Universal Pictures: DVD en Blu-ray Disc releases in september 2008

 

DVD en Blu-ray Disc releases Universal Pictures in september 2008

 

Heroes - seizoen 2

Deze driedelige dvd-set bevat alle adembenemende afleveringen van Seizoen 2, een jaargang die de nieuwe ontwikkelingen en bloedstollende plotwendingen weer op onnavolgbare wijze aaneenrijgt. Dankzij het exclusieve bonusmateriaal ontdekt u bovendien de verhalen die het scherm niet haalden en een alternatief einde van de seizoensfinale. Daarin laat één Held het leven en glijdt een donkere schaduw over het lot van de mensheid.

Seizoen 2 verschijnt ook op Blu-Ray, zonder NL ondertitels evenwel.

Release: 4 september

Genre: tv, scifi/actie
Met: Adrian Pasdar, Milo Ventimiglia, Hayden Panettiere, Masi Oka…
Duur: 11 afl. van ca. 40 minuten

Beeld: 16:9
Audio: ENG DD 5.1 (DTS HD)
• Commentaren • Deleted Scenes
• Heroes S2 A New Beginning
• Kensei Documentary
• The Drucker Files
• Season 3 Sneak Peek
• Genetics of a Scene x 3
• Alternate Story
• Blu-Ray only: U-Control “picture in picture” realtime commentaren


Heroes - seizoen 1

Seizoen 1 van Heroes verschijnt eindelijk op Blu-Ray! In deze spannende serie volgen we de avonturen van doodgewone mensen op verschillende continenten, die ontdekken dat ze over bijzondere krachten beschikken. Die zullen ze nodig hebben om de wereld van de ondergang te redden... Let wel: dit is de originele Engelstalige versie, en bevat als dusdanig geen Nederlandse ondertiteling!

Release: 4 september

Genre: tv, scifi/actie
Met: Adrian Pasdar, Milo Ventimiglia, Hayden Panettiere, Masi Oka…
Duur: 23 afl. - 1196 minuten

Beeld: 16:9
Audio: ENG DTS HD 5.1
• 50 Deleted Scenes
• Niet-vertoonde Pilotaflevering
• The Making of Heroes
• Special Effects
• The Stunts
• Mind Reader
• Profile of Artist Tim Sale
• The Score


Law & Order S.V.U. - Seizoen 5

Law & Order: Special Victims Unit is de tweede serie die voortvloeide uit de alom geprezen Law & Orderfranchise. In deze veelvuldig bekroonde reeks van producent Dick Wolf volgen we de onderzoeken van de doorgewinterde Inspecteur Stabler, en zijn taaie maar meelevende  partner, Olivia Benson, terwijl ze de gruwelijkste misdaden proberen op te lossen. Commandant Donald Cragen, Inspecteurs Munch en Tutuola, gerechtspsychiater George Huang en assistent-officier van justitie Casey Novak vervolledigen het eliteteam.

Release: 11 september


Genre: tv, misdaad
Met: Mariska Hargitay, Christopher Meloni, Ice-T, Richard Belzer, Dann Florek
Regie: diversen
Duur: 25 afl. van ca. 40 minuten

Beeld: 4:3
Audio: ENG, FR stereo 2.0


Painkiller Jane - Seizoen 1

Jane Vasco, een topagente van de antidrugsbrigade, is een indrukwekkende verschijning. Als dusdanig wordt ze gerekruteerd door een geheime regeringscel die “Neuro’s” - personen met bovenmenselijke neurologische krachten - opspoort en neutraliseert. Al snel blijkt dat Jane zelf misschien ook wel een “Neuro” is. Tijdens haar eerste missie ontdekt ze, na een val van 46 hoog, dat ze niet kan doodgaan, al is de pijn er niet minder om. Geïntrigeerd door haar nieuwe krachten, is Jane vastbesloten om zoveel mogelijk over de Neuro’s te weten te komen.

Release: 11 september

Genre: tv, scifi/actie
Met: Kristanna Loken, Alaina Kalanj, Noah Danby, Stephen Lobo
Duur: 22 afl. van 45 minuten

Beeld: 16:9
Audio: ENG stereo 2.0


Arie & Sylvester - De Grote Spektakel Show

Komt dat zien, komt dat zien! De allerlaatste duoshow van Arie en Silvester, het meest ongrijpbare tweespan van het Nederlandse cabaret! In hun vorige programma’s fungeerde een doos als de wereld, verzopen ze bijna in een aquarium en lukte het niet om in een kano te blijven zitten. Wie zijn de jongens van dit grofgebekte duo? De beste omschrijving is: die korte met dat lange haar en die lange met het korte haar. Hoewel “die twee eikels” de lading beter dekt. Wat het kruisbeeld voor het Christendom, de hoofddoek voor de Islam en de koeien voor het Hindoeïsme zijn, dat is “De Grote Arie en Silvester Spektakel Show” voor de humor. Een spectaculaire afscheidsvoorstelling. Komt dat nog één keer zien, dus!

Release: 11 september

Genre: cabaret
Met: Arie Koomen en Silvester Zwaneveld
Duur: 100 minuten

Beeld: 16:9
Audio: NL 2.0


Barbie & Het Diamankasteel

Barbie™ en Teresa™ vertellen ons het sprookjesachtige verhaal van Liana™ en Alexa™, twee vriendinnen die alles met elkaar delen, waaronder hun liefde voor muziek. Hun gewone leventje verandert echter op slag wanneer ze een toverspiegel krijgen en vriendschap sluiten met het meisje dat erin gevangen zit. Om hun nieuwe vriendinnetje te redden, ondernemen Liana™ en Alexa™ een hachelijke reis naar het Diamantkasteel. De zware tocht stelt hun vriendschap danig op de proef, maar dankzij de kracht van muziek en het gezelschap van twee schattige puppy’s overwinnen ze samen alle obstakels. Zo ontdekken ze dat vriendschap de enige echte schat is.

Release: 18 september

Genre: animatie
Met: Kelly Sheridan
Duur: 78 minuten

Beeld: 16:9
Audio: ENG 2.0, NL en FR 5.1
• Outtakes
• Magical Music Video
• Trailers van 6 Barbiefilms


Welcome Home Roscoe Jenkins

In de hilarische hitcomedy Welcome Home Roscoe Jenkins voert Martin Lawrence een uitgebreide sterrencast aan, waarin u o.a. Cedric the Entertainer, Mo’Nique en Mike Epps zult herkennen. Wanneer een gevierde tv-ster (Lawrence) voor een familiereünie in het diepe Zuiden terugkeert, beseft hij al gauw dat zijn verblijf in zijn geboortedorp absoluut geen plezierreisje wordt. Zijn stadse mentaliteit botst met het dorpsfatsoen en de misverstanden en perikelen stapelen zich binnen de kortste keren huizenhoog op.

Release: 25 september

Genre: comedy
Met: Martin Lawrence, Louis C.K., Nicole Ari Parker, James Earl Jones, Joy Bryant
Regie: Malcolm D. Lee
Duur: 110 minuten

Beeld: 1.85:1
Audio: ENG DD 5.1


Illegal Tender

Regisseur John Singleton (Hustle & Flow en Four Brothers) signeert hier voor een meeslepende actiethriller over een familie op zoek naar eerherstel en wraak. Wilson De Leon Jr. is een brave universiteitsstudent. Dat verandert al snel wanneer de gangsters die lang geleden zijn vader vermoordden, opnieuw ten tonele verschijnen. Samen met zijn flamboyante moeder gaat Wilson de ultieme confrontatie aan met de moordenaars. Bijrollen in deze spannende film vol actie en adrenaline zijn er voor Dania Ramirez en reggaetonster Tego Calderón.

Release: 25 september

Genre: actie, thriller
Met: Tego Calderon, Rick Gonzalez, Wanda De Jesus, Zoe Saldana, Delilah Cotto
Regie: Franc. Reyes
Duur: 100 minuten

Beeld: 2.40:1
Audio: ENG, FR, DUITS DD 5.1
• Deleted Scenes
• Making Of
• Dame Dame Music Video + Making of
• Trailers Wanted & Mamma Mia


Brigitte Bardot - Screen Icons

De Franse actrice Brigitte Bardot (1934) is één van de bekendste sekssymbolen uit de jaren ’50 en ’60. Tussen 1952 en 1973 draaide ze bijna 50 films, met regisseurs als Roger Vadim, Louis Malle en Robert Wise. Hoewel Bardot vooral in lichte komedies en avonturenfilms schitterde, kon ze ook het dramatische werk best aan, zoals Le Mépris (regie: Jean-Luc Godard!) perfect bewijst. Deze Screen Icons box bevat vijf films uit de periode 1956-1968, waarin ze o.a te zien is aan de zijde van Sean Connery, Michel Piccoli en Robert Hossein.

Shalako
Voulez-Vous Danser Avec Moi?
Cette Sacrée Gamine
Le Repos Du Guerrier
Le Mépris

Release: 25 september


Romy Schneider - Screen Icons

Zelf Oostenrijkse van geboorte, brak Romy Schneider internationaal door met de romantische Sissi-films, waarin ze de rol van Prinses Elisabeth van Beieren vertolkte. Maar gaandeweg wist ze ook de interesse van grote regisseurs als Orson Welles (The Trial) en Visconti te wekken. In de jaren ‘70 werd de actrice in Frankrijk op handen gedragen, mede dankzij haar opgemerkte rollen in films als Max et les Ferrailleurs, Les Choses de la Vie en César et Rosalie. In deze vijfdelige Screen Icons box heeft ze als tegenspelers onder meer Michel Piccoli, Philippe Noiret en Jacques Dutronc.

Les Choses de la Vie
L’Important c’est d’aimer
Max et les Ferrailleurs
Amour de Pluie
Une Femme à sa Fenêtre

Release: 25 september


Jean-Paul Belmondo - Screen Icons

Ooit was zijn gezicht het uithangbord van de Franse “nouvelle vague” en hijzelf één van de bekendste acteurs in de Franse filmwereld. Maar halverwege de jaren ’60 liet Jean-Paul Belmondo zijn arthouse roots achter zich om uit te pakken met een nieuw imago: dat van de charmante, komische actieheld. Deze box bevat maar liefst twaalf films van de legendarische Bébel.

À Bout de Souffle
Une Femme est une Femme
Joyeuses Pâques
Le Magnifique
Un Nommé la Rocca
La Scoumoune
L’Alpagueur
Le Guignolo
Cartouche
Week-end à Zuydcoote
Pierrot le Fou
Le Solitaire

Release: 25 september


Louis de Funès - Screen Icons

De Franse acteur Louis de Funès begon zijn filmcarrière in 1945 en zou daarna in meer dan 100 films spelen. In de jaren ‘50 en ‘60 was hij in eigen land veruit de meest populaire komiek. Hij speelde er aan de zijde van de grootste Franse acteurs uit die periode, waaronder Jean Marais, Jean Gabin, Fernandel, Bourvil, Coluche en Yves Montand. Deze box uit de Screen Iconsreeks bevat niet minder dan 9 van zijn grootste komische kaskrakers.

L’Aile ou la Cuisse
Le Petit Baigneur
Pouic-Pouic
Faites Sauter la Banque
Ah! Les Belles Bacchantes
Monsieur Leguignon, Lampiste
L’Avare
Le Corniaud
La Grande Vadrouille

Release: 25 september


Alain Delon - Screen Icons

Buiten Frankrijk staat Alain Delon vooral bekend als leading man in romantische films en gangsterdrama’s. Nochtans werkte Delon tijdens zijn carrière vaak samen met legendarische arthouseregisseurs, zoals Luchino Visconti, Jean-Luc Godard, Jean-Pierre Melville en Michelangelo Antonioni. In de zevendelige Screen Iconsbox treft u deze films aan:

Le Cercle Rouge
Adieu l’Ami
L’Homme pressé
Les Seins de Glace
Traitement de Choc
Mr. Klein
Un Flic

Release: 25 september


Jean Luc Godard Collection

Als cineast is Jean-Luc Godard zonder tegenspraak één van de invloedrijkste filmers van de 20e eeuw. Veel van zijn technieken zijn intussen compleet ingeburgerd, zoals jump cuts, handbediende camera’s, afwijkende camerastandpunten en geïmproviseerde dialogen. Toen een collega hem vroeg of hij toch minstens wilde toegeven dat een film een begin, een midden en een einde moest hebben, antwoordde hij, “Jawel, maar niet noodzakelijk in die volgorde.” Zijn invloed leeft voort in het werk van regisseurs zoals Altman, Scorsese en Tarantino.

À Bout de Souffle
Alphaville
Le Détective
Hélas Pour Moi
Made In Usa
Le Mépris
Passion
Le Petit Soldat
Pierrot le Fou
Prénom Carmen
Une Femme est une Femme
Bonusdisc: Encore

Release: 25 september


Harold Lloyd - The Definitive Collection

Deze tiendelige boxset is de meest complete verzameling die ooit van het werk van Harold Lloyd werd uitgebracht. De box bundelt zijn allerbeste producties: van knotsgekke kortfilms tot vaak ongezien vindingrijke speelfilms. Een unicum is zijn eerste geluidsfilm
Welcome Danger, hier voor het allereerst beschikbaar.
Met onder meer:
Safety Last! -- Grandma’s Boy
Dr. Jack -- Why Worry? -- Girl Shy -- Among Those Present
The Freshman -- Hot Water
Never Weaken -- The Kid Brother For Heaven’s Sake -- Ask Father Speedy -- From Hand to Mouth
Welcome Danger -- Now or Never -- I Do -- The Milky Way...

Bonusdisc
Inleidingen door Leonard Maltin Old Gold Comedy Theater Familiefilmpjes / Het Leven van Harold Lloyd, Chronologisch Verteld: Harolds Tijdlijn / Herinneringen, Geheimen en Gags / De Werken van Harold Lloyd / Uit de Kluizen / Herinneringen aan Harold Lloyd - Een Korte Documentaire / Muziek Componeren voor Komische Films

Release: 25 september


Universal Blu-ray Disc Releases - Wave 1

In september releast Universal een eerste wave titels op Blu-Ray. Blu-Ray is het nieuwe hoge definitie formaat dat niet alleen superieure beeld- en klankkwaliteit biedt, maar ook interactieve extraatjes als U-Control, waarbij commentaren van cast en crew picture in picture tijdens de film kunnen opgeroepen worden.

Release: 25 september

Rambo: First Blood
Rambo: First Blood Part Ii
Rambo Iii
Rambo - Trilogy
Terminator 2: Judgment Day
The Deer Hunter
Total Recall
The Fog (1980)
Basic Instinct
La Haine
Heroes Seizoen 1 & 2


Special Price Collection - Wave 3

Samen met de schoolgaande jeugd rolt ook Wave 3 van de Universal Special Price Collection de septembermaand binnen. Eén blik op de opvallende verpakking stelt de koper gerust: hij koopt een sterke catalogusfilm tegen een goeie prijs. Na het succes van de eerste twee waves, pakt Universal in september opnieuw uit met 30 titels die geselecteerd werden op basis van recente verkoopcijfers. Het zijn films die bij het grote publiek populair zijn. Uiteraard zal iedere worp aangevuld worden met een aantal verse new-to-catalogue titels. De catalogusfilms komen als single disc in het originele artwork, voorzien van een nette, duidelijke sticker. Behalve het direct herkenbare “Special Price Collection” prijkt het Universal-logo prominent op de sticker. Het is immers een keurmerk dat een vertrouwde, kwalitatieve uitstraling geeft, als het om films gaat. Minimaal drie keer per jaar wordt een nieuwe selectie aan de Special Price Collection toegevoegd. De eerste wave overspoelde de winkels in april, de tweede in juni. De volgende worp is gepland voor 2009.

About A Boy
Adaptation
Along Came Polly
American Pie Presents: The Naked Mile
Babel
Basic Instinct 2: Risk Addiction
Bridget Jones’ Diary
Doom
Knocked Up
Lock, Stock & Two Smoking Barrels
Meet Joe Black
Miami Vice
Notting Hill
Prime
Ray
Requiem For A Dream
Serenity
Sexy Beast
Spy Game
The Bourne Ultimatum
The Break Up
The Children Of Men
The Game
The Holiday
The Illusionist
The Kingdom
The Life Of David Gale
The Mothman Prophecies
Trainspotting
United 93

 

Recente artikelen

Laatste reacties

-Jaap-  |  14-08-2008

Importeren uit de UK is piece of cake, maar 't is wel handig voor mensen die 'm gewoon in de winkel willen kopen. Maar aan de andere kant, de mensen die zonder ...
Lees meer >

Dennis van H.  |  14-08-2008

Dan kunnen we het uitbrengen van Heroes op blue ray op de eerste datum eigenlijk zien als een dienst naar de fans, zodat ze niet nog langer hoeven te wachten en...
Lees meer >

Werner  |  14-08-2008

Heroes komt dus wél uit met Nederlandse ondertiteling op blu-ray. Alleen niet dadelijk. Ik heb mijn contacten bij Universal eens aangesproken, en ze hebben hie...
Lees meer >

Herman ter Lingen  |  13-08-2008

Harold Lloyd is de moeite waard (ik heb de box al uit Duidsland). De prints zien er heel goed uit en zijn haarscherp. Ook Luis de Funes box is interessant ook a...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina