Het 5e seizoen van Ice Road Truckers is vanaf 16 mei te koop op DVD

Entertainment One



Entertainment One presenteert op het History Channel in mei:

Entertainment One


Ice Road Truckers Seizoen 5 (DVD)

cover
Synopsis
Het succesverhaal van HISTORY’s Ice Road Truckers gaat verder met seizoen 5. Gedurende twee maanden per jaar schrijven truckers geschiedenis op ’s werelds meest gevaarlijke toendra, door goederen te vervoeren naar bestemmingen honderden kilometers ten noorden van de bewoonde wereld - over tijdelijke wegen die bestaan uit bevroren meren en zeeën. Hugh, Alex, Lisa en Jack racen tegen de tijd, de elementen en elkaar om zoveel mogelijk goederen te transporteren voordat de wegen letterlijk verdwijnen in de zee. Deze baanbrekende serie vervolgt het onderzoek naar het aloude beroep dat bijna een eeuw geleden ontstond en vaak – binnen families - overgaat van generatie op generatie.

Speelduur: 704 minuten

Releasedatum: 16 mei

 

• SEIZOEN 5 VAN DE POPULAIRE SERIE
• ONTMOET DE NIEUWE VROUW ONDER DE TRUCKERS: MAYA
• MET VEEL BONUSMATERIAAL
• BEKEND VAN RTL 7

 

Nu reeds verkrijgbaar:

Ancient Aliens Seizoen 2 (DVD)

cover
Ancient Aliens
keert terug in seizoen 2 om de controversiële theorie te verkennen dat buitenlandse wezens de aarde reeds miljoenen jaren bezoeken. Vanaf de dinosauriërs tot het oude Egypte, van vroege grot tekeningen tot de continue “alien sightings” in de Verenigde Staten. Elke aflevering van deze nieuwe serie geeft een historisch perspectief aan de vragen, speculaties, provocerende controverses en verhalen uit de eerste hand aangaande de eeuwen oude discussie: Bezochte intelligente buitenaardse wezens de aarde reeds duizenden jaren geleden?

Speelduur: 423 minuten

 

 

Art of War (DVD)

cover
Sun Tzu was de Nostradamus op het gebied van oorlogsvoering en zijn 2000 jaar oude boek Art of War vormt nog steeds de ultieme leidraad om een oorlog te winnen. Deze HISTORY special brengt het epische verhaal van Sun Tzu zelf samen met het herleven van een oorlog waarin zijn tactieken een stad redde van de ondergang: Een overwinnig die de weg naar een verenigd China plaveide. Art of War geeft een emotioneel, episch en visueel begrip van de lessen van Sun Tzu aan de hand van andere grote historische veldslagen. Van de Amerikaanse Burgeroorlog tot D-Day, Vietnam en verder. Het bekrachtigd het feit dat op het slagveld, zij die oorlogsstrategie begrijpen, het meest krachtige wapen in handen hebben.

Speelduur: 90 minuten


Tougher in Alaska (DVD)

cover
Alaska. Het land van bittere kou, extreme landschappen en grote afstanden. Hier vormt zelfs de eenvoudigste activiteit – de vuilniszakken buiten zetten, naar je werk gaan, vissen – een mogelijk gevaar. Voor risicovolle beroepen heb je hier echt stalen zenuwen nodig! Uw gastheer Geo Beach, een prominente inwoner van Alaska, ontmoet mensen die de gevaarlijkste banen hebben: helicopterpiloten die enorme boomstammen vervoeren vanuit onbereikbare gebieden; mijnwerkers die in extreem lage temperaturen met explosieven rotswanden opblazen, op zoek naar goudmijnen; treinmachinisten die door de meest verraderlijke gebieden van de wereld rijden, waar ze voortdurend bedacht moeten zijn op lawines en aardverschuivingen.

Speelduur: 584 minuten

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina