maar zeker wordt zijn verhaal werkelijkheid. Alleen wanneer Onnoval zijn schrift herovert en een ‘happy end’ schrijft, kan hij Ferluci tegenhouden. Lukt het Onnoval om zijn klasgenoten te redden?

Regisseur: Pieter Kuijpers
Cast: Jim van der Panne, Serge Price, Lisa Smit
 
DVD  
Audioformaat: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 4x3
Speelduur: 96 minuten

Releasedatum: 22 november

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Roberto van Rooijen  |  25-04-2013

3 min en 50 seconden ;-)
Lees meer >

Frank  |  25-04-2013

En de meerwaarde van deze reactie is?
Lees meer >

Roberto van Rooijen  |  25-04-2013

ME & MR. JONES - on Natalee Island (Blu-ray Disc) moet zijn 92 min ipv 88 min.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina