Paramount presenteert seizoen 2 van Sleeper Cell en Brotherhood.

 

Paramount


Paramount presenteert:

 

Genadeloos spannende series Sleeper Cell en Brotherhood seizoen 2 op DVD!

Paramount Home Entertainment Benelux brengt 25 maart aanstaande het bloedstollende vervolg van de Showtime series Brotherhood en Sleeper Cell op DVD uit, Paramount bracht al eerder de series Dexter en Californication van de kwaliteitszender Showtime op DVD uit.

Sleeper Cell Seizoen 2

CoverIn dit tweede seizoen van Sleeper Cell komt nog meer controverse, chaos, drama en dreigende terreur voor. Sleeper Cell: American Terror draait rond een onafwendbare, uiterste rampzalige terroristische aanval. Een van de extremisten is een tot moslim bekeerde vrouw uit Amstelveen, gespeeld door Thekla Reuten, bekend van onder andere Kruimeltje, De Tweeling, Wij Alexander en de TV serie Lost.

De extra’s op DVD zijn
The Enemy Within: een interview waarbij hoofdrolspeler Michael Ealy samen met een voormalig FBI agent en goeroe Bob Callus, bekijkt hoe dicht de serie bij de werkelijkheid ligt.
Islam Dictionary: hierin worden de islamitische woorden door uit de serie toegelicht.

Het Parool omschreef het eerste seizoen als “Razend spannend en met een held zoals op de Amerikaanse televisie nog nooit vertoond was.”

Adviesprijs:              € 34,99
Speelduur:                371 minuten
Leeftijd:                    16 + geweld

 

Brotherhood Seizoen 2

CoverHet tweede seizoen van de door critici bejubelde serie Brotherhood is vanaf 25 maart op DVD te verkrijgen. Zo noemt Veronica Magazine het “een verslavende, superieur geschreven en uitgevoerde series.” De set met 3 discs bevat alle 10 afleveringen van het ijzingwekkende tweede seizoen. We keren terug naar de familie Caffee voor meer explosief blauweboordendrama, geweld en politiek. Geheel in de traditie van Showtimes schitterende originele programma's gaat deze serie verder met de spannende analyse van de misschien niet zo uiteenlopende morele werelden van politici en gangsters, getoond via de gedreven Caffee-broers.

Adviesprijs:              € 29,99
Speelduur:                524 minuten
Leeftijd:                    16 + geweld, grof taalgebruik

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina