Nieuw 42-inch plasmascherm van Pioneer

Nieuw 42-inch plasmascherm van Pioneer

Pioneer heeft zijn nieuwe 42-inch WVGA plasma display gelanceerd als aanvulling op het bestaande XGA assortiment . De PDP-42MVE1 introduceert een hele hoop kenmerken om de WVGA-performantie te verbeteren, waaronder de Encased Cell structuur van Pioneer gekoppeld aan Pure Digital signaalverwerking voor een optimale beeldweergave.

De PDP-42MVE1 beschikt over het meest uitgebreide pakket aansluitingsmogelijkheden voor WVGA displays.

De aandacht voor de eisen van professionele gebruikers komt duidelijk tot uiting in het nieuwe WVGA display. In dit toestel is een uitgebreid gamma technologieën geintegreerd voor optimaal contrast en helderheid, verminderde beeldruis, lager stroomverbruik en een hoger rendement. In combinatie met de installatieopties introduceert de PDP-42MVE1 de topprestaties die kenmerkend zijn voor het merk Pioneer nu ook in de WVGA-sector.

Dankzij diverse technologieën presteert de WVGA display volgens de fabrikant nu nog beter. Eerst is er de Encased Cell structuur die zorgt voor een betere efficiëntie van de luminantie en daardoor volgens Pioneer voor meer helderheid en scherpte zorgt. Bovendien is er ook de Capsulated Colour Filter technologie die lichtweerkaatsingen beperkt en een accurate kleurweergave moet garanderen. Het Pure Digital Process heeft een grote invloed op de beeldkwaliteit: het beperkt ruis, zorgt voor scherpe, intense beelden en een betere beeldweergave. De levensduur van de display wordt daarnaast ook verlengd door een Orbiter functie (subtiele bewegingen op het beeld), een inversiemodus en een ‘Soft Focus’ modus.

Prijs €2259 (Coolsound.nl)
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Frenkel  |  10-05-2005

volgens mij komt dit scherm voort uit de overname van de NEC Plasma door Pioneer. Het is dus in feite een NEC scherm.
Lees meer >

Edwin V  |  10-05-2005

Wat moet ik me voorstellen bij subtiele bewegingen. :o Wiebelend beeld??? Verder is een inversiemodus leuk als je negatieven bekijkt en een soft focus mis...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina