Releases van Splendid Film op DVD en Blu-ray Disc in juni

Splendid Film brengt op 30 juni de volgende titels uit op DVD en Blu-ray Disc:

JANE GOT A GUN (DVD)

Van de maker van Warrior, Insurgent en John Wick.

Jane Got A GunJane Hammond is een voorbeeldige vrouw die getrouwd is met Bill, één van de slechtste mannen die er in de stad rondloopt. Als Bill zich tegen zijn eigen bende keert en op een dag halfdood thuis komt met acht kogels in zijn rug, neemt Jane zelf een wapen ter handen om order op zaken te stellen. Om haar familie van de meedogenloze bendeleider Colin McCann en zijn wraakzuchtige metgezellen te redden, probeert ze hulp te krijgen van Dan Frost, een revolverheld en voormalig liefde van haar. Dat deze hulp er komt, is te danken aan Dans liefde voor Jane, die maar nipt groter is dan de bijna net zo sterk aanwezige haat voor haar zwaar gehavende man Bill, die hij nu voor haar in bescherming zal moeten nemen.

Cast: Natalie Portman, Joel Edgerton, Ewan McGragor
Regisseur: Gavin O’Connor
Genre: Western – Actie
Speelduur: 94 minuten
Kijkwijzer: 12

 

SHARK ISLAND (DVD & Blu ray)

Zo slecht dat het goed is

Shark Island The Swimming DeadDe grootste angst van velen hapt genadeloos toe in de angstaanjagende horror Shark Island. Met rollen weggelegd voor onder andere Laura Cayouette (Django Unchained, Kill Bill: Vol. 2) en Roger J. Timber (Bad Lieutenant), weet regisseur Misty Talley je grootste nachtmerrie over het diepe onbekende werkelijkheid te maken. Drie meiden worden door een vriend uitgenodigd om samen een weekend weg te gaan naar een klein eiland in de buurt. Eenmaal op het eiland aangekomen wordt er al gauw een aangespoelde haai gesignaleerd. Dit blijkt het begin van het einde. De haai die dood lijkt te zijn, is gemuteerd en hij is niet de enige in zijn soort…

Cast: Cassie Steele, Jason London, Roger J Timber
Regisseur: Misty Talley
Genre: Horror / Science Fiction
Speelduur: 82 minuten
Kijkwijzer: 16

 

PANDEMIC (DVD & Blu ray)

Van de makers van: I am Legend, 400 Day’s en Extracted

Pandemic DVDPandemic speelt zich af in de nabije toekomst waar een virus de mensheid in zombies veranderd. De meerderheid van de wereldbevolking is geïnfecteerd en de mensheid dreigt de strijd om overleving te verliezen. De enige hoop op genezing is een geneesmiddel te vinden die het virus vernietigd. Lauren (Rachel Nichols) is een dokter die naar Los Angeles is gekomen om daar op zoek te gaan naar de overlevenden die nog niet besmet zijn met het virus. Lauren’s doel is simpel. Ze moet haar team opleiden en de overlevenden redden. Samen met haar team: Gunner (commando), Denise (navigatie) en Wheeler (chauffeur) gaan ze op jacht. Ze trekken hun anti- besmetting pak aan, pakken de camera’s en gaan op pad. Maar niets kon het team voorbereiden op wat ze daar aan zouden treffen. Beleef het mee en bekijk het door hun ogen… Fear the Dead!

Cast: Rachel Nichols, Alfie Allen, Missi Pyle, Mekhi Phifer
Regisseur: John Suits
Genre: Aktie
Speelduur: 89 minuten
Kijkwijzer: 16

 

POWER RANGERS DINO CHARGE UNLEASHED (DVD)

Al 20 jaar een groot succes.

Poer Rangers Dino Charge Unleashed DVDEeuwen nadat de intergalctishce premiejager Sledge probeerde de geheimzinnige Energems te bemachtigen heeft een nieuw team van rangers de edelstenen opgegraven en zich met hun krachtige dinosaurius geest verbonden. Met behulp van Dino-aangedreven wapens, nieuwe Mega Zords en teamwork moeten ze de edelstenen hoe dan ook tegen de monsters van Sledge beschermen om zo het universum veilig te houden!

Cast: Brennan Mejia,Camille Hyde,Yoshua Sudarso,Michael Taber,Claire Blackwelder,James Davies
Regisseur: Haim Saban
Genre: Kids / Animatie
Speelduur: 94 minuten
Kijkwijzer: 6

Splendid Film Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina