Het eerste seizoen van The Last Ship is vanaf 17 juni op DVD en Blu ray Disc

THE VIRUS IS NOT THE ONLY ENEMY

THE LAST SHIP

Het complete eerste seizoen vanaf 17 juni verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

The Last Ship Blu rayThe Last Ship DVD

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 17 juni het 1e seizoen van de spectaculaire dramaserie THE LAST SHIP op Blu-ray™ en DVD met hoofdrollen voor Eric Dane (Grey’s Anatomy), Rhona Mitra (Strike Back, Stargate: Universe) en Adam Baldwin (Chuck). Na een wereldwijde pandemie is de wereldbevolking nagenoeg weggevaagd en staat het team van The Last Ship voor een uitzonderlijke missie: het vinden van een vaccin en het redden van de wereld. The Last Ship is een ongekend spannende serie van uitvoerend producent Michael Bay en is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van William Brinkley. Kijk nu het complete eerste seizoen, een must voor actieliefhebbers, waar en wanneer je maar wil, zonder reclameonderbrekingen.

THE LAST SHIP
Wanneer 80% van de wereldbevolking door een onbekend virus wordt weggevaagd, staat de bemanning van de torpedobootjager U.S.S. Nathan James een allesbepalende missie te wachten. Aan boord zijn 217 niet-besmette mannen en vrouwen en het is aan kapitein Tom Chandler (Eric Dane) en zijn team om een vaccin tegen het virus te vinden en de resterende bevolking te redden. Zij vormen de laatste hoop voor de mensheid, maar weten zij dit waar te maken of blijkt de overgebleven bevolking juist hun grootste vijand?

      Thelastship.jpg      TheLastShip1.jpg      TheLastShip2.jpg

Inmiddels is het tweede seizoen van deze spannende bestseller verfilming van uitvoerend producent Michael Bay in productie.

Bonusmaterialen:
•    Nieuwe featurettes
•    Audiocommentaar

Releasedatum:     17 juni 2015
Speelduur:     10 afleveringen van 43 minuten
Kijkwijzer:    12

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  26-05-2015

Must have!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina