Lumière: DVD releases in augustus.

Lumiere Entertainment

Lumière Home Entertainment releases in augustus.

Twee Arthouse aanwinsten:

coverTulpan

Prachtige maar ook zeker grappige steppefilm uit Kazachstan, in de geest van steeds populairder wordende genrefilms als Mongolian Ping Pong en The Story Of The Weeping Camel.
Won vele publieksprijzen op filmfestivals.

Releasedatum: 31 augustus
Consumenten adviesprijs: € 9,99

 

 

coverHome

Sterke debuutfilm van Ursula Meier vol donkere humor en bizarre ontwikkelingen. Isabelle Huppert en Olivier Gourmet schitteren in deze bekroonde tragikomedie over een gezin dat na jaren van stilte en rust ineens pal aan een drukke snelweg woont...

Releasedatum: 31 augustus
Consumenten adviesprijs: € 9,99

 

 

[



Overige releases:

coverBlind Loves

Lumière voegt weer een nieuwe en veelbelovende documentaire toe aan de collectie! Is liefde blind? Niet voor de blinde hoofdpersonen uit deze documentaire, bekroond in Cannes en de officiele Slowaakse inzending voor de Oscars. Blind Loves is charmant, openhartig, puur, grappig, en soms zelfs een beetje jaloersmakend: om de liefde zo te kunnen “zien”, moet je daar dan blind voor zijn?

Releasedatum: 31 augustus
Consumenten adviesprijs: € 14,99

 

 

coverWhat No One Knows

Nog een fantastische en bloedspannende thriller uit Scandinavië! De Deense film What no one knows is een politieke thriller met geloofwaarde en intelligente twists. Er wordt gesproken over de Europese thriller van het jaar èn over een remake in Hollywood. Zoals een aantal retailers al beaam-den: deze kan zo tussen de mainstream thrillers!

Releasedatum: 31 augustus
Consumenten adviesprijs: € 9,99

 


.


Lumière Classics

In augustus weer 2 fantastische nieuwe aanwinsten voor het Lumière Classics label.


coverLes Pétroleuses

Brigitte Bardot en Claudia Cardinale in een sexy western: Les Pétroleuses. Deze mag niet ontbreken in de classics collectie!

Releasedatum: 31 augustus
Consumenten adviesprijs: € 9,99

coverLe Mur de L`Atlantique

Voor de liefhebbers van comedies als Allo allo en de Louis de Funes films: een doldwaze Franse oorlogskomedie met sterkomiek Bourvil.

Releasedatum: 31 augustus
Consumenten adviesprijs: € 9,99

..



Vooraankondiging:

coverCHÉRI vooraankondiging release 22 September 2009. Mis het niet!

Parijs, de vroege twintigste eeuw, la belle epoque. Een courtisane op leeftijd (Michelle Pfeiffer) krijgt een passionele relatie met de piepjonge zoon van haar rivale (Kathy Bates). Vergaat schoonheid met de jaren? Maar belangrijker: Kan hun liefde de tand des tijds overwinnen? Chéri is een heerlijke en beeldschone film met vileine Britse humor van regisseur Stephen Frears (The Queen, High Fidelity en Dangerous Liaisons). Met een werkelijk schitterende Michelle Pfeiffer, die nu al getipt wordt voor een Oscar!

Verkrijgbaar op Blu-ray Disc en DVD!

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina