The Godfather deel 1, 2 & 3 nu ook als singles op Blu-ray Disc

Paramount


THE GODFATHER 1,2 EN 3 NU OOK ALS SINGLES OP BLU-RAY DISC!

Paramount Home Entertainment Benelux brengt op 4 februari The Godfather 1,2 en 3 als singles op Blu-ray Disc uit.

cover

The Godfather Trilogie werd al eerder uitgebracht op DVD en als box set op Blu-ray Disc. The Godfather is een gewelddadig en angstaanjagend portret van de strijd van een Siciliaanse familie om aan de macht te blijven in het naoorlogse van Amerika vol corruptie, bedrog en verraad. Coppola begint zijn legendarische trilogie met een meesterlijke balanceer-act tussen het verhaal van het familieleven van de Corleones en de keiharde misdaadwereld waarin ze opereren. Deze zeer spannende en briljante film, gebaseerd op de bestseller van Mario Puzo en met carriere bepalende rollen van Al Pacino, James Caan en Robert Duvall, kreeg 10 Academy Award nominaties en won er drie, inclusief Beste Film van 1972.

In het vervolg van The Godfather heeft Coppola 2 verhalen door elkaar gevlochten. Het ene verhaal toont de eenvoudige Siciliaanse achtergrond en de opkomst van een jonge Don Vito in New York. Deze rol wordt nu gespeeld door Robert De Niro die voor deze rol een Oscar®* won voor Beste Mannelijke Bijrol. Het andere verhaal toont de opkomst van Michael (Al Pacino) als de nieuwe Don.

In het laatste deel van de epische trilogie over de familie Corleone speelt Al Pacino opnieuw de rol van de machtige familieleider Michael Corleone. Michael, die de zestig is gepasseerd en wordt verteerd door schuldgevoelens over zijn daden in het verleden, bereidt in deze spannende, langverwachte film de comeback van zijn familie voor, ditmaal als volledig legitiem bedrijf.

De Blu-ray Disc is een minutieus gerestaureerde versie, met geheel nieuw digital 5.1 surround geluid.
Tevens bevat de Blu-ray Disc het originele provocerende commentaar van de regisseur Francis Ford Coppola.

Release datum: 4 februari 2010
Adviesprijs per film: €24,99
Speelduur per film: ca. 180 minuten

Recente artikelen

Laatste reacties

Tweety_ltwg  |  19-01-2010

Nee dat klopt niet,..de UK Box heeft onder andere ook NL ondertitels. Aha, fijn om te weten, na dit bericht bestel ik de UK box dan maar :)
Lees meer >

Frenkel  |  19-01-2010

Ik kon op Amazon.co.uk alleen maar zien dat hij Engelse ondertitels had, klopt dat? Nee dat klopt niet,..de UK Box heeft onder andere ook NL ondertitels.
Lees meer >

Tweety_ltwg  |  19-01-2010

Ik kon op Amazon.co.uk alleen maar zien dat hij Engelse ondertitels had, klopt dat?
Lees meer >

JHendrix  |  13-01-2010

En bij de FRS is ie €99,- voor de box. Maar eens langs de Makro dan. :) Ik bedoel wel Deurne bij Antwerpen. Ik weet niet of Makro België en Ndl. zelfde ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina