RCV: koop releases in september 2006



KOOPDVDRELEASES RCV ENTERTAINMENT SEPTEMBER 2006

DREAMER, MIJN DROOMPAARD

Een spannende en ontroerende familiefilm over pech, hoop, paarden en het jonge meisje Cale. Dreamer, mijn droompaard is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Met Kurt Russell, Dakota Fanning en Elisabeth Shue.

Ben Crane was ooit een succesvolle renpaardenfokker. Maar nu zijn stal leeg is werkt hij als paardentrainer voor de onsympathieke Palmer. Ben’s dochter, Cale, is gek op haar vader én op de paarden. Ze smeekt hem dagelijks mee te mogen naar de renbaan. Maar op de dag dat ze eindelijk mee mag, ziet ze hoe het jonge paard Soñador valt en haar been breekt. Ben kan het niet over zijn hart verkrijgen het dier af te maken en hij besluit haar mee naar huis te nemen. Cale zet samen met haar vader alles op alles om Soñador een tweede kans te geven. Want haar doel staat vast: hun paard zal niet alleen meedoen aan de Breeders’ Cup Classic, maar ook winnen!

De DVD bevat zowel de originele versie met Nederlandse ondertiteling, als de Nederlands gesproken versie.

Beeld:
- Breedbeeld
Geluid:
- Nederlands Dolby Digital 5.1
- Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling:
- Nederlands (optioneel aan/uit)
Extras:
- Trailers
Specs:
- Genre: familiefilm
- Speelduur: ca. 98 minuten

Te koop op DVD vanaf 27 september 2006


FLYING DRAGON, LEAPING TIGER

Zwaardvechtster Yien Yien en paardendief Ching Yang ontmoeten elkaar voor het eerst weer sinds hun wegen 20 jaar geleden scheidden na de moord op hun zoontje. Ching Yang zoekt zijn verdwenen dochter en Yien Yien is nog steeds op zoek naar de schuldigen van de moord op hun zoontje. Ondanks alle verstreken jaren zijn ze nu doelgerichter dan ooit om hun missie te laten slagen. Dit gaat echter niet zonder bloedvergieten want de vijand zal met harde hand én zwaard terugslaan…

Beeld:
- Breedbeeld
Geluid:
- Chinees Stereo
Ondertiteling:
- Nederlands (optioneel aan/uit)
Extra:
- Trailers
Specs:
- Genre: actie/martial arts
- Speelduur: ca. 92 minuten

Te koop op DVD vanaf 20 september 2006


SLEDGE HAMMER 4-DISC PACK SEIZOEN 2

De hardste agent op aarde is terug in het tweede seizoen van de knotsgekke TV-serie ‘Sledge Hammer’. En Sledge is het vangen van boeven nog niet verleerd. Echter, er wordt nogal eens getwijfeld aan zijn methodes. Want is het nu echt nodig om een verdachte achter je auto mee te slepen om zo een verklaring te krijgen? Of om een deel van een gebouw weg te blazen om zo een sluipschutter op te ruimen? Niet echt, maar wat wil je van een man die tegen zijn pistool praat en constant overhoop ligt met zijn chef. “Trust him, he knows what he’s doing...”

Te koop op DVD vanaf 6 september 2006


THE ULTIMATE AVENGERS, THE MOVIE

De wereld is in een diepe crisis. Een eeuwenoude vijand staat op het punt de aarde aan te vallen en de mensheid uit te roeien. Nick Fury, leider van de supergeheime organisatie S.H.I.E.L.D. krijgt de opdracht een team van superhelden samen te stellen om zo het hoofd te kunnen bieden aan de dreiging. Als leider van de groep wil hij Captain America, maar deze is net zestig jaar bevroren geweest en heeft de grootste moeite om zich aan te passen aan de huidige tijd. Met Thor, Iron Man, Wasp en The Hulk trekken ze ten strijde, maar wat zij niet weten is dat het grootste gevaar binnen hun eigen groep ligt...

Te koop op DVD vanaf 6 september 2006


INDEPENDENT QUALITY CHOICE DVD BOX

Drie prachtige kwaliteitsfilms verzameld in een box:

Mrs. Brown
Engeland, 1861. Na de dood van haar man raakt de Britse koningin Victoria (Judi Dench) steeds depressiever. Omdat ze zich vrij wel nooit meer publiekelijk vertoont, gaan er stemmen op om de monarchie maar helemaal af te schaffen. Om de koningin op te vrolijken wordt John Brown (Billy Connolly), de jachtopziener van het Schotse koninklijke buitenverblijf, naar het hof gesommeerd. Zijn komst zet alles onmiddelijk op z\'n kop binnen de doorgaans stille paleismuren.

The Legend of 1900
Terug naar de tijd van de Titanic met deze geweldige, bekroonde film. THE LEGEND OF 1900 vertelt het ongelooflijke verhaal van een scheepspianist die op handen wordt gedragen. In het romantische tijdperk van de grote oceaanstomers klinken zijn schitterende pianoklanken ver over de golven van de oceanen. Zijn waanzinnige muziek maakt van hem een legendarische ster, maar om hem te horen, moet je een cruise maken. Hij gaat namelijk nooit van boord. Welk geheim probeert hij te verbergen? Een betoverende speelfilm met prachtige muziek van Ennio Morricone.

The Red Violin
Een adembenemend verhaal over liefde en onsterfelijkheid, met onder meer Samuel L. Jackson. De wereldreis door vier eeuwen heen van een onschatbaar en zeer bijzonder muziekinstrument: ‘de rode viool’. Het is 1681 als de Italiaanse meester-vioolbouwer Nicolo Bussotti de laatste hand legt aan zijn meesterwerk: een viool voor zijn ongeboren zoon. Als Bussotti’s vrouw samen met de baby in het kraambed sterft lakt hij het instrument met het bloed van zijn vrouw, zodat haar ziel voor eeuwig in het instrument zal voortleven. Daarna volgen we de viool vierhonderd jaar langs al zijn eigenaren.

Te koop vanaf 6 september 2006


FIGHT FOR FREEDOM COLLECTION

Een verzameling van drie films die zich afspelen in Afrika en allen draaien om de strijd voor vrijheid:

Hotel Rwanda
Het indrukwekkende, waargebeurde verhaal van een gewone man die de moed, kracht en het vermogen had om zijn eigen leven op het spel te zetten om tal van onschuldige mensen te kunnen redden... Hutu Paul Rusesabagina (Don Cheadle) is hotelmanager van het luxe vijf-sterren hotel “Hotel des Milles Collines” in Rwanda. Tijdens de burgeroorlog tussen de Hutu’s en Tutsi’s begin jaren ’90 biedt Paul onderdak aan meer dan twaalfhonderd Tutsi-vluchtelingen in zijn hotel.

Beeld:
- Breedbeeld
Geluid:
- Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling:
- Nederlands (optioneel aan/uit)
Extra:
- Trailers
Specs:
- Genre: real life drama
- Speelduur: ca. 121 minuten

Mandela en De Klerk
In 1964 wordt Nelson Mandela (Sidney Poitier) als politiek gevangene geïnterneerd op Robbeneiland. Zevenentwintig jaar lang wordt er niets meer van hem vernomen. Geheel onverwacht kondigt president De Klerk (Michael Caine) in 1990 Mandela’s vrijlating aan. Wat de wereld op dat moment niet weet is dat de Zuid-Afrikaanse regering maandenlang met Mandela heeft onderhandeld. Mandela weigert zijn vrijlating, tenzij heel Zuid-Afrika wordt bevrijd.

Beeld:
- Full Frame
Geluid:
- Engels stereo
Ondertiteling:
- Nederlands (optioneel aan/uit)
Extra:
- Trailers
- Hoofdstukindeling
Specs:
- Genre: speelfilm
- Speelduur: ca. 110 minuten

Red Dust
De gapende wonden van de apartheid in Zuid Afrika. De succesvolle politicus Alex Mpondo (Chiwetel Ejiofor) en zijn vriend Steve Sizela werden jaren geleden op gewelddadige wijze gemarteld in de gevangenis tijdens de rassenstrijd in hun land. Alex overleefde deze traumatische ervaring, maar Steve is sindsdien spoorloos. Alex is wanhopig op zoek naar de waarheid achter de verdwijning van zijn vriend en ziet nu eindelijk zijn kans om de verantwoordelijke politiefunctionaris, Dirk Hendricks (Jamie Bartlett), te confronteren met zijn daden. Advocaat Sarah Barcant (Hilary Swank) besluit New York te verlaten en terug te keren naar haar geboortestad ‘Smitsriver’ om Alex te vertegenwoordigen.

Beeld:
- Breedbeeld
Geluid:
- Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling:
- Nederlands (optioneel aan/uit)
Extra:
- Trailers
Specs:
- Genre: drama
- Speelduur: ca. 110 minuten

Te koop vanaf 20 september 2006


JACK NICHOLSON COLLECTORSBOX

Voor de liefhebbers van deze kleurrijke acteur die meerdere Oscars op zak heeft is er nu de Jack Nicholson Collectorsbox, bestaande uit de volgende DVD’s:

The Crossing Guard
Juwelier Freddy Gale’s leven wordt beheerst door woede. Zes jaar geleden werd zijn dochter doodgereden door een dronken automobilist. Deze John Booth (David Morse) is net uit de gevangenis en Freddy wil maar één ding: eindelijk wraak. Hij zoekt John op, richt zijn pistool om hem dood te schieten en dan... weigert zijn pistool. Een razende Freddy geeft John nog drie dagen om te leven. Dan zal hij terugkomen om zijn werk af te maken. Drie dagen die voor beide mannen een hel worden...

Blood & Wine
Alex Gates is een ware rokkenjager die te kampen heeft met aanzienlijke financiële problemen. Hij heeft echter de perfecte misdaad beraamd om in één keer van zijn geldzorgen af te zijn. Als wijnleverancier heeft hij toegang tot de allerrijkste mannen en hun onweerstaanbare speeltjes. De misdadige plannen van Alex leken waterdicht. Hij vergat echter rekening te houden met factoren als jaloezie en lust; met alle bloedige consequenties van dien.

Te koop vanaf 20 september 2006


MURDER IN MY HOUSE

Lauren verhuist met haar vader naar een schitterend huis. De nieuwe buurman is aantrekkelijk en charmant en geeft hen een echt welkom gevoel. Niets lijkt een lang en gelukkig leven in de weg te staan. Al snel blijkt echter dat de vorige bewoner op gruwelijke wijze is afgeslacht en… de dader nog vrij rondloopt. Hoe dieper ze in de geschiedenis duiken, des te beklemmender het huis wordt. Was de killer uit op het huis of op persoonlijke wraak op de bewoners? Wat zal deze mysterieuze moordenaar nu van plan zijn? En is de vriendelijke, charmante buurman echt wel degene die hij zich voordoet …

Beeld:
- Breedbeeld
Geluid:
- Engels stereo
Ondertiteling:
- Nederlands (optioneel aan/uit)
Extra:
- Trailers
Specs:
- Genre: thriller
- Speelduur: ca. 90 minuten

Te koop op DVD vanaf 6 september 2006


OVERIGE RELEASES IN SEPTEMBER

6 September:
Diamond Cut Diamond
Prozac Nation
Air Panic
Cyborg Cop 3
Raging Angels
Reality Check
Project Shadowchaser 3000

20 September:
Some Girl
The Tenants
Armstrong
Disaster
The Last Word
October 22
Operation Delta Force 4: Deep Fault
Operation Delta Force 5: Random Fire
Lethal Ninja
Plato’s Run
Point of Impact

Recente artikelen

Laatste reacties

Paul H.  |  23-07-2006

Ze zijn kennelijk toch maar weer afgestapt van de nieuwe weg die ze ingeslagen waren, extra's en menu's bij dvd's. Ging de verkoop te veel omhoog ofzo?
Lees meer >

Hayko de Boer  |  23-07-2006

Als ik een film of serie graag wil hebben, dan neem ik het artwork vaak voor lief... maar... Sledge Hammer, seizoen 2 - 'Bekend van TV' , tja dat heb je w...
Lees meer >

SuperDre  |  22-07-2006

Ach, uiteindelijk is toch het belangrijkste dat de film er in goede kwaliteit op staat, dat het hoesje wat balken heeft ofzo dat zie je toch niet als die in de ...
Lees meer >

Fokkeyou  |  22-07-2006

Wat een walgelijke cover voor de release van dreamer. Die grote balk bovenaan met 'groot bioscoopsucces' is echt ongelooflijk lelijk! Leren ze het nou nooit daa...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina