Sony Pictures: DVD release Hostel Part II en Stomp The Yard

Sony Pictures Home Entertainment DVD releases in november

Quentin Tarantino presenteert: Hostel PART II

De studententijd is een periode waar veel mensen met plezier op terugkijken. De mooiste herinneringen hebben veel mensen aan de jaarlijkse studiereisjes. Die fantastische uitstapjes naar de mooiste steden. Dat deze excursies niet altijd leuk zijn, bewijst Sony Pictures Home Entertainment met Hostel PART II. In dit gruwelijk spannende vervolg op Hostel geeft SPHE een nieuwe dimensie aan het spreekwoord ‘Oost west, thuis best...’

Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Tijdens een uitstapje door Europa komen de meisjes het model van hun kunstlessen tegen. Deze nodigt hen uit om mee te gaan naar een fantastisch kuuroord in Slowakije. Maar de meisjes weten niet dat ze in de val gelokt worden en ze het kuuroord nooit zullen bereiken... Ze worden verkocht aan de eigenaar van een jeugdherberg die hele andere plannen voor de meisjes in petto heeft. De studentes komen terecht in een nachtmerrie vol sadistische martelingen met alleen de dood in het vooruitzicht.
De lugubere show kan beginnen!

Laat je meenemen in een horrortrip naar Europa, waarbij bloed, zweet en tranen de belangrijkste ‘ingrediënten’ zijn. Na het bekijken van Hostel PART II kom je tot de conclusie dat een uitstapje naar de plaatselijke kinderboerderij nog niet zo’n slecht idee is. Hostel PART II is vanaf 8 november verkrijgbaar op DVD, UMD en in High Definition op Blu-ray Disc.

Regisseur: Eli Roth (Hostel, Grindhouse, Cabin Fever)
Acteur: Lauren German (The Texas Chainsaw Massacre)
Acteur: Heather Matarazzo (Scream 3, The Princess Diaries 1 + 2, The L Word)
Acteur: Bijou Phillips (CSI, The Wizard of Gore, Venom)
Acteur: Roger Bart (Desperate Housewives, The Producers, The Stephord Wives)

Productinformatie
Release DVD KOOP: 8 november 2007
Release Blu-ray Disc KOOP: 8 november 2007
Release UMD KOOP: 8 november 2007
Release DVD HUUR: 23 oktober 2007

Genre: Horror
Taal: Engels gesproken (Dolby Digital 5.1)
Nederlands ondertiteld

Extra op DVD
- Audiocommentaar van regisseur Eli Roth
- Audiocommentaar van regisseur Eli Roth, Quentin Tarantino and Gabe Roth
- Audiocommentaar van regisseur Eli Roth, Lauren German, Richard Burgi en Vera Jornava
- Documentaires: "Hostel Part II: The Next Level", "The Art of KNB Effects", "Production Design" en "Hostel Part II: A Legacy of Torture"
- Bloopers
- Verwijderde scènes
- Trailers
- Radio-interview met Eli Roth


Stomp the Yard
Een muzikaal hoogstandje…

Niemand kan zonder muziek. Of je nu graag luistert naar U2, The Carpenters of Usher, iedereen laat zich wel eens gaan op het ritme van zijn favoriete artiest. In Stomp the Yard, van Sony Pictures Home Entertainment, speelt muziek ook een belangrijke rol. Dit is overigens niet vreemd, want regisseur Sylvain White heeft al verschillende videoclips op zijn naam staan. Dat deze van hoge kwaliteit zijn bewees White in 2001, toen hij voor zijn werk een MTV Music Video Award won! Tijdens het bekijken van Stomp the Yard wil je dan ook bijna in je TV kruipen om mee dansen. Vanaf 15 november gaan de voetjes van de vloer!

DJ (Columbus Short) is een geweldige straatdanser die een moeilijke jeugd heeft gehad. Hij gaat naar een universiteit in Atlanta waar hij al snel een buitenstaander wordt, omdat hij een bijbaantje moet nemen om rond te komen. Er is echter hoop: April, het meisje waar DJ heimelijk verliefd op is, ontdekt DJ’s gevoel voor ritme en spoort hem aan te gaan dansen. DJ sluit zich aan bij een studentenvereniging die gespecialiseerd is in de dansstijl stepping. Het leven van DJ verandert drastisch… Hij moet een balans zien te vinden in zijn werk en studie, het hart van zijn droomvrouw veroveren en voor het eerst leren dansen in een groep.

Columbus Short, die de hoofdrol speelt, heeft o.a. de choreografie verzorgd voor Britney Spears, Ashanti en Brandy! Tijdens het bekijken van Stomp the Yard valt op dat je als kijker een enorme drang voelt om mee te dansen. Het ritme van de muziek zorgt dat je zelf niet lang stil zit. Wanhoop niet, vanaf 15 november mag je je helemaal laten gaan. Vanaf die datum is Stomp the Yard verkrijgbaar op DVD, UMD en in High Definition op Blu-ray Disc.

Regisseur: Sylvain White
Acteur: Columbus Short (You Got Served, Save the Last Dance 2, War of the Worlds)
Acteur: Meagan Good (You Got Served, D.E.B.S., Venom, Ride or Die)
Acteur: Ne-Yo (Save The Last Dance 2)
Acteur: Darrin Dewitt Henson (The Last Stand, The Salon, Longshot)

Productinformatie
Release DVD KOOP: 15 november 2007
Release BLU-RAY DISC: 15 november 2007
Release DVD UMD: 15 november 2007
Release DVD HUUR: 9 oktober 2007
Genre: Muziek
Taal: Engels gesproken (Dolby Digital 5.1)
Nederlands Ondertiteld

Extra op DVD
- Audiocommentaar van de filmmaker
- Verwijderde scènes
- Bloopers
- Trailers

Recente artikelen

Laatste reacties

Eric B.  |  30-10-2007

hostel 2............als ie in de grabbelbak ligt komt ie er wel in, vond deel 1 niet al te boeiend, mischien dat deze beter is...
Lees meer >

Willy B.  |  27-10-2007

komt er zeker in de blu-ray versie van hostel II.
Lees meer >

Hellboy  |  24-10-2007

Hier snap ik niet veel van :? Ik zat laatst bij " Death Sentence" in de bios en daar kwam er nog een trailer voorbij van Hostel part 2 dat hij nog moe...
Lees meer >

Jeroen D  |  24-10-2007

Hostel 2 komt er zeker in. Erg leuke cover :lol:. Bij mij ook :smile:
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina