Sennheiser kondigt nieuwe hoofdtelefoons aan

Sennheiser introduceert twee nieuwe hoofdtelefoons.

RS 130


Een uitmuntend geluid, bewegingsvrijheid en een aantrekkelijke prijs!

Dat zijn de blikvangers van het nieuwste model hoofdtelefoon van Sennheiser.
De RS 130 is een open, oorbedekkend model met een omschakelbare SRS Surround Sound.
Het geluid wordt helder en gedetailleerd weergegeven met een uitstekende basrespoins tot een afstand van 150 meter, zonder hinder van muren en plafonds.
In de zender zit ook een lader die met twee begeleverde AAA-batterijen in de hoofdtelefoon oplaadt, zodra deze op de metalen houder wordt geplaatst.
De RS 130 is een echte home-cinemaspecialist. De processor genereert een perfecte surround geluidservaring met een “normale” stereo geluidsbron waardoor de RS 130 het luisterniveau tot ongekende hoogten tilt.

Het ideale ontwerp en de gedetailleerde geluidsweergave maken van de hoofdtelefoon ook de ideale partner voor moderne muziek op home-audiosystemen.
Comfortabel en licht ontwerp (275 gram), wat onderscheiden is met de begeerde “iF product design award 2005”.

HD 201

Een krachtig stereogeluid en een rijke basweergave hieven niet duur te zijn. Het duidelijkste bewijs daarvan is de gesloten oorbedekkende home-entertainment hoofdtelefoon HD 201, die de beproefde Sennheiserkwaliteit biedt voor een instapprijs.

De HD 201 is erg robuust, weegt verbluffend weinig (slechts 165 gram zonder kabel!) en biedt een uitstekend draagcomfort. De goede demping van de omgevingsruis betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over storende bijgeluiden en dat u zich perfect kunt ontspannen.
En al deze kenmerken zitten in een bekroond pakket! Het aantrekkelijke design van de HD 201 won reeds de begeerde “iF product design award 2005”, uitgereikt door het Industrie Forum Design Hannover.
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Kermit  |  17-03-2005

Op http://www.fransvaneeckhout.be/nieuws/sennheiser_rs140.php vind ik een prijs van 149 euro voor de draadloze RS130
Lees meer >

Murillio Montana  |  17-03-2005

Ja ik heb een half jaar geleden getwijfeld tussen een sennheiser (draadloos) en heb toen toch gekozen voor de AKG Hearo 777 hier in zit een geintegreerde Dolby ...
Lees meer >

JCL  |  17-03-2005

tja, maar wat kost die draadloze, want ik wil een andere, ik heb nu de philips sbc HC8652, op zich best een goeie koptelefoon, maar zoals philips altijd goed is...
Lees meer >

SuperDre  |  17-03-2005

tja, maar wat kost die draadloze, want ik wil een andere, ik heb nu de philips sbc HC8652, op zich best een goeie koptelefoon, maar zoals philips altijd goed is...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina