House of Knowledge: Magazine + DVD - Geschiedenis Ronde van Frankrijk

HOUSE OF KNOWLEDGE presenteert

MEN & MOMENTS - Ronde van Frankrijk
Een vijfdelige reeks bijzondere magazines inclusief DVD’s

DE BELANGRIJKSTE PERSONEN EN MOMENTEN UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE RONDE VAN FRANKRIJK
Tour de France 2006: 1 juli – 23 juli

Deel 1 1903 - 1939
MET IN DIT NUMMER ONDER ANDERE:
HENRI DESGRANGE – DE CHAOS VAN 1904 – MAURICE GARIN – FILIP THIJS
MOORDENAARS OP DE TOURMALET – MAURICE DEWAELE
Inclusief DVD Helden van de Tour de France – EDDY MERCKX
Het officiële Tour de France verhaal van de vijfvoudige winnaar (1969 – 1974) met de bijnaam “De Kannibaal” – Speelduur DVD: 100 minuten
Verkrijgbaar vanaf nu verkrijgbaar

Deel 2 1947 - 1968
MET IN DIT NUMMER ONDER ANDERE:
LOUIS BOBET – ZWITSERSE KAAS NAAR DE TOUR – FAUSTO COPPI –
JACQUES ANQUETIL – SIMPSONS EINDE OP DE MONT VENTOUX – JAN JANSSEN
Inclusief DVD Helden van de Tour de France LANCE ARMSTRONG
Het officiële Tour de France verhaal van Lance Armstrong’s bovenmenselijke prestatie: zeven tour overwinningen op rij (1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 en 2005) – Speelduur DVD: 150 minuten
Verkrijgbaar vanaf 20 juni 2006

Deel 3 1969 - 1986
MET IN DIT NUMMER ONDER ANDERE:
EDDY MERCKX – BERNARD THÉVENET – ALPE D’HUEZ: DE ORANJE BERG
JOOP ZOETEMELK – LUCIEN VAN IMPE – BERNARD HINAULT
Inclusief DVD JACQUES ANQUETIL & BERNARD HINAULT
Verkrijgbaar vanaf 27 juni 2006

Deel 4 1987 - 2005
MET IN DIT NUMMER ONDER ANDERE:
GREG LEMOND – MIGUEL INDURÁIN – MARCO PANTANI – LANCE ARMSTRONG
CASARTELLI’S FATALE AFDALING – TOUR DE DOPAGE
Inclusief DVD MIGUEL INDURÁIN
Verkrijgbaar vanaf 4 juli 2006

Deel 5 Belgen en Nederlanders in de Tour
MET IN DIT NUMMER ONDER ANDERE:
BRIEK SCHOTTE – ERIK BREUKINK – DE TI-RALEIGH-PLOEG IN 1980
TOM BOONEN – HERMAN VAN SPRINGEL – HENNIE KUIPER
GROEN: GODEFROOT EN VANDERAERDEN
Inclusief DVD Helden van de Tour de France JOOP ZOETEMELK
Zestienmaal meegedaan, altijd uitgereden. Elfmaal bij de eerste vijf.
Het officiële verhaal van de tour overwinning in 1980 van de renner die tot dan toe altijd bestempeld werd als eeuwige tweede.
Verkrijgbaar vanaf 13 juli 2006

De TOUR DE FRANCE heeft een rijke geschiedenis. In 1903 vond de eerste editie plaats. Meer dan de GIRO en de VUELTA spreekt de TOUR tot de verbeelding van een groot publiek. Na zeven overwinningen van LANCE ARMSTRONG kent de RONDE VAN FRANKRIJK, die dit jaar op 1 juli in Straatsburg van start gaat, 4 juli door Belgïe en Nederland (Valkenburg) trekt en 23 juli in Parijs eindigt, geen uitgesproken favoriet. Met TOM BOOONEN heeft Belgïe in ieder geval een grote kanshebber op de groene trui en etappezeges.

In de magazines MEN & MOMENTS – Ronde van Frankrijk worden de belangrijkste personen en momenten uit de geschiedenis van de RONDE VAN FRANKRIJK beschreven vanaf 1903.
Niet alleen een beschrijving van de klassementswinnaars maar alle bijzonderheden die de TOUR DE FRANCE ieder jaar zo bijzonder maken. Zoals de klassieke etappes, alles over de verliezers, de doping, de heroïek, de tourorganisatie, de ploegleiders etc. Een spread per onderwerp, met prachtig fotomateriaal. De magazines zijn ingedeeld naar periode met afsluitend een magazine over de beste Belgen en Nederlanders in de Tour.

Elke uitgave (geniet, 36 pagina’s, A4 formaat) gaat vergezeld van een DVD (variërend van 60 – 150 minuten) waarin meer recente winnaars van de Tour schitteren.
De consumentenprijs per deel (magazine en DVD): € 9,95


DVD’S VAN EDDY MERCKX, LANCE ARMSTRONG en JOOP ZOETEMELK
ook los verkrijgbaar vanaf 27 juni 2006

Voor diegenen die alleen geïnteresseerd zijn in de aanschaf van de DVD’s zijn drie van de DVD’s, die uitgeverij House of Knowledge samen met de magazines MEN & MOMENTS - Ronde van Frankrijk uitbrengt, vanaf 27 juni 2006 ook los verkrijgbaar. De consumentenadviesprijs: € 9,99

Het betreft de DVD’s:

DVD Helden van de Tour de France – EDDY MERCKX
Het officiële Tour de France verhaal van de vijfvoudige winnaar (1969 – 1974) met de bijnaam “De Kannibaal”
Deze DVD vertelt het volledige Tour verhaal van Eddie Merckx. Nog steeds wordt hij door veel wielerkenners gezien als de allergrootste renner ooit. Zijn ongelooflijke talent en enorme wilskracht zorgde voor een ongeëvenaarde zegereeks in kampioenschappen, klassiekers en “ronden” en leverde hem de bijnaam “De Kannibaal” op.
Een unieke DVD voor de echte sportliefhebber, ruim 100 minuten met de mooiste Tour momenten van één van de grootste Tour de France renners ooit.

FEATURES:
4:3 Full Frame - Dolby Digital 2.0 - Chapter Selection – Engels & Frans Gesproken - Nederlands Ondertiteld - Subtitles On/Off - Genre: Documentaire/Sport - Speelduur: 101 Minuten

DVD Helden van de Tour de France LANCE ARMSTRONG
Het officiële Tour de France verhaal van Lance Armstrong’s bovenmenselijke prestatie: zeven tour overwinningen op rij (1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 en 2005)
Deze DVD vertelt het sensationele verhaal van één van de allergrootste sportprestaties ooit geleverd - Lance Armstrong’s bovenmenselijke prestatie om zeven keer op een rij de Tour de France te winnen.
In 1996 werd bij Lance Armstrong kanker geconstateerd en de artsen gaven hem maar heel weinig kans om te overleven. Toch vocht hij terug en overwon hij niet alleen de kanker maar kwam hij zelfs weer terug als profwielrenner. En hoe ….?!
Zijn echte comeback kwam in 1999 met zijn eerste Tour de France winst. Dit was het begin van een jarenlange dominantie in de Tour die uiteindelijk zeven jaar zou duren. Naast deze zeven eindoverwinningen won Armstrong maar liefst 22 individuele etappes, 11 tijdritten en 3 ploegen tijdritten.
Een unieke DVD voor de echte sportliefhebber, maar liefst 150 minuten met de mooiste Tour momenten van de grootste Tour de France renner ooit.

FEATURES:
4:3 Full Frame - Dolby Digital 2.0 - Chapter Selection - Engels Gesproken - Nederlands Ondertiteld - Subtitles On/Off - Genre: Documentaire/Sport - Speelduur: 150 Minuten

DVD Helden van de Tour de France JOOP ZOETEMELK
Het officiële verhaal van de tour overwinning in 1980 van de renner die tot dan toe altijd bestempeld werd als eeuwige tweede.
Zestienmaal meegedaan, altijd uitgereden. Misschien is dat nog wel de grootste prestatie van Joop Zoetemelk in zijn Tour de France-bestaan. Hij eindigde elf maal bij de eerste vijf en grossierde in tweede plaatsen. Zes maal tweede leverde hem de bijnaam “de eeuwige tweede” op.
Deze DVD gaat over de door Joop Zoetemelk gewonnen Ronde van Frankrijk van 1980. Zoetemelk maakte deel uit van de succesvolle TI-Raleigh-ploeg, die in totaal in dat jaar elf etappezeges boekte. Zoetemelk won zelf twee etappes. Nadat gele-truidrager Bernard Hinault uit de Tour gestapt was werd Zoetemelk de leider in het algemeen klassement. Hij wist zijn voorsprong tot in Parijs te behouden. Naast de officiële Tour de France beelden, ook studio gesprekken met wielerverslaggever Jean Nelissen, toenmalig ploegleider Peter Post en toenmalig ploeggenoot Johan van der Velde, die verantwoordelijk was voor de val van zijn kopman. Daarnaast interviews met Zoetemelk zelf en met Hinault.
Een unieke DVD voor de echte sportliefhebber, maar liefst 1½ uur met de mooiste Tour momenten van de overwinning uit 1980 van de grootse Nederlandse wielrenner ooit.

FEATURES
4:3 Full Frame - Dolby Digital 2.0 - Chapter Selection - Nederlands Gesproken - Subtitles On/Off - Genre: Documentaire/Sport - Speelduur: 89 Minuten

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina