Top Gun is vanaf 17 juli verkrijgbaar in 3D op Blu-ray Disc

Paramount presenteert:

 

TOP GUN in 3D

Tom Cruise schittert in 3D Limited Edition van dè klassieker uit de jaren ‘80
Vanaf 17 juli 2013 geheel digitaal geremastered verkrijgbaar op Blu-ray 3D

Top Gun 3D Universal Pictures Benelux brengt de klassieker Top Gun, uit 1986 met Tom Cruise in de hoofdrol, op 17 juli a.s. uit op Blu-ray 3D. De met een Oscar bekroonde iconische film Top Gun was een van de grootste films uit de jaren '80 en markeerde definitief de sterrenstatus van Tom Cruise als topacteur. Nu, ruim 25 jaar na de bioscooprelease, kunnen fans, jong en oud, genieten van de geweldige actiefilm in oogverblindend 3D.
Top Gun is opnieuw geremastered voor het grote scherm met behulp van de originele negatieven en zorgvuldig omgezet naar 3D door Legend3D. De film, met loepzuiver beeld en buitengewone diepte en helderheid, neemt je mee naar ieder detail van de actie. Je zit op het puntje van de stoel tijdens de spectaculaire luchtgevechten met intense close-ups in de cockpit. Bereid je voor op een meeslepend verhaal vol actie, adembenemende spanning, heldenacties en liefde, dat ruim 25 jaar later nog steeds weet te imponeren.

Synopsis:
Tom Cruise schittert in de hoofdrol als Pete "Maverick" Mitchell, een jonge en onbezonnen straaljagerpiloot met een grote honger naar adrenaline. Maverick wordt door zijn commandant naar de Top Gun Fighter Weapons School gestuurd om opgeleid te worden tot een van de beste marinepiloten van de wereld. Tijdens deze opleiding leert Maverick de liefde van zijn leven kennen en verliest hij tijdens een missie een van zijn beste vrienden, Nick "Goose" Bradshaw. Kan Maverick zichzelf bewijzen, zijn egoïsme aan de kant schuiven en de beste piloot worden?

Top Gun kent een fenomenale sterrencast met onder andere Val Kilmer (Heat, Batman Forever, Kiss Kiss Bang Bang), Kelly McGillis (Witness, The Accused), Anthony Edwards (Revenge of the Nerds, Zodiac), Meg Ryan (Sleepless in Seattle, You've got mail) en Tim Robbins (The Shawshank Redemption, Mystic River).

Releasedatum: 17 juli 2013
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Speelduur: 112 minuten
Kijkwijzer: 16 jaar

Op 20 en 21 juli vindt er in EYE in Amsterdam een speciale Top Gun vertoning plaats in 3D. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via www.eyefilm.nl.

Universal Pictures Benelux zal de distributie van Top Gun 3D op Blu-ray Disc in Nederland en België verzorgen. 

Paramount

Recente artikelen

Laatste reacties

Marcel Hoeve  |  19-07-2013

Ik kan bevestigen dat op de NL-uitgave alleen een 3D-versie staat, dus geen 2D.
Lees meer >

Rogier Burghout  |  13-07-2013

Sorry he, maar je kan dat op verschillende manieren interpreteren. Vermits bij de us versie ze op verschillende discs staan en we nu maar met 1 disc te maken he...
Lees meer >

WaymannDirector  |  13-07-2013

Heb vandaag al in saturn kortrijk en media markt oostakker zien liggen en het was maar 1 3D disc... Geen extras...
Lees meer >

justme  |  13-07-2013

Dat zeg ik niet, je moet wel goed lezen. Ik zeg dat de US versie de 2D versie met extra's erbij heeft, maar dat zegt niks over het feit of je nu de 3D NL versie...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina