Just Entertainment: Documentaire The Aviatior op DVD

Documentaire
Howard ‘The Aviator’ Hughes op DVD


Eind juli brengt Just Entertainment de historische documentaire ‘Howard Hughes: The Real Aviator’ uit op DVD. De film ‘The Aviator’ over het leven van Howard Hughes, met Leonardo diCaprio in de titelrol, trok vorig jaar grote aantallen bezoekers naar de bioscoop. Sindsdien bestaat er veel belangstelling voor vliegtuigmagnaat en Hollywood-legende Hughes. De documentaire laat het ware verhaal achter de mythe zien. Het duopack bevat, naast een voor televisie gemaakte documentaire over het leven van Hughes, een enorme hoeveelheid nooit eerder vertoonde historische beelden en interviews met mensen uit zijn directe omgeving. De consumentenadviesprijs bedraagt € 14,95.

De Amerikaan Howard Hughes was in de jaren dertig en veertig van de vorige eeuw een roemruchte en excentrieke persoonlijkheid. Hij erfde een fortuin, dat hij voornamelijk investeerde in zijn grote passies: films, vliegtuigen en vrouwen. Hij leefde in grote weelde en ging om met bekende Hollywood-sterren, maar leed zwaar onder zijn fobieën. Omdat hij zeer moeilijk in de omgang was, kreeg hij met iedereen ruzie. Hij stierf als kluizenaar ...

Deze documentaire over het leven van Howard Hughes is volgens de producer “het definitieve verhaal over een van de meest uitzonderlijke en niet-begrepen figuren uit de twintigste eeuw.” De documentaire onthult enkele intrigerende gebeurtenissen rondom Hughes en gaat ook uitgebreid in op zijn relaties met actrices als Katharine Hepburn en Rita Hayworth. Met nieuw ontdekt filmmateriaal, bijzondere interviews, persconferenties en hoorzittingen wordt een onthullend beeld van ‘de echte Aviator’ getoond..

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  04-07-2005

Klinkt erg interessant. Voor een mooi prijsje zal ik deze denk ik wel aanschaffen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina