MGM: Stoere jongens en lieve meiden...

Stoere jongens en lieve meiden werken samen bij MGM

Bijzondere vriendschappen vormen het thema van deze maand. Metro Goldwyn Mayer, wereldwijd eigenaar van de grootste verzameling filmklassiekers, lanceert in februari 2005 drie grappige, vertederende en tegelijk spannende films met een top-cast. Helden en schoonheden van alle soorten en maten schieten elkaar te hulp. Wie zich stoere jongen of lief meisje (of vice versa) waant of wil leren hoe hij dat moet worden rent naar de winkel voor deze drie top-DVD\'s.

Agent Cody Banks 2
Frankie Muniz (‘Malcolm in the Middle’) wordt in Agent Cody Banks II bijgestaan door Hannah Spearritt (‘S Club 7’) in zijn zoektocht naar een gevaarlijke wetenschapper die de wereld probeert te veroveren. Cody infiltreert op een dure kostschool en redt samen met partner-in-solving-crime Emily (Spearritt) de hele wereld. Cody laat zich van zijn mannelijke kant zien, maar daarbij kan de hulp van Emily niet ontbreken.

Pieces of April
Anders is het verhaal van de stoere April Burns (Katie Holmes, ‘Dawson’s Creek’) in de Thanksgivingkraker Pieces of April, als ze hemel en aarde moet verzetten bij het bereiden van een feestmaal voor haar familie. Einzelgänger April loopt tijdens het bereiden van de kalkoen in zeven sloten tegelijk en is totaal afhankelijk de zonderlinge bewoners van haar achterbuurtflat. Gelukkig is haar vriendje in de buurt, een stoere jongen die zich spontaan ontpopt als lieve man. Samen creëren ze vlak voordat April\'s familie arriveert voldoende vertedering voor een geslaagd verzoeningsmaal.

Uptown Girls
In de kaskraker Uptown Girls is het de 9-jarige Ray (Dakota Fanning uit I am Sam) die haar babysitter, het uitgebluste feestbeest Molly (Brittany Murphy uit Don\'t Say A Word), er weer bovenop helpt in de waanzin van wereldstad New York. Het vreemde duo stort zich in talloze avonturen en hachelijke situaties, en uiteindelijk is het hun bijzondere vriendschap die ze uit elke situatie weet te redden.

Recente artikelen

Laatste reacties

Dr_evil  |  16-01-2005

Pieces of April is een aardige film o.a door Katie Holmes maar geen aanschafmateriaal voor mij :wink: Same here.. Vooral de moeder van Katie is sterk imo...
Lees meer >

Wizz-Art  |  13-01-2005

Pieces of April is een aardige film o.a door Katie Holmes maar geen aanschafmateriaal voor mij :wink:
Lees meer >

scheur  |  13-01-2005

Als ik nou eens niks beters te doen heb..... :?
Lees meer >

Surya  |  13-01-2005

Pieses of April wil ik zeker eens zien, de 2 andere steek ik mijn tijd niet in.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina