Twee televisieseries via Warner vanaf 30 januari op DVD verkrijgbaar.



Warner Home Entertainment presenteert:


 

Op 30 januari brengt Warner Home Video twee nieuwe HBO-series uit op DVD: How to make it in America - season 2 en Girls - season 1. De dramakomedie ‘How to make it in America’ gaat over twee ambitieuze twintigers, die het proberen te maken in de mode-industrie van New York.  ‘Girls’ is een nieuwe, rauwe komische, deels autobiografische, serie van HBO over een groep vriendinnen in New York.

HOW TO MAKE IT IN AMERICA – seizoen 2

packshot How to make it in America.jpgIn het tweede seizoen van deze populaire HBO-serie volgen we wederom het ondernemende duo Ben (Bryan Greenberg) en Cam (Victor Rasuk) die onvermoeibaar hun Amerikaanse droom najagen. Na hun zakenreis naar Japan doen de ambitieuze modeontwerpers Ben en Cam er alles aan om op te vallen, hogerop te komen en geld te verdienen. Oude bekenden zijn wederom van de partij: Bens ex, Rachel (Lake Bell), die een wereldreis ondernam om op zoek te gaan naar zichzelf; Domingo (Scott “Kid Cudi” Mescudi), een jongen van de straat die zijn eigen “honderneming” runt;  David “Kapo” Kaplan (Eddie Kaye Thomas), een oude studiegenoot van Ben en Cams neef Rene (Luis Guzmán), een ex-gedetineerde die op zijn eigen manier snel rijk probeert te worden.

Extra’s: 
* Audiocommentaar
* Inside the series

GIRLS - seizoen 1

Packshot Girls.jpgGirls, winnaar van een Primetime Emmy Award, is de nieuwe, komische en semi-autobiografische serie van en met Lena Dunham. De reeks gaat over een bijzondere groep vrouwelijke twintigers die wonen en werken in New York en de talloze vernederingen en zeldzame overwinningen waarmee ze te maken krijgen.
Hannah (Dunham), die twee jaar geleden haar opleiding voltooide, denkt dat ze het talent heeft om een succesvol schrijfster te worden. Memoires heeft ze echter niet, want die moet ze nog beleven. Wanneer haar ouders onverwacht haar toelage stopzetten, verandert haar leven in een onafgebroken reeks vernederingen. Nu ze steeds meer moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen, is Hannah erg afhankelijk van haar beste vriendin en flatgenoot Marnie. Zij heeft een echte baan in een kunstgalerij en een nog echtere vriend, hoewel ze niet zeker weet of ze daar wel zo blij mee is. Ondertussen duikt hun bloedmooie Engelse vriendin Jessa op, die intrekt bij haar naïeve nichtje Shoshanna. Jenna heeft talloze landen bezocht en evenveel vriendjes versleten.
In de tien afleveringen van seizoen 1 proberen de vier meiden te ontdekken wat ze nu eigenlijk willen – van het leven, van mannen, van zichzelf en van elkaar. De antwoorden liggen niet altijd voor de hand, maar hun zoektocht is uiterst herkenbaar en onvoorstelbaar grappig.

Extra’s: 
* Audiocommentaar
* Inside the episode

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina