Seizoen 3 van Dokter Deen - vanaf 29 maart verkrijgbaar als 3-DVD

Romantiek en avontuur voor Dokter Deen op Vlieland

DOKTER DEEN

Seizoen 3 vanaf 29 maart als 3-DVD verkrijgbaar

Dokter Deen Seizoen 3 DVD

Na het uiterst succesvolle eerste en tweede seizoen van Dokter Deen startte begin 2016 ook het derde seizoen van de Omroep MAX hit-serie Dokter Deen uitstekend met ruim 1,4 miljoen kijkers op NPO1.

Monique van de Ven speelt dokter Maria Deen, huisarts op het prachtige Vlieland. Ze heeft een praktijk aan huis, drie kinderen en een turbulent liefdesleven. In het derde seizoen zorgt Maria Deen niet alleen voor het welzijn van de eilanders en de aanwezige toeristen, maar ook voor het welzijn van haar moeder. Moeder Deen (Pleuni Touw) begint langzaamaan te dementeren en wordt door Maria in huis genomen. De liefdesrelatie tussen Maria en Oscar (Leopold Witte) blijft problematisch. Zal het hun lukken hun relatie te herstellen? Ook de relaties van Maria’s drie kinderen maken diverse crises door…

Ook in het derde seizoen zien we een vertrouwde cast van gelauwerde acteurs als Monique van de Ven, Leopold Witte, Pleuni Touw, Liz Snoijink en Hans Dagelet samen met opkomende acteurs Jelle de Jong, David Lucieer, Lisa Smit, Markoesa Hamer, Sophie van Winden en Oren Schrijver. Nieuw dit seizoen zijn Abbey Hoes en Bram van der Vlugt. De regie was in handen van Edwin de Vries en Ineke Houtman naar een script van Edwin de Vries en Simone Kome van Breugel.

Dokter Deen, serie 3
Speelduur: 500 Minuten (10 afleveringen van 50 Minuten)
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 12
DVD 3-pack: adviesprijs EUR 19,99

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina